Çıngıraklı Gelin

Geline kardeşlerin arasına girme diyosun kardeşlerin borç para mevzusunu yazmışsın ...sanki gelini sevmedigin için her hareketi seni rahatsız ediyormuş gibi geldi ...oyun konsoluna gelince onlarınmis istediklerini yaparlar saticaklarmis zaten niye diğer kardeşine versinlerki .....bence uzaktan bir izle gelini eksisini artisini ölç yanlış gelen yönleri varsa güzelce uyar bence babanı bu işe katma olaylar büyür kp hep Gelinleri haklı bulur genelde

Oyun konsolu konusunda haklı olabilirsiniz ama sizin de tavırlarınız hoş değil. Daha 3 aydır ailenizin içinde olan biri için "çıngıraklı (yılan)" demek çok acımasızca. Gelin de bu tavrınızı hissediyordur muhtemelen, o yüzden size gıcık gidiyordur.

Beni eleştiren insanlar ne kadar seviyesiz saygısız yorumlar yapmış son birkaç sayfada. Başlığa basit derken sizden basit olmayan bir davranış görmedim.Hayır onlarca konuyu, neyin kime ait olduğunu bilmeden, iki kardeş arasına abla olarak ben girmezken vs vs derdimi anlamamış bile. Hayır genelide her konuda saydıran saldıran insanlar ya ona acıdım şuan.
Gelinin kocasi degil mi. Mevzu da para mevzusuymus
Beni anlamaya çalışan destek olan, akıl veren herkese teşekkür ederim. Kesinlikle dediğiniz gibi bir süre muhattap olmayacağım. Yine üzerime oynandığı takdirde dişlerimi gösterip hakettiği muameleyi göstereceğim.

@Mune konu çizgisinden çıkıyor kimseden hakaret duymak için açmadım. Rica etsem konuyu kapatır mısın abla?
Siz burda kimseye basit diyemezsini kibledim. Size yandaslik etmeyenlere hemen hakaret edin tabiki. Zaten sizin gibiler donup bir kendine bakmaz. O kadar insan beni hatali gormus demekki suc bende demez. Ayrica kardesinin esine yilan diye bahseden,kapidan kari koca konusmasini dinleyen biri burda bizlere saygi ogretecek degil. Sen bizlere aciyacayina kendine aci bence. Saplantili bir gorumcek. Ne yapacagini sasirmis. Bizlere de saydiriyosun. Ayrica ben bile karismam kardeslerin arasina diyosun. Mevzu paraymis. Kardesinin parasi artik karisinin da parasi karisir yani. Onlar bir aile.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Bayadır müptela bir şekilde BDV'deydim. Dün gece hastanede soluk almama neden olan bir olay oldu bende size sormak istedim.

Sorun 3 aylık gelinimiz. Kardeşimle öyle uzun uzadıya tutkulu bir aşkları olmadı. Bir dargın bir barışık 1 yıllık ilişkinin ardından kaçarak evlendiler. Herşey o kızın kaçmasıyla başladı zaten. İlk günden beri sanki ben kendisine yengeyim gibi davranıyor ben uzak durmaya çalışsamda. Kardeşimle aramı fena halde açtı.

Dünki olaya gelirsek: kendisi biraz düşüncesiz, patavatsız biraz da hadsizdir. Erkek karseşlerim arasındaki iyi kötü tartışmalara dahil olarak sorunun daha çok büyümesine neden oluyor kendisi. Bu yüzden kardeşim yokken konuşmayı denedim. X bak kardeşler arasındaki tartışmaya dahil olman olayı büyütüyor onlar kardeşler olarak çözsünler sen karışma diye. Ben karışmıyorum diye inkar yoluna gitti hemen. Oysaki olaylar gözümün önünde yaşanıyor şahitim. Neyse bu sorunu aştık. Verdiğim bir oyun konsolu var evdeki kardeşim oynamak için istemiş vermemişler. Bende verseniz de 2 gün takılsa dedim birine satmayı planlıyorlarmış ağzından kaçırdı. Sonra kıvırmaya çalıştı. Ben dışarıya çıktım 5 dakikalığına o sırada kardeşimi çekmiş odaya ablan beni sıkıştırıyo sattınız mı diye demiş. Mutlaka başka şeylerde olmuştur çünkü kardeşim barut gibiydi. Sonrası kardeşimle kavga kıyamet.

Kızdığım şeyse satma muhabbetini kendi açıp bana fatura etmesi. İkincisi ise teyzeme misafir olduğumuz bir ortamda böyle gereksiz birşeyi hemen kardeşime duyurması. Nasıl baş edeceğim ben bu kızla. Artık oturup babamla konuşmayı düşünüyorum keza kardeşim beni anlayamayacak kadar hanımköylü, gelin ise arsız.
(Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen)
Soylefigin tarzda biriyse kardesinin yaninda konus onunla tatli yatli. Soyleyecegin yapacagin het yorumda kardesin olsun yaninizda.

Bir sure sonra kardesin gelinle aranda kurmaya calistigin hos sohbeti kabullenir. Gelin yalan soylesede eee ablam boyle söyledi bende vardim falan der. Umarim

Dün gece hastanede soluk almışsınız , öncelikle geçmiş olsun diyeyim .

Eşler , adı da üzerindeki ''eş'' tirler ve birbirleri ile ilgili olaylara birbirlerinin sınırında karışırlar . Bu hududu ikisinden başka kimse çizemez , çizmemeli.
Eşimin ablası karşıma geçip , onlar kardeş ... sen karışma bu kadar dese ...bende ona biz de karı kocayız , sende bize karışma derim .

Yaklaşımın doğru değil .

Ha konsola gelince ister satar , ister kiralar , ister çerçeveletip duvara asar .

Aslında karışmayı bırakan taraf siz olsanız ...bir de buradan bakın olaya .

Gelin hanıma bi kaç ayda nasılda bilenmişsiniz böyle :işsiz:
Sevmiyorsan görüşme bukadar basit
Haa yanlış olan şeyler elbette var ama sizin gelin hanıma olan kininiz hepsini bastırmış
Yazık yazık

Dün gece hastanede soluk almışsınız , öncelikle geçmiş olsun diyeyim .

Eşler , adı da üzerindeki ''eş'' tirler ve birbirleri ile ilgili olaylara birbirlerinin sınırında karışırlar . Bu hududu ikisinden başka kimse çizemez , çizmemeli.
Eşimin ablası karşıma geçip , onlar kardeş ... sen karışma bu kadar dese ...bende ona biz de karı kocayız , sende bize karışma derim .

Yaklaşımın doğru değil .

Ha konsola gelince ister satar , ister kiralar , ister çerçeveletip duvara asar .

Aslında karışmayı bırakan taraf siz olsanız ...bir de buradan bakın olaya .
Yani gorumcesinin malını diledigi gibi satar kiralar oyle mi

Yani gorumcesinin malını diledigi gibi satar kiralar oyle mi

Görümce hediye etmişse evet ... bu kimseyi çıngıraklı yapmaz morticia ... hediyeye saygısı yoktur , artık kullanmıyordur , paraya sıkışmıştır vs ... doğru değildir ama bu kadar ayılıp bayılanacak bir durum da değildir .

Ha geri almak üzere verdiyse ... bu da erkek kardeşin ayıbır (satmak istemek ) gelin yine 2. planda dır .

Ama çıngırakklı erkek kardeşim onlara verdiğim konsolu satıyormuş !!! diye başlık açılsa ... bilemedim ben ya ..saçma değil mi ?

Görümce hediye etmişse evet ... bu kimseyi çıngıraklı yapmaz morticia ... hediyeye saygısı yoktur , artık kullanmıyordur , paraya sıkışmıştır vs ... doğru değildir ama bu kadar ayılıp bayılanacak bir durum da değildir .

Ha geri almak üzere verdiyse ... bu da erkek kardeşin ayıbır (satmak istemek ) gelin yine 2. planda dır .

Ama çıngırakklı erkek kardeşim onlara verdiğim konsolu satıyormuş !!! diye başlık açılsa ... bilemedim ben ya ..saçma değil mi ?
Sanırım geri alınmak üzere verilmiş
Evet ben burada iki taraftan çok erkek kardeş de suc buldum zaten
Konu sahibi ve gelin de birbirini sevmedikleri için de olay çıkmış
Kavga çıkınca da konu sahibi bir sinirle konu açmış evet benim de konu sahibini haksiz bulduğum yerler var ama bu ağır lafları hak etmiyor

Sanırım geri alınmak üzere verilmiş
Evet ben burada iki taraftan çok erkek kardeş de suc buldum zaten
Konu sahibi ve gelin de birbirini sevmedikleri için de olay çıkmış
Kavga çıkınca da konu sahibi bir sinirle konu açmış evet benim de konu sahibini haksiz bulduğum yerler var ama bu ağır lafları hak etmiyor

11 sayfa hangi ağır sözler edilmiş okumadım sevgili morticia ... kendi adıma da ağır bir söz kullanmadım .

Evet yaklaşımını doğru bulmadım konu sahibinin . Evet ithamları ağır erkek kardeşinin eşi için ... Madem kardeş arasına karışılmaz görüşünü savunuyor kendisi ... kardeşi ile halletmeli meselesini , gelinle değil .

teşekkür ederim kimse o kısımları okumak istememiş bile.

Yooo okudum sadece hastanelik olacak bir mevzu göremedim ben sevgili cimcime .... konsolu size almak üzere vermiştim derdin olur biterdi .
Ortada bir yanlış varsa da bunu kardeş ile halletmeliydin ...kardeşler arasına girilmez ya :)

Size ait konsolu satmalarından baska bir negatiflik göremedim.Yalnız sizin kenara çekip yaptığınız "Sen karışma kardeşlerin arasına" muhabbeti hiç ama hiç hoş değil.Benim görümcem bana bunu yapsa gerçekten bir daha zor konusurdum.Ayrıca geline gidip " Verseniz de 2 gün takılsa" diyeceğinize kardeşinize niye demediniz onu anlamadım.Buradan gözüken tablo aynen şöyle; Bir görümce var gelinini sevmeyen ve bunu da her defasında her hareketiyle belli eden.Bence biraz da bu yönden bakın.

Size ait konsolu satmalarından baska bir negatiflik göremedim.Yalnız sizin kenara çekip yaptığınız "Sen karışma kardeşlerin arasına" muhabbeti hiç ama hiç hoş değil.Benim görümcem bana bunu yapsa gerçekten bir daha zor konusurdum.Ayrıca geline gidip " Verseniz de 2 gün takılsa" diyeceğinize kardeşinize niye demediniz onu anlamadım.Buradan gözüken tablo aynen şöyle; Bir görümce var gelinini sevmeyen ve bunu da her defasında her hareketiyle belli eden.Bence biraz da bu yönden bakın.
çünkü gelin kendi kuaförüne vermiş ve geri istemek istemiyormuş.

Cimcime, gelin ne çeşit bi karakter olursa olsun görümceyi sevmez ilk aylarda, hatta sizin problemler su yüzüne çıktığı için birkaç yıl aranızda bir sinir harbiyle geçecek.
Ama sonra herşey durulacak ve sakinleşecek. Mecburen...

Back
X