Çinli Biri ile Evlenmek

İşte buda benim hoşuma gitti.Burada herkes hemen ne evliliği felan demiş.Biz onla bir kaç defa yüzyüze geldik.Arkadaşına demiş ki ben tanışmak istiyorum ama niyetim de ciddi.Hani bir yola gireceğim eğer isterse.Bizde anlaşırsak direkt ailelere söyleyelim demiş.
Ben onun hal ve hareketlerini hanım hanım duruşunu beğendim demiş.Bu kadar sadece evlilik konusunu ben açtım acaba uyum olur mu diye?
Görüntü olarak uyum sağlıyoruz bence ikimizde beyazız göz rengi felan da aynı.Ama sadece onda gözler çekik.Hayırlısı bakalım:KK24:
ben uzak doğu dizilerini çok severim haliyle korelileri, çinlileri de çok severim :) kültürlerinde bize benzeyen noktalar var, çok zit olan noktalar da var. Eğer gercekten birbirinize aşık olur severseniz ve de saygili insanlarsaniz uyum sağlayabilirsiniz bence. Biraz da macerali bir evlilik olur, maceraperest bir ruh da lazim bunun için:)) ama herseyden önce sizin birbirinizi tanimaniz lazim. bence ailelere soylemeden bi süre görüşüp birbirinizi tanıyın derim

Adamların en güzel yanı ne bulurlarsa yerler. Evini hiçbir zaman ilaçlamana gerek kalmaz. Mideleri geniştir.

Ben de yabancı birisi ile evliyim ve pek kültür çatışması yaşamıyoruz.İki taraf birbirini seviyorsa, aileler de karşı tarafın bazı konularda hata yapabileceğinden haberdarsa ve hoşgörülü olabilirlerse neden olmasin.Bir arkadaşım Pakistanlı birisi ile bir diğeri Amerikalı birisi ile evli ve bir sorunları yok Ben bir değerlendirin derim.

edebiyat okuyup adam kelimesini ada'm olarak ayırmakta ne bilim. Çince de zor. işin zor.

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp fikir verdiğiniz için.Kültür gerçekten çok önemli bir nokta.Uygur Türklerini Çinliler sevmiyor ama Müslüman oldukları için sevmiyor.Ve bu adam müslüman uygur Türkümü henüz bilmiyorum bu hafta tanışacağım inşAllah.Ama çok inançlı birisi dinine bağlı bende öyleyim.İnancına göre yaşarsa bir problem olacağını düşünmüyorum.
merhaba canım konunu biraz okudum böyle bir işe kalkışmamanı önereceğim sürekli yorumlarında dindar müslüman falan yazmışsın dindar olması müslüman olması anlaşabileceğiniz anlamına gelmiyor dindarlık Allah ile onun arasında bir şey seninle onun arasındaki iletişimi ne kadar olumlu etkileyecek bilemiyoruz şuan Anlıyorum dini hasasiyetlerin oldugu için onunda varsa daha iyi anlaşırız diye düşünüyorsun muhtemelen ama öyle olmuyor işte kültür farkı çok önemli bir şey seni yıpratacak bir duruma dönüşebilir
senin yaşındayken bana da çok heyecanlı gelirdi yabancılar hala farklı kültürleri tanımayı seviyorum ama evlilik farklı bişey hem adama aşık bile değilsin yani degecek mi bu riski almaya

ben vasıflara hemen atlayan saf bir mantııkçıyım hiç tavsiye vermiyim :KK53:

edebiyat okuyup adam kelimesini ada'm olarak ayırmakta ne bilim. Çince de zor. işin zor.

otomatik düzeltme kurbanı olmuş konu sahibi arkadaş, benim telefonumda ne alaka bilmem ada'm diye yazıyo. ayrıca en çok kullandığımız yok kelimesini de YÖK diye yazıyor. yani yüklenmeden önce bilin istedim.

otomatik düzeltme kurbanı olmuş konu sahibi arkadaş, benim telefonumda ne alaka bilmem ada'm diye yazıyo. ayrıca en çok kullandığımız yok kelimesini de YÖK diye yazıyor. yani yüklenmeden önce bilin istedim.

az önce farklı bir üyede yen'i yen'i ev işi yapıyorum yazmış. Bunu yeni bir moda olarak düşündüm ne yalan söyleyeyim :)

İnşallah bu kelime de otomatik düzeltme kurbanıdır. Yazım konusu edebiyat fakültesinde de öğrenilemiyorsa...

orasını bilemiyeceğim, kendisinin avukatı değilim, sadece benim de başıma gelen bi durum olduğu için yazma ihtiyacı duydum.

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp fikir verdiğiniz için.Kültür gerçekten çok önemli bir nokta.Uygur Türklerini Çinliler sevmiyor ama Müslüman oldukları için sevmiyor.Ve bu adam müslüman uygur Türkümü henüz bilmiyorum bu hafta tanışacağım inşAllah.Ama çok inançlı birisi dinine bağlı bende öyleyim.İnancına göre yaşarsa bir problem olacağını düşünmüyorum.

Evlilikte veya ilişkide sadece dinler uyuşunca problemsiz olacağını dusunmuyorum.
Sanırım evet öncelikle çinli mi uygurlu mu onu öğrenmek lazım :)
Buraya da yazın merak ettim .

Back
X