Cinnet sebebi bir baba..

Vergi borcunu öğrendikleri anda "Lets go yu aradın mi ?"diye sormuş hemen anneme.
Artık sorumlu olduğum bir çocuğum var ve hayatımda yolunda gitmeyen şeyler de varken nasıl sadece kendini düşünebilir bir baba anlamıyorum.Bana güvenmesin hem de hiç güvenmesin artık
 
Sizi anlıyorum zamanında babam haftada 50 milyara yakın para kazanıyordu cebinde deste deste paralar ama bize harcamıyordu cebimize harçlık koymuyordu ama evler eşyalar almıştı gıda ürünlerini bol bol alıyordu annemi aldatıyordu annem bilmiyordu tabiki hiç olmacak yerlere resmen dağ başlarına olmacak yatırımlar yaptı hep zarar etti elindeki herşey gitti battı yaptığı işide kriz vurdu şimdi elinde ekmek parası bile yok iş olsa diye bekliyor benimle zaten görüşmüyor red etti hiç üzülmüyorum ama yanımda annemde çekiyor.arti babam biz çocukken bizi bırakıp İstanbul'a gider 2 3 yıl gelmezdi maddi olarak destek vermezdi zenginleşmisi bizim ergenlik zamanına denk gelmişti.
 
Bizdeki bişey de almadı, elaleme yedirdi,birilerinin kirasını ödedi,ev alışverişini yapıyordu çocuklarına bile bakıyordu,haram olsun.Bize zorla bir küçük salça alsa bununla altı ay gideceksiniz diyordu,bişey bitince söylesek kızıyordu söylemeye korkuyorduk.Simdi gün oldu devran döndü.
Sizinkinde de mi emeklilik yok,o evler ne oldu ? Niye red etti sizi ? Ay çok sordum
 
Gıda konusunda çok rahattır istemizigi alır yerdik küçük yerde yaşıyorduk babam ise Trakya da iki ayda market hesabımız vardı gelince tıkır tıkır ödüyordu. Turistik tesis açmak istedi açtı ve battı dolandırıldı bizi hiç dinlemedi o arada evleri satmak zorunda kaldı istese o sonrası kriz bende işe girmiştim işe girdiğim yerde erkek arkadaşım var diye orayı bastı rezillik çıkardı bende o anda kaçtım birdaha hiç görüşmedik babam çok sorumsuz bir adam annem den önce iki evlilik yapmış çocukları bırakıp birdaha sormamıs bile .
Ergenlik döneminde para gördük bizde ondan önce bizede bırakıp gidyordu mahalle muhtarı deniz fenerine başvuru yapmıştı çok fakiriz diye ama annem günlük tarla işlerinde çalışıp yinede iyi kötü bakıyordu.
 
Şu an ucunuz aynı evde misiniz
 
Biraz olsun sevindim diyebilirim.İnsallah kendi hayatinizda mutlu olursunuz
Benim yaşadıklarımı başkası yaşasa kafayı anlattiklarim sadece yüzeysel idi daha neler var bende Allah'tan gamsız babama çekmişim her daim pozitif ve mutluyum güzel bir hayatım var ve beni seven bir eşim ve kızlarım
 
Maşallah ne mutlu size Benim gibi baba depresyonu yüzünden yanlış seçim yapmadınız neyseki..Allah mutluluğunuzu daim etsin
 
Tabi canim ben de öyle anlatsam roman olur
 
Şu duyguyu anlayabilen az insan vardır.. Allah yardımcınız olsun. Dicek birşeyim yok.
 
Maşallah ne mutlu size Benim gibi baba depresyonu yüzünden yanlış seçim yapmadınız neyseki..Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben eşimle evlendigimizde sadece iki ay tanıyordum düşün resmen beni ateşe atmış bende gençliğin verdiği cesaretle kaçmışım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…