Çin'e gitmek...

Bece herşeyden çok o bıraktığın kocayı acaba aynı bulacakmısın?

Mesafe ve uzun müddet ayrılık evliliği yıpratıyor , eşini kayıp edebilirsin ama kariyer konusunda ilerlersin buna hazırmısın ,bence herşeyin bir bedeli var , sonra pişman olma,bir kadın olarak tabiki gitmeni isterim bu duysal ilişkiler yüzünden çoğu kadın kariyer yapmıyor evlenip çoluk çocuğa karışıyor oysaki aynı şarlarda erkekte ,kadında okuyor ama kariyer yapan genelde erkek çoğunlukta , kayıp edeceklerini,kazanacaklarını iyi tart

Bece herşeyden çok o bıraktığın kocayı acaba aynı bulacakmısın?

Mesafe ve uzun müddet ayrılık evliliği yıpratıyor , eşini kayıp edebilirsin ama kariyer konusunda ilerlersin buna hazırmısın ,bence herşeyin bir bedeli var , sonra pişman olma,bir kadın olarak tabiki gitmeni isterim bu duysal ilişkiler yüzünden çoğu kadın kariyer yapmıyor evlenip çoluk çocuğa karışıyor oysaki aynı şarlarda erkekte ,kadında okuyor ama kariyer yapan genelde erkek çoğunlukta , kayıp edeceklerini,kazanacaklarını iyi tart

Dedim ya olacaksa burda da olur o zaman ben pişman olurum gitseydin ne kazanırdın gitmedin ne kaybettin gibi ..Sizin söylediğiniz gibi tam tersi de olabilir gittin ne kaybettin kalsaydın ne olurdu gibi ..Ama yaşamadan maalesef ki bilinebilecek şeyler değil bunlar ...Kadın bence daha cesaretli benim ki gemileri yakıp gitmek değil ayakta kalma çabası ...

Benim okulumda da erasmustan bir kaç çinli vardı . İnaılmaz güler yüzlü ve konuskankar bir tanesi ile baya yakın arkadaş olmuştuk... Bu arada ingilizce biliyorsan anlaşmanda çok kolay . Benim kocam da beni yollasa keşke..

Bazı çalışan adamlar var iş gereği. Rusyaya yada herhangi biryere gidiyorlar. Düşünki seninde böle bir durumun oldu. Neden adamlar eşlerini bırakıp gidiyorlar sorun olmuyorsa. Sende sorun yapma. Aldatan her durumda aldatır ztn. Kocanda sana o kadar güveniyorki git demiş. Belki bu fırsat birdaha geçmez eline. Keşke diyebilirsin... bende bazen anneme diyorım anne ben korelimle evlenip koreye gitcem diye. Hemen gözleri doluyor. Yani annen. Arkadasların gitmeni istemediğinden değil. Senden ayrılmk istemedikleri için ağlıyorlardır.

Allahaşkına nasıl bir mantıktır bu? Bir sene yanından uzaklaşınca aldatacak, sizi unutacak, soğuyacak adamalarla neden hala evlisiniz ki siz? Bu nasıl bir güvensizliktir? Aldatacak adam burnunun dibindeyken de aldatır, soğuyacak adam koynundayken de soğur. Böyle şeyleri mesafeye bağlamayın.

Konu sahibi size gelince, önünüze çok güzel bir fırsat çıkmış. Kaçırmayın derim ben. Bana sunulsa böyle imkanlar emin olun arkama bakmam. Hayatını kocaya göre şekillendirenlerden olmadım hiç. Günümüz evliliklerinin süresi malum. Şimdi mutluyuz, yarın ne olacağı belli değil. O yüzden kendinize yatırım yapmak çok mantıklı bence. Çince korkunç önü açık bir dil. Döndüğünüzde öğrendikleriniz çok işinize yarayacak.

Abim her sene bir kaç kez çine gider iş için. Bi haftalık seyahate verdiği kadar parayı yanında götürdüğü rehbere veriyor. Hiç bir şey yapamazsanız bile orda bağlantılar kurup rehberlik yapsanız ihya olursunuz.

Evli olsam eşim olmadan bir seneliğine hem de değil Çin 2 aylığına İst.dışına bile çıkmazdım.Ben nereye eşim orayaa :KK4:

Ben gul gibi evliligimi biraktim is yuzunden. Senin bu kocayi bosama vaktin zaten coktan gecmis sen de farkindasin bunun. Bu guvensizlikle omur gecmez. En guzel kararini vermissin. Ayrica calistigim sirketin sahibi çinli. Çince bilen eleman bulsalar havada kaparlar adam yok. Uyuz bi oglan var. Rusca biliyo diye calistiriyolar sirf. Her isi eline yuzune bulastiriyor dil yuzunden adamin agzinin icine bakiyorlar.

Ya anlamıyorum..
Bu harika bir firsat ve neden kadın olarak hemcinsimize destek olmuyoruz..
Ama bakıyorum "aaa ben kocacıkımı bırakmam,kocacıkım da kocacıkım" ne kocaymış yaw.
Kendini geliştirmek,yeni yerler,yeni kültürler hele hele bir dil öğrenmek gibi güzel birşey var mı yaa?
Koca kaçmıyor durduğu yerde duruyor..
Koca koca diye eğitimden,kendini geliştirmekten vazgeçmek işte bunu anlayamam.
Konu sahibinin eşini ayrıca takdir ettim ettim.

Cince cok karli ve getirisi cok olan bir dil, Turkiye'de cok fazla bilen de yok ve fellik fellik Cince bilen eleman araniyor. Madem parasi da hazir, dusunmeyin, kesinlikle gidin derim.

Ya anlamıyorum..
Bu harika bir firsat ve neden kadın olarak hemcinsimize destek olmuyoruz..
Ama bakıyorum "aaa ben kocacıkımı bırakmam,kocacıkım da kocacıkım" ne kocaymış yaw.
Kendini geliştirmek,yeni yerler,yeni kültürler hele hele bir dil öğrenmek gibi güzel birşey var mı yaa?
Koca kaçmıyor durduğu yerde duruyor..
Koca koca diye eğitimden,kendini geliştirmekten vazgeçmek işte bunu anlayamam.
Konu sahibinin eşini ayrıca takdir ettim ettim.
Çok ayıp ediyorsun ama sen. İş her türlü bulunur ama ya koca? Ya kaçarsa elden, ya başkasına giderse, ya unutur eskisi gibi sevmezse? Hem erkek adam cinsellik yaşamadan bir yıl durabilir mi hiç? Mutlaka aldatır.
Bu arkadaş da otursun evinde kpss falan çalışsın. Bir ptt şubesine memur olsun yeter. Kadın dediğin kendini geliştirecek, bir şeyler öğrenecek de ne olacak. Hem çok bilen kadını erkekler sevmez, yine kocayı kaçırabilir elden. Aman ha...

Çok ayıp ediyorsun ama sen. İş her türlü bulunur ama ya koca? Ya kaçarsa elden, ya başkasına giderse, ya unutur eskisi gibi sevmezse? Hem erkek adam cinsellik yaşamadan bir yıl durabilir mi hiç? Mutlaka aldatır.
Bu arkadaş da otursun evinde kpss falan çalışsın. Bir ptt şubesine memur olsun yeter. Kadın dediğin kendini geliştirecek, bir şeyler öğrenecek de ne olacak. Hem çok bilen kadını erkekler sevmez, yine kocayı kaçırabilir elden. Aman ha...
Evet maalesef işte kadınlarımızda ki mantık bu. :(
Hiç olasılıkları düşünmüyoruz,ya işler ters gider ve Allah korusun evlilik biterse?
O zaman o teptiğimiz fırsatları mumla ararız işte.

Nasi bi koca karisini 1 yil gormeden durabilirkio_O
Ya da nasil bir bayan

Bence gidin öğrenin cok guzel bi sey buna lafim yok ama keske esinizle gidebilseymissiniz, cok ozlersiniz birbirinizi bence ya 1 sene cok

Evet maalesef işte kadınlarımızda ki mantık bu. :KK43:
Hiç olasılıkları düşünmüyoruz,ya işler ters gider ve Allah korusun evlilik biterse?
O zaman o teptiğimiz fırsatları mumla ararız işte.
16 sayfa yorumu tek tek okudum. Hepsi aynı doğrultuda hemen hemen. Arada üç beş sivri çıkıyor sadece. Çok üzüldüm, çok acıdım kadınların bu haline. Kendisini kocasından ibaret gören, birey olmayı beceremeyen insanlara dönüşmüşüz. Yazık...

16 sayfa yorumu tek tek okudum. Hepsi aynı doğrultuda hemen hemen. Arada üç beş sivri çıkıyor sadece. Çok üzüldüm, çok acıdım kadınların bu haline. Kendisini kocasından ibaret gören, birey olmayı beceremeyen insanlara dönüşmüşüz. Yazık...
yok sephora abd falan olsa çince öğrenmek için 45 bin fazla gibi geldio_O

Back
X