Cinnet gecircem simdi

Yo zaten alt üst oturuyoruz asagidaydik yemekte sonra mektubun konusu acildi sen onu bize ver dedim sonra unuttuk yukari ciktik, aklima gelince tekrar indim mektubu almak icin. Heralde o ona uymadi yani mektubu istemem uymadi ona.
Komşusunuz üstelik belki art niyetsiz bi şekilde almıştır mektubu nede olsa oğlu yani çok kafaya takmayın bu meseleyi derim e tabi bundan sonrada çok kaynananızla yüz göz olmayın eşinizle aranız açılabilir. Kim haklı olursa olsun hiç bi erkek annesinin aglamasına sebep olacak bi olaya objektif bakamaz

Ee sen mektup nerde dedin
O da aradı bulamadı mı ?

Aranızda iletişim sorunu var

Siz dert görmemişsiniz de ondan oturup ağlıyorsunuz.
Bence amacınız resmî yazımın açılmış ve size verilmemiş olmadı değil anacınız kaynanayı kötü çıkarmak.
Bura sayesinde öğrendim ki evladına yardım etmeyeceksin. Resmî belge için nedir bu ağlama yahu.

Komşusunuz üstelik belki art niyetsiz bi şekilde almıştır mektubu nede olsa oğlu yani çok kafaya takmayın bu meseleyi derim e tabi bundan sonrada çok kaynananızla yüz göz olmayın eşinizle aranız açılabilir. Kim haklı olursa olsun hiç bi erkek annesinin aglamasına sebep olacak bi olaya objektif bakamaz
Annesi aglamadi zaten ben agladim kirildigim icin.. ama haklisiniz esime söylicem eger birdaha konusu acilirsa söylesin annesine sen asil niye actin veya actin bize niye vermedin mektubu diye.
Eger kaynanam bana sorarsada ozaman ben söylerim düsüncemi ama o sorana kadar birsey yapmicam esime söylicem konusu acilirsa böyle böyle söylesin diye

Siz dert görmemişsiniz de ondan oturup ağlıyorsunuz.
Bence amacınız resmî yazımın açılmış ve size verilmemiş olmadı değil anacınız kaynanayı kötü çıkarmak.
Bura sayesinde öğrendim ki evladına yardım etmeyeceksin. Resmî belge için nedir bu ağlama yahu.
Belki yeni ögreniyorum böyle seyleri neden bi insani kötülüyorsunz ki? Ben kimseyi kötülemiyorum bize ait olan bi mektubu hic kimse acamaz ona kiziyorum sadece hadi actin bize ver ama sormasam haberim olmicak

Kendiniz söylüyorsunuz
"Eşim uykulu idi cevap verememiş "

Yahu adam uyku sersemi hesap mı sorabilir anasına

Ve bunun için ayrıca cinnet getirmek nedir

Çok abartıyorsunuz bana göre

Benim konularimi takip edenler bilir gecen gün birseye cok kizmistim.

Kaynanam bizim icin bi isimizi halletmisti ve o ise dair bize yani bana ve esime ait bir mektup geldi ve bize geldigini söylemedi kendisi acti.

Bunu duydugumda cok sinirlendim bize ait olan bir mektubu sadece isimizi o halletti diye acip bakmasi kendinde tutmasimi lazim diye.
Bende o mektubu gittim kaynanamdan istedim benim geldiginden haberim yoktu dedim, yani isitmek istedim neden bizde degil o mektup diye tabi anladiysa. Ama tabi mektubu bulamadi ve kac gün oldu hala vermedi.

Simdi gelelim cinnet gecirdigim konuya, kaynanam esime sormus niye mektubu istemisim inanmiyormuyum ona diye sormus esimde sabah ise gidiyordu uykulu haliyle hic cevap vermemis sadece bilmiyorum demis.

Esime cok kizginim madem lafi acildi niye demiyosun sen asil bize ait olan mektubu niye aciyosun veya bize vermiyosun diye vallah cok sinirliyim ve üzgünüm suan oturdum agliyorum esime karsi cok kirildim bari yeri geldi niye lafini demiyosun yani off
Sen bence çok abartıyosun özel bi mektup değil bildiğim kadarıyla ve ortada bu kadar dallandırılıp budaklandırmak bişi yok sen böyle sürekli pimpiriklenirsen kısa zamanda isyan bayrakları çekilir ve eşinde resti çeker erkekler çabuk bunalır çabuk sıkılırlar bu tarz arada kalmaktan hı çok büyük bi olay olsa hadi üstüne git ama ortada bu kadar büyütülecek bişi yok naçizane tavsiyem hiçbişi dört dörtlük değil biraz idareci olmanız yoksa yuvanıza yansır ve ciddi bi olayda artık laçkalaşırsınız eşinizin gözünde

Halledemediğiniz işi kayınvalideye yaptırırken iyi ama ilgili mektubu açıp okuyunca kötü

Belki bir noktadan sonra müdahil olmasını istemeyebilirsiniz ama bunu da böyle ağlayıp,hırslanarak değil sakince gidip söyleyebilirdiniz

Eşiniz özel ulağınız falanmı sizin anlamadım ayrıca

Belki yeni ögreniyorum böyle seyleri neden bi insani kötülüyorsunz ki? Ben kimseyi kötülemiyorum bize ait olan bi mektubu hic kimse acamaz ona kiziyorum sadece hadi actin bize ver ama sormasam haberim olmicak
Mektubu açıyor diye hazzetmediğiniz kv den yardım alırken niye cinnet getirmediniz?

Bizi anana mecbur ettin diye eşinize dünyayı dar etmediniz?

Herkes çıkarı kadar işte.

Bir mektup için eşin annesini azarlamadı diyemi ağlıyosun? :) her durumda hatalı kayınvaliden keşke yardım etmeseymiş. Hadi etti mektubu alması açması hata tabi ama bunun içinde azarlanmayı haketmiyordur ne kaynanalar var burda.. buna ağladıysanız siz baya takıntı haline getirmişsiniz.

Pardondaaaa kimi kötülemişim yazımda?
Ben göremedim de bi zahmet gösteriverin.
Her şeyi kendi istediğiniz gibi algılama huyunuz var sanırım.

Resmen kaynanayla kötü olmak icin bahane ariyorsun yazik

Back
X