Slm kızlar ben den de yeşilimsi bir akıntı geliyor.kışın üşüttüğüm zamanlarda olurdu.ama yine başladı.iş yüzünden doktora da gidemedim.ağrı sızı koku felan yok.geliyor ve çok rahatsız oluyorum.hergünüm pedle geçiyor.sigortaya gitti bir arkadaşım benim için bakire olduğun için sana bakamayız demiş,bir krem (hafif kaşıntıda oluyodu) ve hap vermiş.kullandım ama nafile.özele gitsem de bana nasıl bakıcaklar.karından ultrosonla bakabiliryorlar mı?lütfen yardım edin
Slm kızlar ben den de yeşilimsi bir akıntı geliyor.kışın üşüttüğüm zamanlarda olurdu.ama yine başladı.iş yüzünden doktora da gidemedim.ağrı sızı koku felan yok.geliyor ve çok rahatsız oluyorum.hergünüm pedle geçiyor.sigortaya gitti bir arkadaşım benim için bakire olduğun için sana bakamayız demiş,bir krem (hafif kaşıntıda oluyodu) ve hap vermiş.kullandım ama nafile.özele gitsem de bana nasıl bakıcaklar.karından ultrosonla bakabiliryorlar mı?lütfen yardım edin
mantar olacagını sanmıyorum çünkü mantarda beyaz peynirimsi bir akıntı olur senin bahsettigin klamidya veya trikomanas olabilir gerçekten bu tarz hastalıklar tedavi edilip otradan kaldırılmadığı taktirde tüplerde tıkanma yapıp sonra dış gebeliğe yada tüplerin tıkanmasına bağlı kısırlığa yol açabiliyor bence ihmal etme dr görün ayrıca dışardan bakıp dış taraftan da bir kültür örneği almak yeterli olacaktır geçmiş olsunçok sağol inş.mantar gibi hafif bişi çıkar.az önce biriyle görüştüm tüylerimi ürpertti.bu gibi akıntılar dikkate almamı gerektiğini kısırlık hastalığının belirtileri olabileceğini söyledi.bir an önce doktora gidicem cilekk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?