Akli melekeleri, fiziksel sağlığı yerinde. Çıldırıcam çıldırıcam...İğrenç ya.
Sağlığı yerinde mi kvnin?
Eşin konuşsun açık açık.
Anne biraz dikkat et böyle böyle yapıyorsun, olmuyor diye.
Hayır yanlış anlaşılmasın. Wc kullanılmış ama fırçalanmadan çıkılmış. Lavaboda ağız çalkalanmış bi su dökülmeden çıkılmış vs vsIy klozetin üstüne me bulaşığı koyuyor? İğrenç. Direk söyleyin böyle şey mi olur? Ya da yemek götürürken tabak içine kaka koyup götürün, tövbe tövbe ıy kusucam.
Bulaşık yazmışsınız ondan öyle anladım tüh ya :)Hayır yanlış anlaşılmasın. Wc kullanılmış ama fırçalanmadan çıkılmış. Lavaboda ağız çalkalanmış bi su dökülmeden çıkılmış vs vs
Ay ilahiIy klozetin üstüne me bulaşığı koyuyor? İğrenç. Direk söyleyin böyle şey mi olur? Ya da yemek götürürken tabak içine kaka koyup götürün, tövbe tövbe ıy kusucam.
İyilikle olmuyor. Eşim yapmış gibi onunla kabga ediyorum olmuyor. Ne yapmam lazım bir kez üstümü başımı parçalayıp yerlere mi atayım kendimi ne yapayım artık.Öğretemezsin
Annen yaşında kadına bu yaştan sonra zor yani. Üzgünüm .
Evet öyleymiş ahahahAy ilahi
Bulaşık derken pislik anlamında demiş sanki :)
Evet kötü kelimeyle detay vermek istemedim :)Ay ilahi
Bulaşık derken pislik anlamında demiş sanki :)
Akli melekeleri, fiziksel sağlığı yerinde. Çıldırıcam çıldırıcam...
Ellerimin halini görseniz insan eline benzemiyor. Çamaşır suyu, cif, pril temasından.Ayy benim babaanemde böyle pis biraz şuan aklıma geldide eski zamanlar hatta örnek vereyim sırf annem cinnet geçirsin diye sofradaki çatal ile ayak parmaklarının arasına tukuruk sürüpçatalın sapıyla kaşırdı iyyykkkkkk allahimmm çok zor zamanlardı annemde o kadın gitti mi her şeyi çöpe atar heryeri ozonlardi
Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.Bi iki kere
"Öğğhh anne sifonu çekmeyi unutmuşsun
Tuvalete gireceğim bi sifonu çek de gireyim" deyiver.
Sonra lavaboya dön
"Aayyy nolmuş burdaa berbat
Anne iyi misin ya neden bi su tutmadın" de.
Deyin yani açık açık.
Yahu insana da acımıyor. Ev temizliği beklemiyorum. Ama bütün gün çalış eve gel bi wcye gireme pislikten zoruma gidiyorBen sizi çok iyi anliyorummm bence size inat yapıyor çünkü kimse bu kadar temel temizlik bilmez degil
Evet malesef. Çok kavgalar ettim eşimle. Ortaya ima ettim. Yok yok...Midem bulandı fekat sizi düşünemiyorum
Açık ve net bi şekilde direkt olarak onun şahsına söylemek dışında her yolu denemişsiniz. Kv ile birlikte yaşamak zorunda mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?