Cinnet geçiriyorum galiba.

Gürültü tabiki yoksa ne yaparlarsa yapsınlar.

O zaman her seferinde uyarıp göndereceksiniz, bir süre sonra arıza çıkarıyor kadın diye gelmezler.

Bizim otoparkta yamuk ve iki araçlık yere parkeden bir insan evladı vardı. Bir kaç kere söyledim hatta anahtarı verirse düzeltebileceğimi belirttim, değişmedi durum. Her gün istisnasız üşenmeden sürücü kapısını açamayacağı şekilde yanaştırarak koydum arabamı yanına. Artık otoparkın en ucuna, benim arabadan en uzak yere ve nispeten daha düzgün parkediyor.

Haklısınız ben bezeceğime onlar bezsinler.

Yazı asabilirsiniz.Arada bir neyse de sürekli sürekli zor olur.Yasak değil diye de her şeyi yapamaz insanlar.Halı silkelemek de yasak değil yani yazılı bir kuralı yok çoğu apartmanda.O zaman herkes halı silkeleyebilir mi demek bu yani? Yazı asın.Bence yaptıkları gürültünün farkında değiller.

Halı silkelemek yasak ama. Yasak olmayan şeyleri yapıp yapmamak kişinin kendi insaniyetine bağlı açıkçası. Minnacık kutularda üstüste konserve gibi yaşıyoruz hepimiz. Biraz tolerans biraz karşı tarafa saygı sorunları ortadan kaldırır.

(j) Kapı, pencere, balkon. teras, hava ve ışık mahallerinden sokağa, caddeye, arsaya. bahçeye veya bitişik evlerin teraslarına damlarına çöp süprüntü, paçavra, kağıt. yemek artıkları, bulaşık veya çamaşır suyu atmak, dökmek, suları caddeye akacak şekilde çiçek sulamak ve yıkamak, binaların teras, aydınlık, balkon, pencere ve merpenlerinden halı, kilim, elektrik süpürgesi torbası muhteviyatı temizlik bezleri, paspas vs. silkelemek ve dökmek, ( Herhangi bîr kimseyi rahatsız etmemek şartı ile yalnız pazartesi günleri 9-12 arasında halı ve kilim silkelenebilir. ) 3 aydan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır.

Bu yasaktan haberdar değildim , öğrendiğim iyi oldu.Teşekkür ederim.Halı silkelemek yerine yasak olmayan ancak rahatsız edici başka bir şey de koyabilirsiniz.Aklıma bir örnek gelmedi şu anda ama hani yasak değilse de yapılması doğru olmayan şeyler vardır onu kastediyorum.

Anladım ben demek istediğinizi dedim ya biraz hoşgörü biraz saygı. Kimse kimseyi rahatsız etmesin, etmemeye dikkat etsin tabi ama en ufak şeyden de rahatsız olunmasın, tolerans gösterilsin biraz.

Anladım ben demek istediğinizi dedim ya biraz hoşgörü biraz saygı. Kimse kimseyi rahatsız etmesin, etmemeye dikkat etsin tabi ama en ufak şeyden de rahatsız olunmasın, tolerans gösterilsin biraz.
Bana mı diyorsunuz en ufak şeyden rahatsız olmasın diye?1,5 senedir ben bunları tolere ediyorum gece 11-12 ye kadar patküt kim kimi çekmek zorunda ya?Adamlar burada mesai yapıyor resmen saatlerce bu mu küçük?Umarım başınıza gelmez.Görürsünüz küçük şeyi tolere etmeyi.

alt komşumuz kiracı olmasa sizi o sanacaktım

benim eşimde evde olduğunda bi sorun olursa arabasını otoparkta söker takar elinden geldiği için. veya arkadaşları gelir bi sorun varsa otoparkta yaparlar. Ya da ne bileyim koltuklarını söker temizler geri koyar. Ses olarak rahatsız etmediğini sanıyorum kimseyi. bizde otoparka bakıyoruz ben seslerini duymuyorum sürekli bakıyorum gittiler mi çalışıyolar mı diye çünkü. Şikayette almadık hiç. Ama orası otopark cidden ve ortak. Orada bişeler yapmaları sizi neden bu kadar rahatsız eder anlamadım. Cidden gece 12 ye kadar yapıyolarsa ve süreklilik gösteriyorsa haklısınız tabi ama yine de bilemedim. sanki onların sürekli orada olmaları ve sizin odanıza yakın olmaları sizi rahatsız ediyor gibi geldi sesten çok. bence biraz anlayış lazım. artık insanlar daracık alanlarda yaşıyor eskisi gibi müstakil değil evler. bu yüzden herkes elinden geldiğince anlayışlı olmalı..

Sizin eşiniz pek anlayışlı maşallahmaşallah.Milleti rahatsız et et ondan sonra anlayışlı olun pls.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…