- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi witch hunt
Yazdiklarinizi okuyunca dehsete dustum.bu kadar mi kotu anlatilir bu ulke?o igrenc dediginiz cin yemeklerinin hastasiyiz biz.hayatimda yedigim en guzel meyveler,sebzeler burada.domates,ispanak,patlican,lahana,cilek,karpuz muhtesem lezzette.ayrica shanghai dan bahsediyoruz.adim basi western rest var.her ulkenin mutfagina ulasabiliyirsunuz.en az 6 tane turk rest var.nasil ac kaldiniz sastim do
grusu.10 sene once cok mu kotuydu buralar desem bende 8 senedir burdayim.bakis acilarimiz farkli sanirim
Öncelikle gidiş sebebimden dolayı orada çok iyi ağırlandığımı bir kez daha belirteyim. Sıradan bir vatandaş olarak gitmedim zira...
Bakış açısına ve damak tadına gelirsek, bu değişebilir elbette, mesajımda zaten belirttim çoook seçiciyimdir diye, ben burada da herşeyi yiyemem, heryerde yiyemem. Merak ediyorsan, kökenlerim gereği Türk Mutfağından da hoşlanmam, salça bol yağ, kebap vs bunlar bana ağır gelir yiyemem zaten yemek zorunda değilim veya Çin'de yediğim yemekleri beğenmek zorunda da değilim (burada yapılanları severim)fakat "iğrenç" olarak nitelendirmem ki mesajımda da zaten bu kelimeyi kullanmadım. Neden dersen mevzu yiyeceklerse, başkasının beğendiğini ben beğenmeyebilir veya benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir ama netice itibari ile nimettir, iğrenç kelimesini kabul etmem.
Ben kendi deneyimimi yazdım, katılmayabilirsin ne mutlu ki sana orada sorunsuz yaşıyorsun...