Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Illa ağlayıp karalar bağlanacak konu mu açılsın istiyorsunuz. Bu konu hakkinda düşüncelerinizi bilmek istedim. Yorum yapmasaydiniz.
Aynen ben TV'yi ps olarak kullanıyorumTv yi komple ps'na bagladigimdan beri cok rahatim.. ne haber ne de kadin programlari var hayatimda, mutluyum.. siddetle oneririm..
Dert bölümü burası,Illa ağlayıp karalar bağlanacak konu mu açılsın istiyorsunuz. Bu konu hakkinda düşüncelerinizi bilmek istedim. Yorum yapmasaydiniz.
ölenin ailesi ve şüpheliler katılıyor sorular soruluyor vs, katil bulunmaya çalışılıyor, seda sayan bile bu sene bunu yapıyor yaw, sanırım rtük evlendirme ve barıştırma programlarını yasaklamış, yakında buna da yasak gelebilir.. Herkes sherlock oldu, bi kaçta demirbaş konuk dr. watson giller
yalan değil, bi kaç katil bulundu bu sayede, hatta geçen serap ezgü 11 senelik cinayeti çözdü, iki kız çocuğunun katillerinin bulunmasına yardımcı oldu sanırım, sürekli izlemediğimden konulara hakim değilim ama