- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Sabah karnının aç olması doğal. Acaba cinsel çekim gücünüz zayıf olabilir mi? Şehvetli biraz seksi giyinmek güzel olmak baştan cıkarıcı davranmakta zayıf olabilirsiniz.
Bikaç zaman kadınlık gururunuzu bi kenara bırakın başladıgınız ısı bıtırmeye kadar goturun. Baştan biraz soğukluk olacak sızde cok kırılacaksınız ama sonrası duzenlı cınsel hayat. Bızımde boyle bı problemımız vardı ben gozumden yaslar aka aka adamın kollarına kendımı atıyodum araya sogukluk gırdımı gun gectıkce artıyo. Sankı ben meraklısıymısım gıbı kendımı zorla kabul ettırıyodum ama sımdı oyle degıl ıkı senede cok yol katettık ıplerı elıme aldım dıyebılırım denenmıs ve basarılı sonuc alınmıs bı taktık
Libido artırıcı yiyecekler tavsiye ederim.Kızlar merhaba, 5,5 senelik evliyim. 2 sene önce kv kaynaklı sorunlarımız başlamıştı, bu sorunlar tabiki cinselliğe de etki etmişti öyle ki 1 sene ev arkadaşı modunda yaşadık. Sorunlar başlatınca ben isteksizleşmiştim sonra devamı geldi vs vs. Son bir senedir düzeldi ilişkimiz eşimle ama hala eskisi gibi düzenli cinsel hayatımız yok, eşim sürekli kendi isterdi şimdi öyle değil.
Eski halimize dönelim istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum Eşimi sarılıp öpüyorum ondan tepki gelmeyince geri çekiliyorum o da geçen sarılıyorsun gerisi yok dedi, bazen istiyor bazen istemiyor gibi, ben mi bilemiyorum bu işi yanlış zamanda mı yapıyorum anlamıyorum ki. Sabah mesela karnım aç dedi istemedi, ben de bozuldum.
Bu durumu yaşayanlar düzelenler bana yardımcı olursa sevinirim, sabırlı olup beklemeli miyim eşimin düzelmesini? Kendisi kaplumbağa hızındadır ben de biraz aceleciyim.
Yorumlarınızı bekliyorum iyi pazarlar herkese...
Sanirim o donem cok reddettiniz, simdi de yanasmaya cekiniyor olabilir mi?
Ayrica ac ayi oynamaz :)
E bu duruma da alışmış olamazmı adam yani sürekli sexsiyim imajı doğru değil kiEvde leoparlı full dekolte gecelikle geziyorum o konularda sıkıntı yok sürekli seksi geziyorum zaten. Sorun psikolojık sanıım.
İpleri ne anlamda elinize aldınızBikaç zaman kadınlık gururunuzu bi kenara bırakın başladıgınız ısı bıtırmeye kadar goturun. Baştan biraz soğukluk olacak sızde cok kırılacaksınız ama sonrası duzenlı cınsel hayat. Bızımde boyle bı problemımız vardı ben gozumden yaslar aka aka adamın kollarına kendımı atıyodum araya sogukluk gırdımı gun gectıkce artıyo. Sankı ben meraklısıymısım gıbı kendımı zorla kabul ettırıyodum ama sımdı oyle degıl ıkı senede cok yol katettık ıplerı elıme aldım dıyebılırım denenmıs ve basarılı sonuc alınmıs bı taktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?