Vallahi ben kocamı bırakıp 1 yıllığına gitmezsin 10 gün değil 1 ay değil çok güveniyorum çok seviyorum ama erkek boş bırakmaya gelmez

Vallahi iyi kocan varmış 1 günlüğüne ayrı şehire gitmişliğim yok

tuvalete gitsem gelecek bir gün ()[/QUOTE
Ne olur peki boş bırakmazsam ? Beni aldatır mı ? Burada bir konu var belki dikkatinizi çekmiştir eşim ve ablam diye ağzım böyle

açık okuyup cevaplıyorum ..O kadıncağız yanındayken olmuş tüm olanlar ,o na yorum yapan başka bir arkadaşın eşi en yakınının karısı yüzünden boşamış karısını olacakla öleceğin önüne maalesef ki geçemiyoruz.Boş bırakmakla falan hiç alakası yok ,ben çok yıkıldım ,çok şaşırdım zamanında ahlarla vahlarla geçirecek zamanım maalesef yok .Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum heee ben gittim diye aldatacaksa buyursun kapı orada arkasından tüh bile demem..Zor duruyomuş ki zaten benim arkamı dönmemle aldatması bir olmuş der selamet dilerim ..Erkek boş bırakılmaya gelmezse o zmn kadın da gelmez belki ben onu aldatırım ????? Onun da aklına gelir böyle şeyler bence ???Birine bu kadar bağımlı olmadım ben bir gün ayrılacak kadar çok ta sağlıklı bulmuyorum sürekli iç içe olan çiftleri ..FAZLA MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRİR derdi annem

Bu da benden size tavsiye