Cinsel arzular

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
299
130
103
25
Selamün aleyküm kardeslerim. İnsAllah konumu dogru yere acmisimdir ben 19 yasinda bir genc kizim basliktan da anlasilacagi uzere asiri derece de her gun muzdarip oldugum bir husus var cinsel arzular ! 11 yasindan beri yani 8 senedir kurtulamadigim bir durum. O kadar cok cinsel anlamda istek duyuyorum ki her gun gunde 4 5 kere. bu durumdan kurtulmak istiyorum cunku evli olmadigim icin kotu hayaller kuruyorum ve bunlar da gunah evlenmem ise suan mumkun degil ne yapmam lazim acaba sizde de gencliginizde boyle oldu mu sonradan mi duzeldi ? Evlenince yani. Ergenlige veriyim diyorum ama 8 senedir gitmedi gitcek gibi de degil doktora gitmeye de utaniyorum cinsel arzular yuzunden gunde 2 3 kere it camasirimi degiatirmek zorunda kaliyorum gelen sivilar yuzunden. bazen sinirden bile agliyorum ne yapcam bilmiyorum sizin basinizdan boyle bisey gectimi gectiyse ne yaptiniz

Canım kafana takmazsan bu kadar yoğun olmayacaktır. Kötü hayaller kuruyorum bu da günah diyorsunuz. Neresi kötü? niye günah olsun? Zina yapmak günahtır yoksa Allahın verdiği bir duygu, cinsellik niye günah olsun, o olmasaydı üreyemezdik. Kendinizi hırpalamayın. Yaşınıza göre çok normal. Masturbasyon yapabilirsiniz günah olmaz çünkü zina değil diye düşünüyorum ama bunda da aşırıya kaçmayın; bunun yerine hobi edinin, resim, veya kitap, puzzle yapabilirsin, bir kursa yazıl, spora git yüzme çok iyi gelir. Zihninizi ve bedeninizi hoşlandığınız başka faaliyetlerle meşgul edin. Yürüyüş yapın. vs. Kendinizi cinsel arzular yüzünden suçlamayın.

Canım ben de 19 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim evlenmeden önce pek düşünmezdim cinsel arzular falan ama çok rahatsız oluyorsan tavsiye verebilirim benim de aklıma gelirdi seyrek te olsa o an cinselliği unutmak için müzik falan açardım ya da kitap açıp okurdum sende dene istersen belki de sana da iyi gelir dikkatini başka konuya vermek cinsel dürtüler olması gereken bişi zaten doğanın kanunu gibi düşün

Eğer fazla kilonuz yoksa, baktınız hiç bir şey işe yaramıyor, yemek tariflerini karıştırın, söyle sevdiğiniz yemeklerden veya tatlılardan yapmasını öğrenin, yapıp yapıp yiyin. Seksten daha güzel bir şey varsa o da yemek yemek. Ah şimdi şöyle en sevdiğimden bademli beyaz çıkolatalı bir pasta olsa da yesem; Mesela benim kocam şu anda yanıbaşımda ama benim aklım mutfaktaki nuttella kavanozunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…