Cinlerim tepemde konum kapatıldı devamı burdan ozaman

Evde kalan, kendine göre birini bulamayan herkese acıdım şuan. Çok pis hemde. Sen nasıl evlisin yahu?
Yazdıkların ne böyle? Küçük bir çocuk bizimle dalga geçiyor olmalı.

Çok şükür bir anlayan çıktı beni hehe

adminmisin nesin taşıdında ne oldu konuyu rahatladımı için, geyiğe çevirenlere de uyarı verdinmi hakkınla yap işini

ayyy siz olmasanız ben naparım

o ne kız yarışma felanmı hediye varmı ne zaman çekiliyor sonuçlanıyor haber virr bana

sakın geç kalma erken şikayet et, sonra herşey için geç olabilir ayrıca ADMİNLER beni çokkkkkkkkkkkkkkk severler cicim

Yok daha gitmedim dedimya bu hafta sonu daha hafta sonu gelmedi

Beni tebrik etmelisiniz bence, ne de olsa konunuzu taşıdım, onca emeğim geçti
Hatta torpil geçtim, kapatılan konunun devamı niteliğinde konu açılması yasak olmasına rağmen senin için efor harcadım
Balkondaki kayınpedere selamlar

Yeni bir isimle tekrar aramızda olacağın güne kadar hoşçakal

Evde kalan, kendine göre birini bulamayan herkese acıdım şuan. Çok pis hemde. Sen nasıl evlisin yahu?
Yazdıkların ne böyle? Küçük bir çocuk bizimle dalga geçiyor olmalı.

Evde kalanlara neden acıdınız?Çok pis hemde..?Konu sahibi bu haliyle evli,fakat diğer evde kalanlar hala bekar,bu yüzden çok pis acıdınız sanırım.

Fakat 'evde kalan' sizin tabirinizde,onların istemeden yaralarını deştiğinizi hatırlatırım.

Son düzenleme:

Demek istediğim "evlenmeye can atanlar" kısmı. Olaya farklı açıdan bakmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…