- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
sevgilimin yan komşusu var, kız.. tek yaşıyor.. gülsek duvara tıklatıyor, ağlasak duvara tıklatıyor
Duvarlara yumurta kartonu yapistirmayi dusunuyorum, fakir isi ses yalitimi. Az daha sabredip mustakil ev bakacagim asude, apartman hayatindan biktim artik. Bu sefer halisi biter baska birsey cikar.
Eyvaaah, sen birsey de diyemezsin simdi, komsunun guvendigi daglara kar yagar.Müstakil evle ilgili bir elim hadise anlatayım madem "biz gürültü yapmıyoruz o zaman neden başkasınınkini çekelim." mantığıyla yaptık bir gözü karalık çıktık. Yan evin köpeği var gürültülü bir hayvancık, bana pek dert değildi ama gürültü sonuçta uçan sineğe ortalığı birbirine katıyor. Şikayet edemiyorum çünkü iki güne bir tartışma çıkıyor başkalarının orantısız şikayetleri yüzünden. Zoraki ereceğim bu gidişle. Sahibi de bakın yan komşum hiç rahatsız değil size ne oluyor diye savunmaya çalışıyor kendini, arada kaldıım tam araadaa.
Buyur, bir tek benimki degilmis, her yerdeler!Bizim üstteki manyak da 8.30'da süpürge açtı.
Buyur, bir tek benimki degilmis, her yerdeler!
Eyvaaah, sen birsey de diyemezsin simdi, komsunun guvendigi daglara kar yagar.
Ha evet bir de "ne var zaten temiz."Ay çok güldüm yahu 2 defa okudum konunuzu, yanlış anlamayın olup bitene değil ama uslubunuza bayıldım.
Bu komşu belası bendede var maalesef. Sitede oturuyoruz halı silkelemek yasak ama gelde anlat üsttekilere. Silkelemekle kalmıyor camdan sarkıtıp bırakıyor. Uyarıyorum camım açık istemiyorum diye, temiz diyor halılarım.Gecen hafta kapıcıyı yolladım toplattım halıları. Sandalyeleri hep sürüklerler asla kaldırmazlar vs. Sabahın 5inde aldım sandalyeyi odalarda sürükledim de biraz kesildi sesleri. Size kolaylıklar dilerim çok iyi anlıyorum sizi , bazen evi satıp gidesim geliyor o derece deliriyorum. Çok zor laf anlamayan , başkasına saygısı olmayan insanla ugraşmak.
Kalmaz mi, ben sirf boyle bi ust komsuya sahip oldugum icin cam silmiyorumçok detaylı süpürgeler halı yıkama makineleri varken hala halı silkeleyen kaldı mı yaa
güçleri de yetiyor demek ki koca halıya.Kalmaz mi, ben sirf boyle bi ust komsuya sahip oldugum icin cam silmiyorum
Elektrik tasarrufu dusundugunu sanmiyorum, silkeledikten sonra bi de supurge aciyorgüçleri de yetiyor demek ki koca halıya.
bence onlar elektrikten tasarruf için süpürmekle zaman kaybetmemek için silkeleme yapıyorlar.
allah kurtarsın ne deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?