- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Sınanmadığınız konularda büyük konuşmamayı, ayıplamamayı hayat sizede öğretir merak etmeyin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınanmadığınız konularda büyük konuşmamayı, ayıplamamayı hayat sizede öğretir merak etmeyin.
Tabiki değil. Temenni diyelim..bu bir beddua mı?
siz ne yazdiginiz farkinda degilsiniz anlasilan.hicbi zaman babalik yapmamis evine bes kurus harcamamis esini aldatmis siddrt kufur ne ararsan olan bi babayi savunmanizi hicbirimiz anlamadik.Mune hanım bu topiğe bi el atarmısınız lütfen. Bana yapılan hakaretlere karşılık vermek ve polemiğe girmek istemiyorum. Teşekkürler.
Ben hiç bir şeyi savunadım, vicdanını dinle yazdım. E vicdanı babaya yardım etmek istemezse demkki o yönde kullanacak. Vicdanının sesini dinlemek neden olumsuz algılandı, bunu pek anlamış değilim.siz ne yazdiginiz farkinda degilsiniz anlasilan.hicbi zaman babalik yapmamis evine bes kurus harcamamis esini aldatmis siddrt kufur ne ararsan olan bi babayi savunmanizi hicbirimiz anlamadik.
babanin parasi varken ailesine de harcadigini parasi kalmayinca kotu baba ilan ettigini iddia ettiniz.konu sahibi oyle anlatmadigi halde.Ben hiç bir şeyi savunadım, vicdanını dinle yazdım. E vicdanı babaya yardım etmek istemezse demkki o yönde kullanacak. Vicdanının sesini dinlemek neden olumsuz algılandı, bunu pek anlamış değilim.
Vicdanının sesini dinlemek neden olumsuz algılandı, bunu pek anlamış değilim.
Mune hanım bu topiğe bi el atarmısınız lütfen. Bana yapılan hakaretlere karşılık vermek ve polemiğe girmek istemiyorum. Teşekkürler.
Kimse sana durduk yere laf atmıyor önce bi ben ne yazdım diye gir bir bak sonra konuş ve yardım iste.Mune hanım bu topiğe bi el atarmısınız lütfen. Bana yapılan hakaretlere karşılık vermek ve polemiğe girmek istemiyorum. Teşekkürler.
Para sadece 500 TL..maske cezasına bile yetmiyor kiAsla o parayı yollamayın. O cezaları ödeyin. Kalanı ile de altın alın ya da bankaya koyun ama eline vermeyin.
Umarım ölür. Anneniz boşanırsa düşündüğü şeyi yapabilir. Boş tehdit diyip geçilmez. Neden mesajım bu kadar tepki çekti onu da anlamadım. Erkekler ölmesin de kadınlar mı ölsün? Kocası tarafından öldürülen kadınlar, erken davranmış olsalardı şimdi aramızda olurlardı.Az önce kardeşimle konuştum.İki gün önce,yani benim annemin kocasıyla para hakkında mesajlastigim gün kavga olmuş aralarında,yine üstüne yürümüştür kesin. Lets go ya söyleme demiş.
Ya bu baba ölsün ya
Biliyor tabi bilmezler mi..üç kardeşim daha var ama biri işsiz,biri icralık,diğeri borçluAllah yardımcın olsun. zaten boşanma asamasındaymıssın sende . Ailen bunu bilmıyor mu başka derdin yokmuş gibi bide kendileriyle uğraştırıyorlar. Başka kardeşin var mı ? O yardımcı olmuyor mu
Amin.Oyle malesefBöyle herifler de inadina cok yasiyor ya. Maske takmamasi iyi. Belki corona bir ise yarar sonunda. Allah kurtarsin kardesim. Böyle hayirsiz birinin esini ve cocuklarini taniyorum. Kadin canini zor kurtardi ve cocuklarin hepsinin psikolojik sorunu var. Ceken bilir derler ya. O hesap.
Babamın bendeki parasını göndermedim.Annrm kendinde olan parayı verecekmiş fakat babamın sipariş diye aldığı ama para kabul etmeyeceğim dediği şeylerin parasını kabul etmesi şartıyla..tmm kabul edicem demiş.Diger bahsettiğim vergi borcu ve maske cezasi için zaten yapicak biseyim yok.Artik kendi çocuğumun geleceği için ince hesap yaparken bana ait olmayan borçları ödeyemem daha da,şimdiye kadar ödediklerim yeter.Bir gelişme oldu mu?