cin takvimine gore hamile kalan yada dogum yapanlar burayaaa

faraway

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
30
0
86
Fransa
kizlar cin takvimini bilmeyen yoktur.ama tabiki bilimsel bi niteligi yok.yinede denemekle bisey kaybetmeyiz degilmi?ben bazi dogumlarin saglamasini yaptim ve tuttu :)

kizlar cin takvimini bilmeyen yoktur.ama tabiki bilimsel bi niteligi yok.yinede denemekle bisey kaybetmeyiz degilmi?ben bazi dogumlarin saglamasini yaptim ve tuttu :)

canımcım bende ve bir arkadaşımda tutmadı.bana kız diyordu ama benim oğlum olacak kısmetse:))

canımcım bende ve bir arkadaşımda tutmadı.bana kız diyordu ama benim oğlum olacak kısmetse:))[/QUOTE

aslinda bi de cin takvimine gore yas hesabi var ocak ve subatta doganlar haric kendi yasina +1 ekliyo acaba o yasa gore midir?cunku cok arastirdim.cinli arkadaslarim var onlarada sordum %90 tutuyomus..

canımcım bende ve bir arkadaşımda tutmadı.bana kız diyordu ama benim oğlum olacak kısmetse:))[/QUOTE

aslinda bi de cin takvimine gore yas hesabi var ocak ve subatta doganlar haric kendi yasina +1 ekliyo acaba o yasa gore midir?cunku cok arastirdim.cinli arkadaslarim var onlarada sordum %90 tutuyomus..

valla canım bi arkadaş söylemişti senin gibi.bende öyle denemiştim.ama yine kız çıkmıştı.:66:hürriyet ailenin bir testi var cinsiyet hesaplama diye onda da %78 kız çıkıyordu.ama benimki erkek.ve kesin.ayrıntılı ultrasonda da daha net gördük pipisini:))ama tabi ben istisnayım genelde tutuyor diyorlar.kısmet tabi

benim iki oğlum var ikisinide hesaplıyorum tutmuyor. :68: ben inanmıyorum sonuçta Allahın emri. :75: ona biz karar veremiyoruz. işte bazen değişik olsun istiyoruz. ama yeni hamile kalacaklar için söylüyorum bu takvim yaaaaanlııııııııış. :3:

benim iki oğlum var ikisinide hesaplıyorum tutmuyor. :68: ben inanmıyorum sonuçta Allahın emri. :75: ona biz karar veremiyoruz. işte bazen değişik olsun istiyoruz. ama yeni hamile kalacaklar için söylüyorum bu takvim yaaaaanlııııııııış. :3:[/QU

kesinlikle allahin emri tabi.ama bilimsel seylere de firsat tanimadan gecemiyorum :( haklisiniz aslinda .en iyisi hic kurcalamamak.hayirlisini versin allahim herkes icin :68:

Back
X