Cinnet mi geçirsem !?

bence görümceniz

"Hepsinin üzerine, grip oldum boğazım berbat, bir de ayagim takilip düştüm ayağım morardı şişti. Krem filan sürüp sardım. Ama iyimisin dahi demedi. Sadece baktı öyle. Çok çoooookk aşırı antipatik tavırları var, bu kadar da olamaz !!!!"

bölümünü gıcıklığına yaptığınızı düşündü

o nedenle iyice yaydı

evde düşüp morardı diye kremleyip sarmak vs bana burada anlatınca abartılı geldi

gerçekten kötü olmuş olabilir ama insan can havli ile bağırır vs

o görür durumu

o da özellikle abarttığınızı düşünüp sizinle ilgilenmemiş olabilir

çözüm kola meyve abur cubur vs sunmamak

hadi misafir ayıp dediniz üç öğün yemek koydunuz da diğerlerine ne gerek var

Iyy hiç tahammül edemem böyle tiplere ya. Siz her hizmetini yaparsanız tabiki kız otel gibi kullanır o evi. Iki yillik evliyim daha gorumcem kayinvalidem hatta kendi annem bile yatak odami dogru duzgun gormemistir. Yatak odasi kismi cok ozel. Kimsenin odasina girmem,kendi odama da izin vermem.Yeteri kadar tepkinizi belli etmiyorsunuz. Jilet olayına girmiyorum bile iğrenç kadın

Ne deseniz haklısınız.. Gerçekten aptalım. Böyle yüzsüz olduğunu, huyunu suyunu bilsem, bırak hizmet etmeyi hiç kabul etmezdim gelmesini. Kaldıkça kaldı, bir haftadır bizde ve en sonunda sabrım taştı işte. Şuan inanın zor duruyorum.

Kalan süre boyunca sürekli iş yaptırın. Zorlayın kendinizi, mesela kahvaltı sonrası, bilmemne abla rica etsem bulaşıkları halleder misin ben de filanca işi yapayım deyin ve cevabı beklemeden odadan çıkın. Böyle tipler çalıştırılmaya gelemez. Verin işi verin işi..

Cok iyi yapmissin baktin gitmiyi sali guzel bi cinnet gecir bak nasil kacarak gidiyoo ben okurken cinnet gecirdim

Sancim var deyip yatin
Kocanizda sizi yalansan bir acile gotursun ,igne olup gelin,kahvaltiyi ritasinda gorsun ,essek kadar kadin ayip yaptigi

Kendimi yerinize koydum ikinci gün cinne gećirip tutup kolundan kapının önüne koyardım eşim bişey derse onuda koyardım. Çok sabırsız bi insanım kimseye hizmetçi olarak evlenmedim. bide iğrenç bir görümceye evimde yer yok jilet nedir ya pis insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…