- Konu Sahibi aglarsaanamaglar
-
Kp karşı sizin hareketlerden ve eşinize karşı hareketlerden bahsediyorum
benim kp hareketlerim olmadıki onun olduda konu açtım hey allahım yarabbim akıl ver sen okuma yazma ver okuma bilmeyenlere ayrıcada anlama ....
natlüs azmine hayranım.
bu kaçıncı konunun kapanışı ve bu kaçıncı nickin.
ama ne azimse ,gelip açıyorsun tekrar..
geri sayım başladı şu an. saat tut.
son ,kaç dakikada gelecek bakalım.takribi 3 saati bulmaz.
sence..
Benim anlamadığım neden bana psikiyatr tavsiyesinde bulundugun yani, kayınpederin yaptıgı şeyi yazdım bunun üstüne düşüncelerimi, yani gerçekden sorun bende değilde sanırım sizlerde, sizlerde olmasının nedeni isede konumu hep saglıksız düşünmeniz budurumda sanırım psikiyatrililk ben değilim gibime geliyor
ben rahatça edemedim onlarda etmesin ozaman
Mesele gayet acik arkadaslar.konu sahibinin hic arkadasi dinleyeni yok.artik millet bundan illallah mi dedi nedir.ben abuk subuk konular acayim illaki cevap veren olur kafami bulurum diyor.
Ayrica arkadasim sana bir tavsiye.insanlarla ugrasmayi birak kendine bir amac edin.cocuk mu yaparsin,kurslara mi gidersin,kitap mi okursun bilemem.maneviyatini yukselt biraz.tefekkur et.tabi eger anlamini billiyorsan
Çalışıyorum zaten bir tek pazar günüm var oda malüm ev işi temizlik alışveriş o bu derken bitiyor birde kurslara gidicek inan vaktim yok ama ilerde düşünüyorum inşallah çocuk için biraz daha beklicez borcumuz var kredi borcu ev almıştık eşimle onu ödemeden çocuk yapamam malesef eşim bir maaşla eve borca çocuga yetişemez . tavsiyelerin için müteşekkürüm
Dinimiz güzel ahlakı emretmiştir
NE KADARDA GÜZEL SÖYLEDİN koskaca orucunda namazında hacı adamın iftara çağıdıgı gelinin evinde yaptıgı hareketlere var ona yakışıyor bana gelince ben kötü gelin vurun vurun geline
Dinimiz güzel ahlakı emretmiştir
NE KADARDA GÜZEL SÖYLEDİN koskaca orucunda namazında hacı adamın iftara çağıdıgı gelinin evinde yaptıgı hareketlere var ona yakışıyor bana gelince ben kötü gelin vurun vurun geline
Vurun vurun geline vurun Çok güldüm yaaa Biliyomusun hiç inandırıcı değilsin
Ya bizle dalga geçiyosun yada akıl sağlığın yerinde değil
Ama her halükarda kendin için üzülmelisin Malefef acınacak durumdasın Yazık sana Git sen doktora git valla Bi kaç ay yatılı kal İyi gelir
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...
Anladın mı? Tabi ki hayır :) Sen içinden işine geleni al kuzum tamam mı? Diyorum ya takıl sen neşene göre hayat sana güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?