cinsel ilişki,hamilelikte annenin düsünceleri ve bebeğin etkilenmesi?

aca.s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
77
1
86
Van
hamileyiz ama cinsel ilişki konusunda kafamızda soru işaretleri var.mesela bebeği etkilermi?ilerde psikolojisini bozarmı?bu tür konuları burada konusalım çekinmeden açık açık...cünkü biz anne olucaz.....

hamileyiz ama cinsel ilişki konusunda kafamızda soru işaretleri var.mesela bebeği etkilermi?ilerde psikolojisini bozarmı?bu tür konuları burada konusalım çekinmeden açık açık...cünkü biz anne olucaz.....

onun belli zamanları var benim bildiğim ilk üçay ile hamileliğin son aylarında sıkıntılı olabilir zaten bunu doktor söyler tahminimce

ben bebekle ilgili kısmını merak ediorum nedense:) onu olumsuz etkilemez sanırım

aksine iyi etkiliyormuş. ona huzur ve güven duygusu veriormuş bi yerde okumuştum.

gercektenmi?ben yeni duydum...doguma 4 haftam kaldı ve simdi bebeğin nelerden nasıl etkileneceğini düsünüorum....

gercektenmi?ben yeni duydum...doguma 4 haftam kaldı ve simdi bebeğin nelerden nasıl etkileneceğini düsünüorum....

ALLAH kurtarsın canım valla etkilemesi konusunda bilmiyorum ama şunu biliyorum ilişkinin aslında doğuma yararı oldugunuda söylüyorlar

Back
X