canımcım bende ve bir arkadaşımda tutmadı.bana kız diyordu ama benim oğlum olacak kısmetse:))[/QUOTE
aslinda bi de cin takvimine gore yas hesabi var ocak ve subatta doganlar haric kendi yasina +1 ekliyo acaba o yasa gore midir?cunku cok arastirdim.cinli arkadaslarim var onlarada sordum %90 tutuyomus..
canımcım bende ve bir arkadaşımda tutmadı.bana kız diyordu ama benim oğlum olacak kısmetse:))[/QUOTE
aslinda bi de cin takvimine gore yas hesabi var ocak ve subatta doganlar haric kendi yasina +1 ekliyo acaba o yasa gore midir?cunku cok arastirdim.cinli arkadaslarim var onlarada sordum %90 tutuyomus..
valla canım bi arkadaş söylemişti senin gibi.bende öyle denemiştim.ama yine kız çıkmıştı.hürriyet ailenin bir testi var cinsiyet hesaplama diye onda da %78 kız çıkıyordu.ama benimki erkek.ve kesin.ayrıntılı ultrasonda da daha net gördük pipisini:))ama tabi ben istisnayım genelde tutuyor diyorlar.kısmet tabi
benim iki oğlum var ikisinide hesaplıyorum tutmuyor. ben inanmıyorum sonuçta Allahın emri. ona biz karar veremiyoruz. işte bazen değişik olsun istiyoruz. ama yeni hamile kalacaklar için söylüyorum bu takvim yaaaaanlııııııııış.
benim iki oğlum var ikisinide hesaplıyorum tutmuyor. ben inanmıyorum sonuçta Allahın emri. ona biz karar veremiyoruz. işte bazen değişik olsun istiyoruz. ama yeni hamile kalacaklar için söylüyorum bu takvim yaaaaanlııııııııış. [/QU
kesinlikle allahin emri tabi.ama bilimsel seylere de firsat tanimadan gecemiyorum haklisiniz aslinda .en iyisi hic kurcalamamak.hayirlisini versin allahim herkes icin