Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcınız olsun böyle bir ortamda huzur bulmanızın imkanı yok

aynilari bendede var. ogretemezsin. canim ogrenmezler pislik gelmis pislik giderler.

Evet maalesef benimki her durumda pis sinirim kaldırmıyor maalesef artık bazıları kızabilir burada ama Allah biliyor eve kabul etmiyorum 4 aylık bi bebeğim var onu düşünmek zorundayım çünkü

Kocam sana söylüyorum KV sen anla yerine, en acil olacak şekilde eşin sen ve KV bir araya gelip konuşmalısın.
Uygun bir üslupla konuşulursa çözülebileceğini düşünüyorum.
'Anne bende işten geliyorum biliyorsunuz yorgun oluyorum, ortak kullanım alanlarını biraz daha dikkatli kullanırsak hepimizin sağlığı açısından daha iyi olur' diyebilirsin mesela.
Konuştun ve çözülmedi mi ona da bir alternatif sunabilirim.
Bir tane A4 kağıdına basıp tuvalete asarsınız;
'Arkanızda bir iz bıraktığınızda, ölümsüz olacağınız yer burası değil. Lütfen dönüp arkanızda ne bıraktığınıza bir bakın.'
Sizinle aynı durumdan bende muzdarıptım bir aralar, o zaman için hazırlamıştım çok şükür bu yazıyı asmama gerek kalmadan olay çözüldü.

Midem bulandı . Allah yardımcın olsun .
Ben seni diğer konularından hatırladım . O zamanda çoğu üye söylemişti . O evden çıkmadan huzur bulamazsın sen .

yok canım yok anada olmayınca oğulda olmuyor. öğretilemeyen birşeydir temizlik tuvalet terbiyesi.....

yok canım yok anada olmayınca oğulda olmuyor. öğretilemeyen birşeydir temizlik tuvalet terbiyesi.....
kesinlikle haklisin canim. sana sonuna kadar katiliyorum. ve ben 4 yillik evliyim. 30 yasindaki adama terbiye veremedim. ben temizliyorum pisligini

kesinlikle haklisin canim. sana sonuna kadar katiliyorum. ve ben 4 yillik evliyim. 30 yasindaki adama terbiye veremedim. ben temizliyorum pisligini
eve gelen birisi wc yi pis bırakırsa söyluyorum rezil ediyorum aileniz size terbiye vermedimi nasıl dönüp bakmazsınız temizlemezsiniz diye utanıyorlar biraz sonra gene aynı... anladım kı aileden görmeyince sonradan ögrenılmıyor

kesinlikle haklisin canim bende cok kez ikaz ediyorum yerin dibine sokuyorum ama benimkinde utanmada yok. karim degilmisin temizle demezmi.sinirden kuduruyorum. ben oyle biraksam neler soyler cok afedersiniz

kesinlikle haklisin canim bende cok kez ikaz ediyorum yerin dibine sokuyorum ama benimkinde utanmada yok. karim degilmisin temizle demezmi.sinirden kuduruyorum. ben oyle biraksam neler soyler cok afedersiniz
kendine temizlet nedemekmiş o karınım diye b*kunuda mı temizliyim utanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…