• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'e gitmek...

şimdi sadece gittim ve başardım demek ele güne kendimi güldürmemek istiyorum heee gitti de ne oldu ne değişti demesinler anlatabildim mi ? Sürekli düşünüyorum sürekli plan yapıyorum biliyorum hayat planı sevmiyo ama ben hep stresliyim ...

Umarım beklentilerinizi karşılar o zaman Çindeki bir yılınız...
Eş dost hep konuşur en azından ailenizden eşinizden 1 yıl uzakta kalmanıza değmesini sağlayın ve tabi sizde mutlu olun:KK39:

Gokce cine gittin zati bu konu misyonunu tamamladi hala ilk mesaja cevap yazanlarla ugrasma bence yonetime bildir kapasinlar konuyu :)

Bbenim de çocukluğumdan beri hevesle gitmek İstediğim ülke Japon ya ve karakterlerine bayılıyorum hayranım..Eşin Göndermiş ne mutlu Sana... Ben eşime Desem Kır kıçını Otur Aşşağı Der :KK45:

Vallahi ben kocamı bırakıp 1 yıllığına gitmezsin 10 gün değil 1 ay değil çok güveniyorum çok seviyorum ama erkek boş bırakmaya gelmez :KK66:Vallahi iyi kocan varmış 1 günlüğüne ayrı şehire gitmişliğim yok ;)tuvalete gitsem gelecek bir gün ()

Bbenim de çocukluğumdan beri hevesle gitmek İstediğim ülke Japon ya ve karakterlerine bayılıyorum hayranım..Eşin Göndermiş ne mutlu Sana... Ben eşime Desem Kır kıçını Otur Aşşağı Der :KK45:

AHAHAHAHA :d İYİYMİŞ BU :d

Vallahi ben kocamı bırakıp 1 yıllığına gitmezsin 10 gün değil 1 ay değil çok güveniyorum çok seviyorum ama erkek boş bırakmaya gelmez :KK66:Vallahi iyi kocan varmış 1 günlüğüne ayrı şehire gitmişliğim yok :KK66:tuvalete gitsem gelecek bir gün ()[/QUOTE

Ne olur peki boş bırakmazsam ? Beni aldatır mı ? Burada bir konu var belki dikkatinizi çekmiştir eşim ve ablam diye ağzım böyle :KK57: açık okuyup cevaplıyorum ..O kadıncağız yanındayken olmuş tüm olanlar ,o na yorum yapan başka bir arkadaşın eşi en yakınının karısı yüzünden boşamış karısını olacakla öleceğin önüne maalesef ki geçemiyoruz.Boş bırakmakla falan hiç alakası yok ,ben çok yıkıldım ,çok şaşırdım zamanında ahlarla vahlarla geçirecek zamanım maalesef yok .Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum heee ben gittim diye aldatacaksa buyursun kapı orada arkasından tüh bile demem..Zor duruyomuş ki zaten benim arkamı dönmemle aldatması bir olmuş der selamet dilerim ..Erkek boş bırakılmaya gelmezse o zmn kadın da gelmez belki ben onu aldatırım ????? Onun da aklına gelir böyle şeyler bence ???Birine bu kadar bağımlı olmadım ben bir gün ayrılacak kadar çok ta sağlıklı bulmuyorum sürekli iç içe olan çiftleri ..FAZLA MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRİR derdi annem :KK69: Bu da benden size tavsiye :KK39:

Back
X