CinnetNur Dertlendi....

Aynı durumdayım beni özetlemişsin. Ben de bu kadar stres varken... neyse olumsuz konuşmamak için kendime söz verdim. Yoksa başladım mı sonu ağlamakla bitiyor

Aynı durumdayım beni özetlemişsin. Ben de bu kadar stres varken... neyse olumsuz konuşmamak için kendime söz verdim. Yoksa başladım mı sonu ağlamakla bitiyor
Valla istediğin kadar ağla yırtın bağır çağır ne yazık ki hiç bir çiçek vaktinden önce açmıyormuş. Ben bu yazıyı tamamen umutlarımı bitirerek yazmıştım. Meğer Rabbim bana evlat nasip etmiş. Darısı sana inşallah

Cok basit benimde hep soran eden sagolsun eksik olmadi iyice takinca hic olmadi tup bebek yaptik oglum oldu simdi kendiligimden hamile kaldim yani sana tavsiyen seni uzen sana cok soru soran insanlari def et

Valla bu yazıyı yazdığımda hamileymişim haberim yokmuş. :)
Normal yolla hamile kaldım canım.
umutsuzluğunu okuyup aaa benim gibi diyerek üzülürken aşağı kaydırınca takvimini gördüm. ne kadar sevindim anlatamam.asla olmayacakmış gibi hissediyorum benim 1.5 sene oldu uğraşmaya başlayalı.şimdi aşılama sonucu bekliyorum.umarım benim de bebeğim benimledir. kafadan atmak imkansız geliyor.

Hiç merak etme senin de olacak inşallah ummadığın anda nasip ediyor Rabbim. Inşallah seninledir yavrun

Merhaba çay olarak mı yaptınız

Millete sinir oluyorum ya. Ben de evlen baskısı hissediyorum. Tamam kimse kötü niyetli söylemiyor ama ağzı olan da konuşmasın. Biraz düşünün yahu laflarım bu kızda nasıl etki bırakır diye. Sanki bakkaldan ekmek almamla ilgili konuşuyorlar. Bizde biliyoruz dediklerinizi sizene kardeşim sizeneeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…