• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinayet programları

Tv yi komple ps'na bagladigimdan beri cok rahatim.. ne haber ne de kadin programlari var hayatimda, mutluyum.. siddetle oneririm..

TV izlemem yıllardır.
Bu ve bunun gibi programların insanların birbirlerine olan güven duygusunu ortafan kaldırdığını düşünüyorum.
Münferit olaylar defalarca ekrana taşınarak "bakın insanlar iğrenç varlıklar" düşüncesi yaygınlaştırılmaya çalışılıyor.
Amaç elbette raiting

Ben müge anlı yı izliyorum eşim TV bağımlısı uyurken bile TV açık olur .
Kızım da babasına çekti :(
Tv kapanınca kıyamet kopuyor .
Mecburen açıyorum :(

ölenin ailesi ve şüpheliler katılıyor sorular soruluyor vs, katil bulunmaya çalışılıyor, seda sayan bile bu sene bunu yapıyor yaw, sanırım rtük evlendirme ve barıştırma programlarını yasaklamış, yakında buna da yasak gelebilir.. Herkes sherlock oldu, bi kaçta demirbaş konuk dr. watson giller
Hahahaha çok güzeldi bu:KK70:

yalan değil, bi kaç katil bulundu bu sayede, hatta geçen serap ezgü 11 senelik cinayeti çözdü, iki kız çocuğunun katillerinin bulunmasına yardımcı oldu sanırım, sürekli izlemediğimden konulara hakim değilim ama

O zaman abartilmadigi , reyting uğruna yalan haber yapılmadığı sürece bence iyi programlar.

İzlemiyordum hic birini yalniz bir tanesinde 80 li yillarda bir hastanede yenidogan bebeklerin calinmasini anlatiyorlar cok ilgimi cekti kaptirdim kendimi valla

Bide bu çıktı ya sabahtan akşama kadar bütün kanallar evlilik programlarindan farki ne dalga mi geçiyorlar anlamadim ki

TVyi en son ne zaman açtığımı inan ki hatırlamıyorum. Hep boş beleş şeyler var TVde, izlenecek gibi değil.

Sınavlarim bittiginden beri bende bu programlara sardim,biri bitiyor biri basliyor. Gercekten ruhen cok etkileniyorum,insallah su tv'den bende kurtulabilirim en yakin zamanda. Ki evlilik programlarindaki kisiler de artik oyuncu olmus,cok sasirdim. Asiri sacma ve komik bir durum.

İstemeyen izlemez sürekli bir şeylerin yasaklanmasını talep eden zihniyete anlam veremiyorum sanki herkes belgesel izlemek istiyor. Gündüz programlarında ne izlemek istiyorsunuz anlayamıyorum. Daha bilgilendirici şeyler izlemek istiyorsanız belgesel izleyin, olmadı internetten izleyin. Gündüz yayınlanan kültürel gezi programları da var ama reyting alamıyorlar görüyoruz. Sadece lafta rahatsız olunuyor ama başka şeyler de reyting alamıyor ne hikmetse. Ben şahsen izlemem başka şeyleri tercih ederim ama sürekli yasak isteyen insanlara uyuz oluyorum. Rahatsız oluyorsan izleme kardeşim.

Ben severim Müge yi ve fırsat buldukça da izlerim diğerlerini bilmiyorum . Ne olayların çözümüne vesile oldu ...

Seda sayandi kayiplari aramaya yoneldi? Baktim bulamadim googleda. Ismi neymis prgramin?

Ben izliyorum valla fırsat bulunca Ama Müge Anlı daha kaliteli bence

Back
X