Var bütün otopark boş.Bir daire daha var yanda ama özellikle benim camım inanın anlamadım.Var öyle egzantrik tipler. Tüm gününü arabasına ayırır. Temizler, paklar yetmez parlatır. Görmemişin arabası olmuş sendromu. Ben de çok rahatsız olurdum sanırım. Ötede yer yok mu neden camın önü?
yapabılecegınız bırsey yok komsuysanız bırgun caya davet edın veya kahveye gıdın sakın bır ses tonuyla ne sızın ne dıger daırenın onune degıl de tam ortada bı yerde olmasını rıca edın rahatsızlıgınızı soyleyın samımı bır sekıldeOrtak otopark ama her yer boşken özellikle benim camımın önü.Bir ev daha var onun önüne gidilmiyor hiçbir şekilde.
E oldu o zaman demekki onlarda sizin gibi düşünüyor.Otopark ortak ama tüm otopark boşken benim camımın dibinde yapmaları normal değil.Size anormal gelmesi, anormal olduğu anlamına gelmez ki. Böyle bir yasak varsa(ben bilmiyorum) hakkınızı arayın. Yasak yoksa müdahale etmek yanlış bana kalırsa. Bazı insanlar arabalarıyla ilgili her şeyi tamiratindan modifikasyonuna kadar kendileri yapmayı seviyor ve biliyorlar.
İyide tamirhane gibi değil hobi gibi yapıyorlar anladıgım modifiye ediyorlarHanımefendi otopark, tamirhane değil.Ne demek kendi otoparkları?
Var bütün otopark boş.Bir daire daha var yanda ama özellikle benim camım inanın anlamadım.
Söyleyince gidiyorlar ertesi gün gene oraya geliyorlar.Bir özelliği yok sadece otoparkın başı orada ondan mı acaba anlamadım.az öteye boş yere gidin dediğinizde ne diyorlar?
sizin camın altının nasıl bir özelliği var?
Ses yapıyorlar yoksa neden rahatsız olayım.yani anlamadıgım içeriyemi bakıyorlar ses gürültümü yapıyorlar
bu sizi nasıl rahatsız ediyor
ınanın anlamadıgım için soruyorum
Var bütün otopark boş.Bir daire daha var yanda ama özellikle benim camım inanın anlamadım.
İçeri falan baktıklarınız gördünüz mü?Söyleyince gidiyorlar ertesi gün gene oraya geliyorlar.Bir özelliği yok sadece otoparkın başı orada ondan mı acaba anlamadım.
Söyleyince gidiyorlar ertesi gün gene oraya geliyorlar.Bir özelliği yok sadece otoparkın başı orada ondan mı acaba anlamadım.
Yo öyle bir şey görmedim.Benim derdim pat küt sesleri.İçeri falan baktıklarınız gördünüz mü?
E oldu o zaman demekki onlarda sizin gibi düşünüyor.Otopark ortak ama tüm otopark boşken benim camımın dibinde yapmaları normal değil.
Şimdi şöyle anlatamadım herhalde.İki ev bunu yapan iki evde anladığım kadarıyla 3-4 adam var sırayla bir biri bir biri gibi.e söyleyin madem.
her gün her gün nasıl vakit buluyorlar yada her gün ne yapıyorlar onu hiç anlamadım. haftada 1-2 dir en fazla. omda da söyleyin az öteye gitsinler.
başka çözümü yok
Gürültü tabiki yoksa ne yaparlarsa yapsınlar.O zamna her seferinde uyarın ya da bir uyarı yazısı astırın burada tamiret yapmak yasaktır diye. Otoparkın binaya uzak köşeleri varsa orada yapsınlar.
Muhtemelen elektrik kullanmaları gerektiği için binaya yakın yerde yapıyorlardır.
Tam olarak sizi rahatsız eden nedir? Tamirat yapmaları mı, gürültü yapmaları mı?
biri yazmış, yazı asın.Şimdi şöyle anlatamadım herhalde.İki ev bunu yapan iki evde anladığım kadarıyla 3-4 adam var sırayla bir biri bir biri gibi.
Bugün gidiyorlar yarın geliyorlar.Ama orası onların da evinin önü değil mi
Yani şimdi biz ikinci katta oturuyoruz yan daire de var ama biz getirip arabamızı kendi evimizin önüne bırakıyoruz yan dairenin ya da karşı bloğun değil
Siz her an önünüzde diye rahatsız olmuşsunuz da ortak otopark
En fazla cam önü gürültü oluyor karşıya koyun denir de zaten sizde o aşamalar geçmiş
Ne cevap verdiler öbür tarafta yapın deyince
Öyle yapayım en iyisi sürekli uyarmak istemiyorum.biri yazmış, yazı asın.
lütfen gürültülü tamirat ve modifiye işlerinizi pencere altında yapmayın, diye.
Yazı asmaya karar verdim.Buraya yazana kadar bana anormal geliyordu ama buradakiler öyle yorum yapıyor ki şaştım kaldım.Kendi arabaniz varsa oraya park edin, cop bidonlari varsanoraya koyun, yazi asabilirsiniz. Engel olacak birsey koyun oraya ayy bilemedimki sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?