gecen bir konu acmistimÇok doğru bir konu olmuş. Hayvansever diye etrafta dolaşan bir arkadaşım sokak köpeklerini görünce "Ayyy bunlar çok çirkiiğğğn" diyor, kendisi bi dünya para bayılarak sibirya kurdu aldı. Sözde hayvansever...
gecen bir konu acmistim
Petshoplardan can satin almayin diye.bir bayan yorum yapmisti.ben hayvanseverim ama takintim var illa su cins olacak diye yazmisti.gercek hayvanseverlerin hicbir takintisi olamaz.imkansiz!!!o yuzden kimse kendini kandirmasin.para verip hayvan alanlar bu iskencenin suc ortagidir!!!
arz talep meselesi bu siz aldikca o hayvanlar o kafeslerde aci cekmeye devam edecek.cok mu hayvan seviyorsun barinaklarda sikaga atilmis bir suru cins hayvan var.ne amacla yapilmis olursa olsun bu kareler hosunuza gidiyor mu sizin??normal mi sizce bu.hayvanlara eziyet resmen!!insanoglu rn vahsi canli.bunu yapan hayvan ureticilerini baglayip ayni uygulamayi yapacaksin!!!!!!!!son olarak petshoplardan hayvan satin alanlar bu hayvanlarin vebali sizin boynunuzadir bilginize...Bunu yapmalarının nedeni dişiler bazen çok gergin olup erkeğe saldırıp zarar verebiliyor bunu önlemek amaç ama çok rahatsız oluyorum bende bu yöntemden banada üreticilik yapan biri söylemişti.cins hayvan meselesine gelince benimde çok tatlı bulduğum ölmeden önce mutlaka beslemek istediğim bazı cinsler var cins hayvan beslemek istemek hayvan sevmemek demek değil bence.ayrıca petshopdaki hayvanları görünce o kadar üzülüyorumki hepsini alıp eve götürmek sevgiye boğmak istiyorum.
arz talep meselesi bu siz aldikca o hayvanlar o kafeslerde aci cekmeye devam edecek.cok mu hayvan seviyorsun barinaklarda sikaga atilmis bir suru cins hayvan var.ne amacla yapilmis olursa olsun bu kareler hosunuza gidiyor mu sizin??normal mi sizce bu.hayvanlara eziyet resmen!!insanoglu rn vahsi canli.bunu yapan hayvan ureticilerini baglayip ayni uygulamayi yapacaksin!!!!!!!!son olarak petshoplardan hayvan satin alanlar bu hayvanlarin vebali sizin boynunuzadir bilginize...
Bunu yapanlar tez zamanda gebersin inşallah
gecen bir konu acmistim
Petshoplardan can satin almayin diye.bir bayan yorum yapmisti.ben hayvanseverim ama takintim var illa su cins olacak diye yazmisti.gercek hayvanseverlerin hicbir takintisi olamaz.imkansiz!!!o yuzden kimse kendini kandirmasin.para verip hayvan alanlar bu iskencenin suc ortagidir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?