Cins Evcil Takıntısı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Şu an ilk paniğim yok biraz daha içim rahatladı, kuşlara yöneldikçe hayır dedim bana küstü gidip yerine yattı. Sanırım alışacak

Şimdilik hala temkinliyiz, dün yine papağanlarımdan birini gösterdim heyecanlanıp pati atmak ağzına almak istedi. Oyuncak falan zannediyor herhalde, kafestelerken sıkıntı yok. Öyle bakıp geçiyor.
Bir Jack Russell gibi değil gerçekten sakin, sabah saatlerinde az biraz havlama olayı yaşıyoruz, umarım alışacak.

İşte bizim tostos, henüz ayağını kaldırıp işeyemiyor Biraz da tembel galiba, dün veterinerdeydik bronşitmiş meğer, bildiğin çocuk gibi şurup içiriyoruz...

Oy oy oyyyymaşallah çok tatlıııı

Cins takintisi olanlar da onlarca para verene de ayar oluyorum. Hayvan sever insan cinsi ne olursa olsun zaten sever ve bakar. Benim kedim tekir ve sahiplendim. Hic sevdirmez,yaklastirmaz,elimi suremem. Yeri geldi suratima dugun ustu kocaman cizik atti yanagima. Ellerim hep cizik icindeydi cok kotu gozukuyordu ama umrumda degildi ki hala oyle. Mutfakta masaya cikma dedigimiz halde cikar indirmeye kalkinca bize saldiran bir kediydi. Surekli dis kapinin kapisina atlayip disari cikmaya calisan bir kediydi ve surekli acip cikardi kitli olmayinca bizde surekli kitlerdik cikmasin kacmasin. Kedisi kacanlari yok sevdirmiyor diyenleri gercekten anlamiyorum. O kadar hircin o kadar sevdirmeyen bir kedi olmasina ragmen yine tercihim tekir olurdu ve sokaktan sahiplenirdim. Petshoplara gidip bakiyorum a evet cok guzeller sakinler vs vs uzuluyorum oralarda bile onlarin olduklarina ama zaten 1 hafta sonra biri gelip cins takintilari olan insanlar parayi verip aliyorlar. Sokakta olanlar ne yapsin cok merak ediyorum.. kopek olayina ise site icerisinde ise cins olmasina karsi degilim ama mustakil bahceli bir ev var ise sokaktan sahiplenmek bence daha mantikli. Cok gerildim cins olayina yine. her neyse herkesin vicdani ile alakali bir durum diye dusunup cekiliyorum.

Hadi hayırlı olsun, güle güle büyütün :)

Aynı şeyi yaşıyorum. Pomeranian istiyor kocam. Başka köpüş kesinlikle istemiyor. Ben sadece küçük bir minnoş olsun diyorum ama pomeranian dışında bu eve köpek giremez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Para vermek de istemiyorum. Bu nasıl hayvanseverlik onu da anlamadım. Bizim içimiz eriyor sokaktaki hayvanlar için ama eşler cins olacak diye tutturuyor. İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…