Evet artık evden nefret ettim.Ev alma komşu al sözünü bugunler için söylemişler demekki sinir bozucu bir durum
Koltuklarını çıkardılar , boyalarını söktüler , lastiklerini çıkardılar daha bir sürü şey.Nasıl sokuyorlar arabayi
O naısl bişey yahuKoltuklarını çıkardılar , boyalarını söktüler , lastiklerini çıkardılar daha bir sürü şey.
1,5 senedir araba parçası söküp çıkarmak ne ki enteresan vala dök iki kova su onlara başlarından aşağıHanımefendiler merhaba.Biz yaklaşık bir buçuk sene önce ev aldık ama ev mi aldık dert mi aldık bilmiyorum inanın.Ev yüksek giriş olarak geçiyor.İki salon bir odam otoparka bakıyor.Tam 1,5 senedir benim üstümdeki ve onun üstündeki dangalak ara ara ama 1 haftayı geçmeyen aralıklarla(Bu iki güne de düşüyor , hergün de oluyor.) arabalarını bildiğiniz söküp tekrar geri takıyorlar.Benim penceremin dibinde yapıyorlar bunu bu arada.Eşim uyardı yok.Yönetici uyardı yok.Zabıta geldi uyardı biraz duruldular gene başladılar.Artık sinir krizi geçiriyorum hergün evden nefret ettim.Ama malum faizler , borçlar satıp çıkamıyorum.Allah için bana söyleyin durumu böyle olan var mı? Olduysa nasıl kurtuldunuz.Dumur oldum artık.Akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin lütfen.
Hanımefendi otopark, tamirhane değil.Ne demek kendi otoparkları?O naısl bişey yahu
Zabıta ne yapabilirki kendi otoparkları kendi arabaları
Ev değiştirmekten baska caren yok malesef burayı kiraya verip baska yere kiraya cıkacaksın
Annem böyle sinirlendiğinde yoldakilere yada kavga falan çıktığında balkondan patates soğan atardı :))Hanımefendiler merhaba.Biz yaklaşık bir buçuk sene önce ev aldık ama ev mi aldık dert mi aldık bilmiyorum inanın.Ev yüksek giriş olarak geçiyor.İki salon bir odam otoparka bakıyor.Tam 1,5 senedir benim üstümdeki ve onun üstündeki dangalak ara ara ama 1 haftayı geçmeyen aralıklarla(Bu iki güne de düşüyor , hergün de oluyor.) arabalarını bildiğiniz söküp tekrar geri takıyorlar.Benim penceremin dibinde yapıyorlar bunu bu arada.Eşim uyardı yok.Yönetici uyardı yok.Zabıta geldi uyardı biraz duruldular gene başladılar.Artık sinir krizi geçiriyorum hergün evden nefret ettim.Ama malum faizler , borçlar satıp çıkamıyorum.Allah için bana söyleyin durumu böyle olan var mı? Olduysa nasıl kurtuldunuz.Dumur oldum artık.Akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin lütfen.
Sürekli arabaları bozuk anlaşılır gibi değil valla.Ev bildiğiniz otoparkla bitişik , keşke üstte olsa.1,5 senedir araba parçası söküp çıkarmak ne ki enteresan vala dök iki kova su onlara başlarından aşağı
Sende evde müzik aç onları rahatsız et. Bazıları kısas olmadan anlamaz.Hanımefendiler merhaba.Biz yaklaşık bir buçuk sene önce ev aldık ama ev mi aldık dert mi aldık bilmiyorum inanın.Ev yüksek giriş olarak geçiyor.İki salon bir odam otoparka bakıyor.Tam 1,5 senedir benim üstümdeki ve onun üstündeki dangalak ara ara ama 1 haftayı geçmeyen aralıklarla(Bu iki güne de düşüyor , hergün de oluyor.) arabalarını bildiğiniz söküp tekrar geri takıyorlar.Benim penceremin dibinde yapıyorlar bunu bu arada.Eşim uyardı yok.Yönetici uyardı yok.Zabıta geldi uyardı biraz duruldular gene başladılar.Artık sinir krizi geçiriyorum hergün evden nefret ettim.Ama malum faizler , borçlar satıp çıkamıyorum.Allah için bana söyleyin durumu böyle olan var mı? Olduysa nasıl kurtuldunuz.Dumur oldum artık.Akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin lütfen.
Zaman zaman olması sorun değil.Sorun her zaman olması.Bilmem bana anormal geliyor.Orası otoparksa eğer orda yapmaları normal değil mi? Böyle bir yasak var mı bilmiyorum? Bizim otoparkta da zaman zaman arabasıyla uğraşanlar oluyor, yüksek sesle müzik açmadıkları sürece sorun etmiyoruz.
Balkon falan varsa toplaşıp oturun birazda gürültü yapın belki rahatsız olurlarSürekli arabaları bozuk anlaşılır gibi değil valla.Ev bildiğiniz otoparkla bitişik , keşke üstte olsa.
Denedim bunu ama onlar daha da rahatlıyor.Onlar da açıyorlar.Sende evde müzik aç onları rahatsız et. Bazıları kısas olmadan anlamaz.
Ortak otopark ama her yer boşken özellikle benim camımın önü.Bir ev daha var onun önüne gidilmiyor hiçbir şekilde.ortak alan olan otopark mı her daırenın kendı garaj gıbı alanı mı var once onu sorayım
Zaman zaman olması sorun değil.Sorun her zaman olması.Bilmem bana anormal geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?