• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'de Uygur Türklerine oruç tutmak yine yasaklandı

Hayır canım onu demek istemiyorum. AKP iktidardayken yorumlar şöyleydi: oh devran döndü Müslüman'ların da koruyucusu savunucusu var. Şimdi onlar düşünsün. Şimdi AKP gidince böyle Endişeli bir yorum okumak komik geldi. Daha Düne kadar sol kesim sonumuz hayrolsun diyordu, şimdi Oruç tutmaktan suçlanacağını Düşünen insan var. Neredeeen nereye diyorum. Komik bence. : d

enteresan bir ükeyiz hiç bir zaman özgür olamayacağız illa ki bi kesim kayırılacak sanırım

Kızlar kusura bakmayın ama yani birisini dindar diye diğerini ateist diye öbürünü oruç tutuyor diğerini tutmuyor diye suclamalarinizdan nefret geldi artık.

çoğu beğendiğim arkadaşımı siyaset topikleri yüzünden tanıyamaz oldum.
kadesa ,bak seni swverim,ama lütfen oruç tutuyor diye kim hangi arkadaşın saydırdı.
burada oruç tutanlara saydıran kimm,

kim dalga geçti ki?cidden ben göremedim de ondan sordum.

sıgara içiyorum bak yazmış smile koymuş
kimdi unuttum ama komik gelmedi
Ya cok okkali bir ohaaaa diyorum. Arkadaş benden bahsetmis.
Pess.. madem o kadar okuman iyi diger yorumlarimdanda oruc oldugumu cikarabilirdin. Cok ayıp ediyorsunuz cidden ya.
Yazıklar olsun orda sigara yaptım yazio YAKTIM YAZMIYOR !!! birde utanmadan dalga geciyo yazmissiniz ya. Ah o ustunuzdeki hakkim... alin gunahimi alin şu gunlerde hafifletin beni.
Hayir sen yazmissinda cevao verdigim arkadasta aciklama yapmamış

beni mi takip ediyorsunuz ben siz hiç tanımıyorum ama akp chp ve hdp den birini desteklemediğim için özürlerimi dilerim
seviyesiz demişsin belki onun içinde yönetim birşey yapar keza benim tüm yazışmalarm sıkı sıkı takip edilip a desem banlanıyorum

Pess.. madem o kadar okuman iyi diger yorumlarimdanda oruc oldugumu cikarabilirdin. Cok ayıp ediyorsunuz cidden ya.
Yazıklar olsun orda sigara yaptım yazio YAKTIM YAZMIYOR !!! birde utanmadan dalga geciyo yazmissiniz ya. Ah o ustunuzdeki hakkim... alin gunahimi alin şu gunlerde hafifletin beni.
bence orada kimseyle dalga geçtiğini düşünmedim

bana mı bu yazdıkların şok içindeyim şu anda.ben mi hakkına girdim?

Eee benmi getirdim simdi konuyu oraya yahu.. sen tutanlara suçlu dencek diye korkuyorum demissin bende ona cvp verdim aaa..
Tutanda tutmayanda kendine. Birileri gecip karşısında yyiyors o onun dusuncesi. Hem yesinler bence karşımda orucumu sağlama alip hakkini veriyorum iste ne guzel. Amacina ulaşıyor. Nefsimi tutuyorumbir:KK14: ay sigara yaptım bak şimdi:eek:
Kendimide alintiladim bak nasil dalga gecmisim dinle orucla ! Demisimki oysaki geçip karsima yesinler ORUCUMU SAGLAMA ALIYORUM demisim. Nefsimi tutuyirum deyip sigara iconi yapmisim. Ama bazi zihniyetler dalga gectigimi dusunmus..
bende yoktum. geldim. geri sayfalara bakıyorum. dalga geçilen mesajı göremedim

insanlar maalesef o kadar alıngan olduki bir kaç gündür.
oruç tutana karşı gelen ve saydıran mesajıda bulamadım mesela ben. neyse ya.

Back
X