- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
sezonluk manita yap dedin adamı yolladın öyle mi bu şakaysa bunun şakası bile olamaz bence
saçını beğenmeyip bu kadar uzatan ve hakaret edenden de hayır gelmez bence
ayrıca sezonluk sevgili belki gerçek oldu...şimdi dönse sen kabul ediceksin belli duruyor.bir ilişki böyle ottan b.ktan şeylesarsılırsa o ilişkiden hayır gelmez
gram sıkmam o da sıkmaz. ama yani sevgilisi olduğunu unutuyor sandım bir araAmaaan sizde eglenin gezin tozun foto koyun .offffff değmez sıkmayın birbirinizi.Ne kadar özgür okadar bağlı. .
varsan baksan kendi de Brad Pittir zaten
sezonluk manita yapmak istiyosan git şeklinde konuştum. yani senin istediğin o belli dedim. şakaylada ilgili değil ciddi anlamdada denilmiş bir söz değil. hatasını anlayıp bi kaç güne yazar özürde dilerse dönerim. sorun hatasınını anlayamaması
bir b.ka benzememiş
çingene gibisin
benim erkek arkadaşım bu iki cümleyi bana kursa dünyayı dar ederim ona..
Seninki de bir bayanla nasıl konuşulur öğrensin öyle gelsin .
Ayrıca bir kadının en hassas noktasıdır saç ,kötü olsa da daha güzel olabilirdi ama yine de kötü değil dersin ne bileyim birşeyler dersin ama kırmazsın böyle çingene gibi falan demezsin .
Ayrıca tatil e gidip seni boşlaması hiç hoş değil ne o resim kaldırmalar falan.
Bence ilişkinizi gözden geçir. Sen kadınsın . Erkek dediğin kadınına iltifat eder hakaret değil. Bana göre çingene gibi olmuşsun demek hakarettir.
çingene olunca noluyormuş ?
allahın faşosu puştu
o zaman dön cicim...
ha bir dahaki hakretine de zemin hazırlarsın gerçi senin bileceğin bir şey...
beğenmedim dedi ilk saçımda , neden nesini beğenmedin diye kurcaladım. bende kaşınıyorum adamı bile bileEn nefret ettigim erkek tiplerinden biri daha. Beğenmedim de gec, senin odun halinle yorum yapmak neyine! Al anca bu kadar olur odunun yorumu!
Hakaret eden sevgili ile
Barışırmışsınız. .
Ne diyebiliriz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?