- 13 Ağustos 2017
- 314
- 689
- 103
ağacın etrafında var, ayrıca bu olay ilk değil. Hepsi biliyor. Hatta daha önce burada da konu açmıştım yine bu arsamla ilgili komşum ve telefonum diye. Bizim arsada da inşaat olacağı için şu an çitle tüm sınırı kapatamıyorum. Ağacın etrafına taş duvar ördüm. Evimizin hemen yan arsası. Orada yaşlı ve büyük bir ağaç vardı. O ağaç kesilmesin diye arsayı satın aldım. Önce bu arsaya komşu olan arsadaki inşaatın kepçesi geldi ağacın yarısını kökledi. Mahkemeye vermekle tehdit ettim. özür dilediler. Budatıp ilaç sürdük, sonra taş duvar ile çevreledik. Sonra kendi arsası ile bizim arsamızın arasında yer alan ve muteahittin kendi arsa sahibinin sevip korumak istediği iki ağacı kepçe ile tamamen köklediler. Yine muhattap olmadım kendi müteahhitim konuştu Bizim arsayı çukurlaştırdılar. 1 metre aşağıya indi. bizim arsaya girmeyin dedik. Ama girmeye devam ettiler. Güya bizim muteahhit girmelerine izin vermiş. . Bu sefer de yine benim korumaya aldığım ağacın dalları benim arsama girdiklerinde egzosa değiyormuş diye kesmişler. Duvarla çevrili ağacın dallarını kökünden kesmişler. Şu an yine küfür edeceğim ama edecek küfür kalmadı annelerini ilgilendirmeyen diğer her türlü küfürü ettim, bazılarını da o an kendim uydurdum, kendim de duymamıştım daha önce.Sinirlenmekte aşırı haklı olmakla birlikte, dozer kafasına göre sizin araziden geçebildiği için arazinin özel mülk olduğunu belirtmek ve korumak ile ilgili yeterli önlem almadığını düşünüyorum. Tel duvar vs yok mu arazinin çevresinde.
teşekkür ederim. Ben her daim küfür eden bir insan değilim. Argo konuşurum bazen ama bu farklı bir şeydi. Cinnet halinde ettim küfürleri.Başınız sağ olsun öncelikle. Cana zarar vermenin hiçbir haklı gerekçesi olamaz. İnsan bazen öyle insan(!)larla imtihan oluyor ki kendini tanıyamaz hale gelebiliyor. Ama küfürden de nefret ederim. Zamanında sırf sesli küfrediyor diye komşuyu şikayet etmişliğim var. Sizin ettiğiniz küfrü duyan insanlar da rahatsız oluyordur bu da hem kul hakkı hem de çok çirkin bir görüntü. Her şeyden de önemlisi tabii ki kendinize zarar veriyorsunuz fark etmeden. Öfke kontrolü için imkanınız varsa uzman desteği alın veya damarınıza basan kişilerden uzaklaşmanız mümkünse uzaklaşın. Ruh sağlığınız da beden sağlığınız kadar önemli.
o dediklerinizi yapamaz insan hapse girer direk.ben soğukkanlı bir insanım. yerinde olsaydım soğukkanlı öfkesi ile plan yapar kedilerimi öldürenin evini kundaklardım. bombalı pakete kargo süsü verir, kapsına bırakırdım. su tabancasına benzin koyar adama sıkar üzerine zippo atardım. öff bu böyle uzar gider. yani sen benden çok daha iyi, yufka yürekli bir insansın. küfür de mi etmeyeceksin? et gitsin, ağzına sağlık.
Troid veya şeker durumu var mıHaksızlıklara tahammül gücüm iyice sıfırlandı. Mesela biri benim yemeyip yedirdiğim, gece uyumayıp hastalandığında baktığım, ilaç almak için kendimi paraladığım ve bahçede baktığım 23kedimi zehirleyip öldürdüğünde çıldırmıştım. Kini bitmedi. O kişinin elini konunu sallayıp keyfinin yerinde olduğunu duyduğumda yanımda kimin olduğuna aldırış etmeden istemsiz şekilde küfür ediyorum (geçen gün eşimin iş ortağına bu şekilde rezil oldum).
Birisi arsama iznim olmadan girip ağaçlarımı söktüğü zaman sinirleniyorum. Bugün de birisi benim sevip, korumak için kendimi paraladığım, etrafını duvar ile çevrelediğim ağaca zarar verdi diye cinnet geçirip küfür ettim. Yan inşaattan izinsiz benim arsamdan geçmek için kepçesini sokmuş, benim arsamda iken ağacın dalı egzosuna değmiş diye ağacın 2 büyük dalını kesmiş. Ben de polis çağırıp tutanak tutturacağıma cinnet geçirip ağza alınmayacak küfürler ettim.
Eşimin hiçbir şeyden haberi yoktu, Duydu bahçeye çıktı, eşimin yanında da küfür ettim. Egzos G harfi ile başlayan organına girsin diye bağırdım. Biiiiip git arsamdan dedim. Adam üzerime yürüyünce eşim "karıma böyle davranamazsın" diye adama bağırdı. Tüm bunlar olurken ben hızımı alamayıp küfür etmeye devam ediyordum (bildiğiniz gibi değil çok fena küfürler ettim). Ben haksızken haksız duruma düşüp eşimi de zor durumda bıraktım. Tam anlamıyla sinir krizi geçirdim. Neden sonra aklım başıma geldi de polis çağırdım ama adamlar ettiğim küfürler nedeniyle benden şikayetçi olacaklarını söyledikleri için şikayet edemeyip polisi geri gönderdim. Eşim eve döndüğümüzde bana haklı olarak çok kızdı. Bu adamlar akrabalarını toplayıp evimizi bassalar ne yapacaksın can güvenliğimizi de tehlikeye attın dedi. Ben ne yapayım şimdi bilmiyorum. Ben niye böyle oldum?
İnanın ben böyle biri değildim. İçimde çeşitli konularda biriken öfke gün geçtikçe daha da birikiyor. Bir şey düşünmemeye çalışayım, sakin olayım diyorum. Ama artık en ufak şeyde patlatıyorum küfürleri. İlaç almak istemiyorum yan etkileri nedeniyle. Dua, İbadet, meditasyon vb şeyler yapıyorum, o anlık sakinliyorum ama bugün nihayet fark ettim ki artık sabrede ede doldum taştım ve artık tahammül edemiyorum. Ağzımdan çıkanı kulağım ağzımdan çıktıktan sonra duyuyor.
Haklı olduğunuz konularda, haklılığınızı koruyabilmek için üslubunuza dikkat etmeniz gerek. Kadın veya erkek fark etmez, küfür hiçbir insana yakışmıyor. Fakat kadın edince, çevreden daha farklı bir tepki görüyorsunuz.Haksızlıklara tahammül gücüm iyice sıfırlandı. Mesela biri benim yemeyip yedirdiğim, gece uyumayıp hastalandığında baktığım, ilaç almak için kendimi paraladığım ve bahçede baktığım 23kedimi zehirleyip öldürdüğünde çıldırmıştım. Kini bitmedi. O kişinin elini konunu sallayıp keyfinin yerinde olduğunu duyduğumda yanımda kimin olduğuna aldırış etmeden istemsiz şekilde küfür ediyorum (geçen gün eşimin iş ortağına bu şekilde rezil oldum).
Birisi arsama iznim olmadan girip ağaçlarımı söktüğü zaman sinirleniyorum. Bugün de birisi benim sevip, korumak için kendimi paraladığım, etrafını duvar ile çevrelediğim ağaca zarar verdi diye cinnet geçirip küfür ettim. Yan inşaattan izinsiz benim arsamdan geçmek için kepçesini sokmuş, benim arsamda iken ağacın dalı egzosuna değmiş diye ağacın 2 büyük dalını kesmiş. Ben de polis çağırıp tutanak tutturacağıma cinnet geçirip ağza alınmayacak küfürler ettim.
Eşimin hiçbir şeyden haberi yoktu, Duydu bahçeye çıktı, eşimin yanında da küfür ettim. Egzos G harfi ile başlayan organına girsin diye bağırdım. Biiiiip git arsamdan dedim. Adam üzerime yürüyünce eşim "karıma böyle davranamazsın" diye adama bağırdı. Tüm bunlar olurken ben hızımı alamayıp küfür etmeye devam ediyordum (bildiğiniz gibi değil çok fena küfürler ettim). Ben haksızken haksız duruma düşüp eşimi de zor durumda bıraktım. Tam anlamıyla sinir krizi geçirdim. Neden sonra aklım başıma geldi de polis çağırdım ama adamlar ettiğim küfürler nedeniyle benden şikayetçi olacaklarını söyledikleri için şikayet edemeyip polisi geri gönderdim. Eşim eve döndüğümüzde bana haklı olarak çok kızdı. Bu adamlar akrabalarını toplayıp evimizi bassalar ne yapacaksın can güvenliğimizi de tehlikeye attın dedi. Ben ne yapayım şimdi bilmiyorum. Ben niye böyle oldum?
İnanın ben böyle biri değildim. İçimde çeşitli konularda biriken öfke gün geçtikçe daha da birikiyor. Bir şey düşünmemeye çalışayım, sakin olayım diyorum. Ama artık en ufak şeyde patlatıyorum küfürleri. İlaç almak istemiyorum yan etkileri nedeniyle. Dua, İbadet, meditasyon vb şeyler yapıyorum, o anlık sakinliyorum ama bugün nihayet fark ettim ki artık sabrede ede doldum taştım ve artık tahammül edemiyorum. Ağzımdan çıkanı kulağım ağzımdan çıktıktan sonra duyuyor.
evet ikisi de varTroid veya şeker durumu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?