Cinnet geçiriyorum galiba.

Var bütün otopark boş.Bir daire daha var yanda ama özellikle benim camım inanın anlamadım.

Ortak otopark ama her yer boşken özellikle benim camımın önü.Bir ev daha var onun önüne gidilmiyor hiçbir şekilde.
yapabılecegınız bırsey yok komsuysanız bırgun caya davet edın veya kahveye gıdın sakın bır ses tonuyla ne sızın ne dıger daırenın onune degıl de tam ortada bı yerde olmasını rıca edın rahatsızlıgınızı soyleyın samımı bır sekılde
gırıs katlarda oturanların genel sorunları genelde... akanı olur taşanı olur sesı gurultusu alt bos ısınma sorunu sokakla ıc ıce olusu bu yuzden evı alırken de tutarken de ıyı dusunmek gerekır

okadar asırı rahatsızsanız mecbur tasınacaksınız

E oldu o zaman demekki onlarda sizin gibi düşünüyor.Otopark ortak ama tüm otopark boşken benim camımın dibinde yapmaları normal değil.

Hanımefendi otopark, tamirhane değil.Ne demek kendi otoparkları?
İyide tamirhane gibi değil hobi gibi yapıyorlar anladıgım modifiye ediyorlar
Sizin sahsınıza ait park yerinde yapmıyorlarsa otopark ortak alan kabul edilir ve arabayla ilgili seylerin yapılmasının yasak oldugunu sanmıyorum

yani anlamadıgım içeriyemi bakıyorlar ses gürültümü yapıyorlar
bu sizi nasıl rahatsız ediyor
ınanın anlamadıgım için soruyorum

az öteye boş yere gidin dediğinizde ne diyorlar?
sizin camın altının nasıl bir özelliği var?
Söyleyince gidiyorlar ertesi gün gene oraya geliyorlar.Bir özelliği yok sadece otoparkın başı orada ondan mı acaba anlamadım.

Var bütün otopark boş.Bir daire daha var yanda ama özellikle benim camım inanın anlamadım.

Ama orası onların da evinin önü değil mi

Yani şimdi biz ikinci katta oturuyoruz yan daire de var ama biz getirip arabamızı kendi evimizin önüne bırakıyoruz yan dairenin ya da karşı bloğun değil

Siz her an önünüzde diye rahatsız olmuşsunuz da ortak otopark

En fazla cam önü gürültü oluyor karşıya koyun denir de zaten sizde o aşamalar geçmiş

Ne cevap verdiler öbür tarafta yapın deyince

Söyleyince gidiyorlar ertesi gün gene oraya geliyorlar.Bir özelliği yok sadece otoparkın başı orada ondan mı acaba anlamadım.
İçeri falan baktıklarınız gördünüz mü?

e söyleyin madem.
her gün her gün nasıl vakit buluyorlar yada her gün ne yapıyorlar onu hiç anlamadım. haftada 1-2 dir en fazla. omda da söyleyin az öteye gitsinler.
başka çözümü yok

E oldu o zaman demekki onlarda sizin gibi düşünüyor.Otopark ortak ama tüm otopark boşken benim camımın dibinde yapmaları normal değil.

O zamna her seferinde uyarın ya da bir uyarı yazısı astırın burada tamiret yapmak yasaktır diye. Otoparkın binaya uzak köşeleri varsa orada yapsınlar.

Muhtemelen elektrik kullanmaları gerektiği için binaya yakın yerde yapıyorlardır.

Tam olarak sizi rahatsız eden nedir? Tamirat yapmaları mı, gürültü yapmaları mı?

e söyleyin madem.
her gün her gün nasıl vakit buluyorlar yada her gün ne yapıyorlar onu hiç anlamadım. haftada 1-2 dir en fazla. omda da söyleyin az öteye gitsinler.
başka çözümü yok
Şimdi şöyle anlatamadım herhalde.İki ev bunu yapan iki evde anladığım kadarıyla 3-4 adam var sırayla bir biri bir biri gibi.

Gürültü tabiki yoksa ne yaparlarsa yapsınlar.

Şimdi şöyle anlatamadım herhalde.İki ev bunu yapan iki evde anladığım kadarıyla 3-4 adam var sırayla bir biri bir biri gibi.
biri yazmış, yazı asın.
lütfen gürültülü tamirat ve modifiye işlerinizi pencere altında yapmayın, diye.

Bugün gidiyorlar yarın geliyorlar.

Kendi arabaniz varsa oraya park edin, cop bidonlari varsanoraya koyun, yazi asabilirsiniz. Engel olacak birsey koyun oraya ayy bilemedimki sinir bozucu

Kendi arabaniz varsa oraya park edin, cop bidonlari varsanoraya koyun, yazi asabilirsiniz. Engel olacak birsey koyun oraya ayy bilemedimki sinir bozucu
Yazı asmaya karar verdim.Buraya yazana kadar bana anormal geliyordu ama buradakiler öyle yorum yapıyor ki şaştım kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…