Çin'e gitmek...

Nihao...
Eğer vaktiniz olursa mutlaka orda yaşadıklarınızı bir blogdan,ya da Face'den bol fotografla paylaşın lütfen...Burdan bize adresini verirsiniz.
Türklerden uzak durun ki Çince konuşmak zorunda kalın.
Bak bende birgün Çin'e gidebilirsem bu gerçekten mucize gibi birşey olur.
zae cian.

xie xie :D evet düşünüyorum bir blog açmayı buraya gelmek isteyenlere de yardımcı olabilirim böylelikle..Facebook ve google you tube maalesef ki yasak ..Oralara girememek kötü alışkanlık var ne de olsa ..Ama blog açarsam burada adresi paylaşırım mutlaka zaten çine de gelsem kk dan vazgeçemedim bi türlü En Büyük KK..Dediğim gibi inşallah bi gün sizde gelirsiniz zaijian ...wanshang hao :KK52:

hımmmm iyi anlamda mı alayım bunu :D
Yani benim yapmayacağım birşeyi yapmışsınız. Ben burda niye yapmam, bıdı bıdı yazana kadar siz Çin'e gitmiş olursunuz zaten, cumartesi gidiyorsanız. Fikirlerimizi alıp değiştireceğiniz bir durum değil yani. Ondan dedim.

Yani benim yapmayacağım birşeyi yapmışsınız. Ben burda niye yapmam, bıdı bıdı yazana kadar siz Çin'e gitmiş olursunuz zaten, cumartesi gidiyorsanız. Fikirlerimizi alıp değiştireceğiniz bir durum değil yani. Ondan dedim.

Anladım canım evet geldim p.tesi gününden beri burdayım teşekkür ederim zaman ayırdığın için ;)

Esim cine ve hatta gitmek istediginiz sehire gitti o da dis ticaret olark calisyr ve bayramdan snra tekrar gidecek poflaya puflaya ki esim gezip dolasmayi yeni yerler gormeyi cok sever ama cin haric. Ve cinli arkdsm var kiz tr geldi gitmek istemedi cin cok kalablk ve pis . kokusu cok agrmis

Eklentiler

• IMG_20140918_232457.webp
    IMG_20140918_232457.webp
    115 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20140918_232507.webp
    IMG_20140918_232507.webp
    205 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_20140918_232540.webp
    IMG_20140918_232540.webp
    141,5 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20140918_232549.webp
    IMG_20140918_232549.webp
    161,9 KB · Görüntüleme: 153
Esim cine ve hatta gitmek istediginiz sehire gitti o da dis ticaret olark calisyr ve bayramdan snra tekrar gidecek poflaya puflaya ki esim gezip dolasmayi yeni yerler gormeyi cok sever ama cin haric. Ve cinli arkdsm var kiz tr geldi gitmek istemedi cin cok kalablk ve pis . kokusu cok agrmis

Ben şu an sangaydayım artık ..Oflaya puflaya geldim evet ama nasıl bir yer olduğunu tahmin dahi edemediğim için ..Dediğiniz gibi bir koku mevcut ama her yerde değil pis bir yer hiç değil 4 gündür gezip dolaşıyorum bizim ülkemiz ne kadar pisse burası da o kadar pis ..Anlatıldığı kadar değil yani ..Kokusu ağır olan yerler sadece ağır baharatlı yemek pişirilen yerler ..Bilemiyorum nasıl farklı görüşler oluyor ama insandan insana değişiyo demek ki ...

Merhaba uluslararası ilişkiler mezunuyum ..İngilizceyi iyi derecede biliyorum ,orta derecede de Almancam var..Geçen yıl Uygurlu bir Türk ten çince dersleri almaya başladım..Sonra baktım ki bu hiç kolay bir dil değil eşime dedim ki benim Çin e gidip bu dili öğrenmem lazım o da tamam dedi..Haftaya bir yıllığına shangay a gidiyorum .Bu bir yıl içerisinde dönmeyeceğim ama annem,babam ,arkadaşlarım,patronum beni tanıyan kim varsa gitme diyor.Burada daha uygun bir şeyler yap ..Aslına bakılırsa içimden hiç gitmeyi ister bir heves yok,heyecan da yok sanki Çin e değil de İstanbul a gezmeye gitmek gibi geliyor ..Sanki biraz şaşkınlık ,biraz oralarda ne yaparım durumu ...Annem çok üzgün,babam da öyle ama eşim sırf benim Çin maceram yüzünden 45 bin lira kredi çekti ..Şimdi adama ben vazgeçtim gitmiyorum da diyemem offffff kafam çok karışık beni biraz aydınlatabilir misiniz ?:KK43::mad::mad:

o nası bi eş öyle..maşallah..
kocanı öp başına koy...

Ayyyyyyyyyyyy kiskandim vallahi, avuc ici kadar bir kasabada yasiyorum, orasi kimbilir nasildir :)

Kıyamam ben dedim ki gökçe bu yaşa kadar niye gelmedin ...Çin her zaman görmek istediğim bir yerdi bir kere çok eğlenceli insanlar çok güler yüzlüler hatta bugün bir yerde soğan halkası yedim öyle bir tad hiç bir yerde yok türkiye de..Hatta bi yiyeceği çok merak ettim adam hemen kızartıp verdi parasını dahi almadı ...akşamları 300 kişi falan çoğu kadın kampüsün yanında bir yerde toplanıyorlar ve müzik eşliğinde spor yapıyorlar kolumdan çekip zorla bana da dans ettirdiler ..yabancilara karşı çok nazikler daha henüz canıma ve malıma kasteden olmadı kulaktan dolma bilgilere inanıp önyargılı olmamak lazım ...

o nası bi eş öyle..maşallah..
kocanı öp başına koy...

haha sağol ..Öyle gibi de değil gibi de boşver orasını ben istediğim şeyi yaptım o da maddi anlamda beni destekledi..En son uçağa binerken ben gözleri kan çanağı gibiydi koca adam hüngür hüngür ağladı ..Ona üzüldüm bir kere benim kadar olmasa da kısa ayrılıkların evlilikleri canlandırdığına inanıyorum ben ..Aynı evin için de bir şey alayım mı gelirken demek için arayan adam taaaa okyanus ötesini günde 5 kere arıyo o kadar pahalı olmasına rağmen :D

haha sağol ..Öyle gibi de değil gibi de boşver orasını ben istediğim şeyi yaptım o da maddi anlamda beni destekledi..En son uçağa binerken ben gözleri kan çanağı gibiydi koca adam hüngür hüngür ağladı ..Ona üzüldüm bir kere benim kadar olmasa da kısa ayrılıkların evlilikleri canlandırdığına inanıyorum ben ..Aynı evin için de bir şey alayım mı gelirken demek için arayan adam taaaa okyanus ötesini günde 5 kere arıyo o kadar pahalı olmasına rağmen :D

iyi olmuş ozaman..
eşiniz boğa burcu mu merak ettim?

Ben evli eşlerin bir yıl boyunca uzak kalmasının o ailede sıkıntı oluşturacağını düşünüyorum doğrusu
Onun dışında eşin süper bir insan hehe

Ay gitmişsiniz bile hayırlı olsuuun arada gelin ama dediğim gibi bence çok ayrı kalmak iyi değil gibi gibi ;)

Ben evli eşlerin bir yıl boyunca uzak kalmasının o ailede sıkıntı oluşturacağını düşünüyorum doğrusu
Onun dışında eşin süper bir insan hehe

Ay gitmişsiniz bile hayırlı olsuuun arada gelin ama dediğim gibi bence çok ayrı kalmak iyi değil gibi gibi :KK66:

ÖZLESİN AZCIK EŞŞEK :D

nasıl geçti bu zamana kadar :)
ŞAŞKINLIK oldu biraz sonra alışmaya çalışmakla geçti yemeklerini denemek güzel aklımda halan kurabiyelerinde keklerinde domuz katkısı var mıdır diye düşüncesi var ama çoğu şeyi lezzetli buluyorum..Onun dışında insanları gözlemliyorum.Değişik şeylere gülüyorum alışveriş yapmaya çalışıyorum falan böyle gidiyo ...

Back
X