- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.049
- 298
Adı babaVicdanının sesini dinlemeni tavsiye ederim.
Baba senin baban!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adı babaVicdanının sesini dinlemeni tavsiye ederim.
Baba senin baban!
Babalıktan reddet, görüşme, anenni çek yanına bişeyler yap. Ama "Ya bu baba ölsün ya' ne demek.Az önce kardeşimle konuştum.İki gün önce,yani benim annemin kocasıyla para hakkında mesajlastigim gün kavga olmuş aralarında,yine üstüne yürümüştür kesin. Lets go ya söyleme demiş.
Ya bu baba ölsün ya
Adı bile olmayınca anlarsınAdı baba
Olmasın ,anlayayim.Sizin babanız geceleri eve gelmeyip,gecenin bir vakti annenizi arayıp yanındaki hatuna teli verip ,o şahıs annenize bak kocan yanımda deyip kahkaha atsaydi anneniz de sabaha kadar aglasaydi böyle dusunmezdinizAdı bile olmayınca anlarsın![]()
Tamam güzelim baban çok karaktersiz bir adammış,bunu herkesle paylaştın rahatladın sanırım. İyi geceler.Olmasın ,anlayayim.Sizin babanız geceleri eve gelmeyip,gecenin bir vakti annenizi arayıp yanındaki hatuna teli verip ,o şahıs annenize bak kocan yanımda deyip kahkaha atsaydi anneniz de sabaha kadar aglasaydi böyle dusunmezdiniz
Valla öylelerine az bile rezil olmuş olmamış umurlarında olmazki. Babaligi hakeden vardir haketmeyen vardır. Benim de hic babam olmadı . Sınav işte ama şu laf kesinlikle cok doğru, doğurmakla anne baba olunmuyorTamam güzelim baban çok karaktersiz bir adammış,bunu herkesle paylaştın rahatladın sanırım. İyi geceler.
Bence de.. çoktan haketmiş bile.. çok yazık böyleleri de bırakın babalığı insanım diye geziniyor ortalıkta iste.annenizi alın yanınıza bu adamıda bu güzel dövdürün
Hatalarını annem yüzüne vurdukça kahkaha atıyorValla öylelerine az bile rezil olmuş olmamış umurlarında olmazki. Babaligi hakeden vardir haketmeyen vardır. Benim de hic babam olmadı . Sınav işte ama şu laf kesinlikle cok doğru, doğurmakla anne baba olunmuyor. Böyleleri de anne baba oluyor ya ne diyim yazik..
Çünkü ar haya edep kalmazmış. Biraz gururu olsa zaten güleceği yerde boynunu bükerdi.Hatalarını annem yüzüne vurdukça kahkaha atıyor
Tamam güzelim baban çok karaktersiz bir adammış,bunu herkesle paylaştın rahatladın sanırım. İyi geceler.
Size göre inanması çok güç ama cidden sadece ve sadece bizim evin dışına açıktı eli.Cok yanlış düşünüyorsunuz.Bu konuda kitap bile yazabilirim ama siz yine de yaşamadan anlamazsınız.O yüzden saygı duyuyor ve iyi günler diliyorum sizeTamam yaptıkları doğru değil fakat Bu adamın hiç iyi bir şeyi olmamış olamaz. Sadece negatifler yazılmış, zamanında ailesi için yaptıkları elbette vardır, sağa sola eli açık olan bir adamın ailesine vermeyecek hali yok ya. Eskiden iyiydi durumu o zaman babaydı-kocaydı, tabii şimdi adamın parası yok herşeyi herkese yanlış gelir.
Ev dededen kalma bir ev.Babanız zamanında sigortasız çalıştı işe şu an bir geliri yok emekli maaşı yok vs
Ev annenin mi kimin ?
İsteğe bağlı emekli olacaksa anneniz hersey daha kolay
Ayrılıyorum desin madem sizde ayrılmak üzere olan bir annesinin annenizle birlikte kendinize yemi bir düzen kurarsınız.
Gündüz çocuğunuza bakar siz çalışırsınız vs
Veya annenize bir ev tutarsınız başka kardeşleriniz de varsa hep beraber geçindirirsiniz annenizi.
Böyle babalara hiç acımıyorum
Merak etmeyin o tür adamlar intihar falan edemez blöf yapıyor.
Ah eski kafalar. Böyle daha iyi olacak sandı kendi hayatını da mahvetti bizimkini de..Bundan sonra ayrılsa da mutlu yaşasa bariAnne kocayı bosamamis ama babayı siz bosayabilirsiniz. Rezil herif. Anneniz Allah'tan bu kadar korkuyo mudur babanızdan korktuğu kadar. Ben artik kötü insanları değil buna izin veren insanları suçlar oldum böyle hikayelerde
Eğer böyle bir tehdit varsa bence o babayı gönderin evdenEv dededen kalma bir ev.
Benimle yaşıyorlar zaten ama annem onun yanımızda olmasına tahammül edemiyor.
İntihar etmez zaten annemi öldürmekle tehdit etmişti hep,kendini değil,canı tatlıdır
Ne çok biliyorsunuz her şeyi maşallahTamam yaptıkları doğru değil fakat Bu adamın hiç iyi bir şeyi olmamış olamaz. Sadece negatifler yazılmış, zamanında ailesi için yaptıkları elbette vardır, sağa sola eli açık olan bir adamın ailesine vermeyecek hali yok ya. Eskiden iyiydi durumu o zaman babaydı-kocaydı, tabii şimdi adamın parası yok herşeyi herkese yanlış gelir.