Çocuklarının erkek olmasını nasıl tercih ediyorlarmış ?Cinsiyeti öğrenip kızsa aldırıyor mu yani
Ülkemizde olsa iyi mi olur ,kötü mü bilemedim.Çin’de 2016 itibarı ile kadın ve erkek nüfusu eşitlendiğinde, 30 milyonu aşkın erkek açıkta kalıyor.
O da olabilir ama ben yıllardır çok okudum orda burda, kız doğduğu zaman öldürüyorlarmış, devlete bildirmiyorlarmış falan... sanırım madem tek çocuk hakkımız var o da erkek olmalı mantığında çoğunluk
Ay hiç denk gelmedim.Nasıl bi vicdansızlık
Birde kızı öldürüp erkek çocuğunu doğuranlar bin pişman olmuş , çünkü anne ve babaya yaşlılıkta bakmıyorlarmış artık bu tek çocuk politikasından dolayı vazgeçmişler
epey olumsuzluklar yüzünden sanırım yaşlılıkta anne ve babayı ziyaret etmeme ve bakmama çin'de ölüm cezsı verildiğini okudum yasalar bu konuda çok ağır bunlar hep dengesizlikten herşeyde denge şart gece ile gündüz nasılsa bundada böyle olması şart bu doğum oranları kısıtlanmasaydı açlık baş gösterecekti çok doğumuda burda kimse desteklemez umarım
bu bilimsel bi gerçekmiş, erkek çocuk sevdalılarına duyurmak lazım, yani erkekler çocuk ve yaşlı bakmazmış beyin yapısına aykırıymış
Kanit nerede chess:)? Kanit istiyorum, bilimsel makale yapistir suraya, metoduna bakalim, sorulara bakalim, ornekleme bakalim:)
Kanit nerede chess:)? Kanit istiyorum, bilimsel makale yapistir suraya, metoduna bakalim, sorulara bakalim, ornekleme bakalim:)
ay bi dk ben bunu daniel amen nin kitaplarında okuduydum şimdi foto atsam etik olmaz, alın okuyun kardeşim
illa bana sayfayı buldurcakBakmam lazim inanmam ben oyle kolay kolay:) hem bu erkeklerin hikaye de guzelmis. Erkeklerin beyni anne babaya bakmaya uygun degil, tek esli olmaya uygun degil vs.:) bir belgeselde testis buyukluklerine bakarak tek eslilik cok eslilik olayina bakiyorlardi. Sempanzelerin erkeklerinin testisleri buyukmus oldukca, ozellikle cusselerine gore degerlendirince, aksine gorillerin erkeklerininki kucucuk , ozellikle boy kutle oranina bakinca, insanin erkegininki ikisinin arasindaymis. Neden olarak "unfaithful disi" yani , disileri partner cok degistiren turun erkeklerinin testistleri buyuk oluyormus, ureme sansini arttirmak icin, aksine disisi tek esli olanlarinki kucuk oluyormus, zira ureme sansi yakalama olasiligi yuksekmis.
Aha diyeceksin ki neden bunu yazdin philly, bilmiyorum chess, olup olmadik yere, acaip bilgiler serpistiririyorum bu aralar:)))
buldum amazondan kitabini bakarim ben chess, kitabin adini ver yeter. Git yat:)illa bana sayfayı buldurcakdur yarın bi kaç sayfanın fotosunu atayım:)
buldum amazondan kitabini bakarim ben chess, kitabin adini ver yeter. Git yat:)
ay bende üç kitabı var, bakmam lazım lazım:) çok akıcı çevirmiş ama çeviren kayıp olmaz hiçbiri, bazı çeviri kitaplar hiç ilerlemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?