Cinsel bölge temizliği

hiç bişey kullanmıyorum
ne gerek var ki
ben de eşim de birbizimizin öz kokusunu seviyoruz
onun kokusu bana parfüm gibi geliyo:asigim:

hiç bişey kullanmıyorum
ne gerek var ki

bi dakka bidakkaa:1shok:
vajine bölgesi mi dedin
hızlı okumuşum
vucud anladım ben
oraya bişey sıkılmaz be zararlı değil midir?

merhaba arkadaşlar ilişki öncesi veya normal kullanım için vajine bölgesi güzel kokması için neler kullanıyorsunuz.

JİNEKOLOGUM SOYLEMİŞTİ VAJİNAL BOLGEYE KİMYEVİ MADDE İÇEREN PARFUM ,KREM ,YIKAMA JELLERİ GİBİ MADDELER SÜRÜLMEMELİ VE BUNLARLA YIKAMA YAPILAMAMALI DEMİŞTİ ..
DİREK MANTAR VE ENFEKSİYON SEBEBİ DEMİŞTİ.
BEN İLK EVLENDİĞİM DONEMDE HOŞUMA GİTMİŞTİ AVONUN YIKAMA JELİNİ KULLANMIŞTIM KAŞINTI VE MANTAR YAPTI HEMEN DOKTORA GİTTİM VE BOYLE DEDİ HATTA KIZDI ...
OGUN BUGUNDUR TOVBE ...HATTA SABUNLA BİLE YIKAMAMAK LAZIMMIŞ.. ORASI MİKROP KAPMAYA VE MİKROP ÜRETMEYE MÜSAİTMİŞ OYÜZDEN ORANIN DOĞAL DENGESİNİ BOZMAMAK İÇİN HİÇBİŞE İLE YIKAMA VE SÜRME DEMİŞTİ..:1closedeyes:

kokunun neyden kaynaklandığını bul bence ilk önce
farklı ihtimaller olabilir.
a)enfeksiyon-iltihap
b)terleme ile olabilir
c)giyilen iç çamaşırı pamuklu değilse koku yapar
d)günlük ped kullanımı
bunlar kokuya sebep olabilecek şeyler.

ama ilk etap bol su ile yıkanmalı .ve bazen günlük iç çamaşırı değiştirmek yetmeyebilir hele böle sıcak havalarda.

bende de aynı dert var çok fazla akıntı geliyo ve çok tuhaf kokusu oluyo birde sık sık kaşıntı yanma gibi yaralar oluyor..bir kere eczaneden ilaç kullanmıştım ama pek bi faydasını görmedm:uhm:

bende de aynı dert var çok fazla akıntı geliyo ve çok tuhaf kokusu oluyo birde sık sık kaşıntı yanma gibi yaralar oluyor..bir kere eczaneden ilaç kullanmıştım ama pek bi faydasını görmedm:uhm:

enfeksiyon olabilir.doktora gitmeden eczaneden ilaç almayın.:CüvCüv:

Arkadaslar bu bahsettiginiz konu abartilcak bisey degil mantar olmussunuz galiba bence doktora gidin saglik ocagi bile olabilir..daha da fazla rahatsizlik vermeden size gidip bi doktora gorunun

KALDIKI VAJINAL BOLGEYE PARFUM SRPEY KREM VB..SURMEK DOGRU DEGIL KALDIKI SABUN BILE SURULMEZ ORAYA VAJINA DA ZATEN BAZI MIKROP OLDURUCULER VAR YAPMAMIZ GEREKEN BOL SUYLA YIKAMAK :d

pamuk kullanın arkadaslar en iyisi pamuk bide hergün çamasırınızı deiştirin.büyük abdest yaptıktan sonrada tuvalete sıvı sabun koyun onunla yıkayın.tertemiz çamasırıda giydikten sonra koku moku kalmaz

carefree'nin vajinal bölgeyi yıkamak için sıvı sabunu var.gül kokulu ve ph dengesini bozmadığı için mantar falan yapmıyo,.çok memnunum.

hiç bişey kullanmıyorum
ne gerek var ki

bi dakka bidakkaa:1shok:
vajine bölgesi mi dedin
hızlı okumuşum
vucud anladım ben
oraya bişey sıkılmaz be zararlı değil midir?

:roflol::roflol::roflol::roflol: Gecenin bu vaktinde güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:

canım bu gıbı durumlar ıhmal etmeye gelemz ıstersen bır doktora gıt..önemli bişey degıl bence mantar olmustur bende de vardı yanı sıkayetler utanıp cekınıp doktora gıdemedım bıle sonra gıttım hıc muayene bıle etmedı anlatınca sorunlarımı kasıntı ıcın ayrı akıntı ve yanma ıcın ayrı ılac verdı kullanır kullanmaz etkısınmı gordum hıc bıseyım kalmadı..

Back
X