Çin'de Uygur Türklerine oruç tutmak yine yasaklandı

işıda ne yapabildki abd,

müslümalık, islamiyet neden bukadar korkutuyor insanları? bu zulüm neden? çanakkale savaşı sırasında müslümanlar, barbar,yamyam hatta kuyruklu onlar demişler anzaclara. insanlar vücüdumuzda kuyruk aramış. yıllardır, asırlardır bu kin neden?

barbar olan bu kadar millet varken türklere barbar demek gerçekten çekememezlik

O lanet budistler kafalarina estikce gidip musluman Uygur Turklerini öldürüp işkence yapiyorlar.. daha neler neler..

bi video var 11 12 yaslarında bir çocuğu diri diri top oynar gibi ayaklarıyla fırlatıyorlar o çocukta yalvarıyor yapmayın dıye ve çocuk daynamayıp ölüyor.

öyle böyle değil eziyetin işkecenin en yoğununu yaşıyorlar allah yardımcıları olsun.

bırakın başka ülkeri bizim ülkede bir şey yapmıyor

Cunku korkuyorlar. Tasa tapan birini tasi da yaratan biriyle tehdit edip her seyin yaraticisina siginsan kim korkmaz ki? Biz teslimiyetciyiz. Bu yuzden korkuyorlar. Allaha sigindigimiz icin korkuyorlar.
Hele bir cocuk vardi. Nasil da iskence yapiyorlardi. Ah dedim ahhh benim vicdanim bu kadar sizladiysa merhametlilerin en merhametlisi olan Allahin bunlara cezasi kesin cok elzem olacaktir.. Allah yardimcilari olsun..

Ayni anda demisiz abla. O video hic gitmez ki gozumun onunden. Kac gun o cocuk gozumun onundeydi. Ne diyeyim Zalimler icin yasasin cehennem.

çok şükürki ilahi adalete inanıyoruz

Ya gozleriyle yardim edecek birini ariyor ya. Yardim edecek birini. Kimse yardim etmiyor ona. Allahim sen buyuksun. Bu Çinlilerin katledilmesi gerek.. nefret ediyorum hepsinden. .
nasıl bir milletler ki tek bir kişi bile çıkıpta durun demiyor..
dehşet içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…