• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çini çalışmalarım...

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.017
4.072
198
Ekimden beri kursa gidiyoum. İlk başladığımda pek bilgim olmayan çini şimdi en büyük zevklerimden biri haline geldi :) Umarım beğenirsiniz :)) İsteyen olursa yardımcı olabilirim zevkle :)
Yapım aşamalarının resimlerini koymadım bunlar bitmiş halleri fırından çıkınca bu hali aldı ilk göz ağrılarım :) Yavaş yavaş biten işlerimi eklemeye devam edicem fırınlanan ürünlerim şimdilik bu kadar :) Tabak 16. yy klasik iznik çini replikasıdır.

$4.webp

$3.webp

$2.webp

$1.webp

Son düzenleme:
çok güzel elinize sağlık :) hep merak etmişimdir çinilerde neden lale ağırlıklı çalışmalar oluyor diye :26: lale döneminin etkisi mi acaba

çok güzel elinize sağlık :) hep merak etmişimdir çinilerde neden lale ağırlıklı çalışmalar oluyor diye :26: lale döneminin etkisi mi acaba

Teşekkürler daha acemiyim ama paylaşmak istedim :) Evet muhtemelen bu yüzden laleler ağırlıkta olabilir. Yüzlerce hatta binlerce lale çeşidi varmış çini de :)

Son düzenleme:
Bunlar da boyamasi bitmis sirlanmayi bekleyen calismalarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395651397242.webp
    $1395651397242.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 143
  • $1395651421732.webp
    $1395651421732.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 140
ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar...
ve ekimde başladıysanız 2 ay içinde çok büyük bi ilerleme bu.
tahririniz de baya düzgün bu kısa ögrenim zamanına karşın. :KK9:

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar...
ve ekimde başladıysanız 1 ay içinde çok büyük bi ilerleme bu.
tahririniz de baya düzgün bu kısa ögrenim zamanına karşın. :KK9:
Çok teşekkürler:)
Kursa geçen sene gittim. 1 yıllık eğitim sonucu bu aslında. Gerçi düzenli çalışmadığım için biraz geriledim saniyorum.

Back
X