- 20 Kasım 2018
- 15.116
- 56.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi RozaDiyorlar
-
Ya herkesin kendi kriterleri var miss.Ferhans yorumu yapayim bari, insanlar bir tane bulamazken cokesli insanlar 2, 3 taneyi nerden buluyor
İşte bence sen çapkınsın etik değerlerin var çokeşli değilsin. Çok eşli benim için ferhans meselaYa herkesin kendi kriterleri var miss.
Ben mesela çok eşli olsam da öyle üç beş on kişiyle görüşmem, ne bileyim sabah biriyle akşam biriyle olmam, ya da sırf seks olsun diye partner bulmam. Birisiyle sevişmem için geçmemiz gereken yollar var. Zaten ben öyle direkt bir "hadi gel sevişek" fuckbuddyliğine girmem, mutlaka başka paylaşımlarımız olur, vakit geçiririz seks dışında da.
Mesela hayatımda (aynı anda olan) partnerlerim 2 yıllık, 3 yıllık falan. Öyle zırt pırt adam eklemiyorum
Başkasıyla ilişki yoluna girmişsem buna devam etmiyorum, yani adlı adınca bir ilişkim varken başkasıyla görüşmüyorum.
Ama işte herkesin beklentisi farklı. Kimisi de çat diye sevişir, ondan ona gider, seks dışında bir odağı beklentisi yoktur vs.
'Ben çük yalamayı sevmiyorum' diyemiyormusya. Ondan bahsediyorum. Baya önemli bir duygu ve düşünceDuygu ve düşüncelerini paylaşacak kadar yakın olunmadiğini nereden çıkarttın? Heyy selam deyip barın tuvaletinde seks yapmaktan bahsedilmiyor.o da var ama olmayanlar da var.
Ama aynı anda yıllardır sürdürdüğü birden fazla fuckbuddylik ilişkisi var. Kafan karıştı sanki seninİşte bence sen çapkınsın etik değerlerin var çokeşli değilsin. Çok eşli benim için ferhans mesela
e dedi ya biriyle bitince diğerlerine dönüyorum. Aynı anda olmuyor diyeAma aynı anda yıllardır sürdürdüğü birden fazla fuckbuddylik ilişkisi var. Kafan karıştı sanki senin
Hayır. Aynı ay içinde bir şehir dışındakiyle bir bulunduğum yerdekiyle seviştim dedi. Biriyle 2 biriyle 3 senedir görüşüyorum dedi.e dedi ya biriyle bitince diğerlerine dönüyorum. Aynı anda olmuyor diye
Tamam şimdi anladım. O yüzden ilk mesajı yazarken ferhans gibi değilim diye not düştümİşte bence sen çapkınsın etik değerlerin var çokeşli değilsin. Çok eşli benim için ferhans mesela
O zaman evet bak lya çokeşliHayır. Aynı ay içinde bir şehir dışındakiyle bir bulunduğum yerdekiyle seviştim dedi. Biriyle 2 biriyle 3 senedir görüşüyorum dedi.
Duygusal ilişkim olursa fuckbuddyleri yedek kulübesine çekiyorum dedi.
Aynı anda takılıyormuşsun sen son kararım sen çokeşliymişsinTamam şimdi anladım. O yüzden ilk mesajı yazarken ferhans gibi değilim diye not düştümOna ayrı kategori açmak lazım bence.
e dedi ya biriyle bitince diğerlerine dönüyorum. Aynı anda olmuyor diye
Benim için döğüşmen guzummHayır. Aynı ay içinde bir şehir dışındakiyle bir bulunduğum yerdekiyle seviştim dedi. Biriyle 2 biriyle 3 senedir görüşüyorum dedi.
Duygusal ilişkim olursa fuckbuddyleri yedek kulübesine çekiyorum dedi.
Aynı andadan kasıt aynı gün içinde değil.
Yapma bee, tam etik oldum diye sevinmiştim ahshfhsAynı anda takılıyormuşsun sen son kararım sen çokeşliymişsin
Benim için döğüşmen guzumm
Gitti namus. Artık sen de ferhanssınYapma bee, tam etik oldum diye sevinmiştim ahshfhs
Bak nasıl karıştırıyor ortalığıGitti namus. Artık sen de ferhanssın
Ağzını topla kadınGitti namus. Artık sen de ferhanssın
İşte sadakati ben "ilişki"de gösteriyorum. Yani ciddi flört veya sevgililik varsa başkasına bakmam, başkasıyla olmam. O zaten direkt aldatmak olur.Çünkü ilişkide sadakate önem veriyorum. Sayıca fazla olması beni çokeşli yapmaz çünkü sadakate önem veriyorum
Kızma ayol uğraşıyorumBak nasıl karıştırıyor ortalığı
Ben öyle demiyorum aaa anlatamadım kendimi.
Ben diyorum ki sık sevgili değiştiren insan çokeşli sınıfına girmez. Çokeşli olması için çok kişiyle aynı anda ilişkisi olması lazım diyorum.
Şimdi biz de geçmişte bir kaç ilişki yaşadık. Ama hiç bir zaman kendşmi çokeşli sınıfına sokmam. Çünkü ilişkide sadakate önem veriyorum. Sayıca fazla olması beni çokeşli yapmaz çünkü sadakate önem veriyorum
Ona çok eşli demiyoruz zatenAğzını topla kadın
Günde 3-4 kişiyle olurum, biri gider biri gelir, sperm üstüne sperm beni çok tahrik ediyor diyen biriyle de bir tutma, o kadar değilBunun da seviyeleri var bence
Eğer eskortluk yaptıysa daha takıntılı olması normal değil mi? Tek esliysen eşinin geçmişini bilirsin, birlikte yaşadığın insan sonuçta. En çok takıntılı olması gerekenler seks işçisi olanlar. Türkiye Aids'in en hızlı yayıldığı ülke idi ve seks işçileri korunmayı önemsiyorsa dalga geçerek korunmaktan vazgeçirmek yerine korunan kisileri desteklemeliyiz. Buradaki çoğu kadın bana niye virüs bulaşsın diye üstten bakıp dalga geçiyor ama ülkede hpv ve aids olan kadınların cogu kocasından kapıyor. Onlar da seks işçilerinden kapıyor. Ben bu kızı takdir ettim, normalde ülke insanı yapılan yorumlardaki gibi lakayt ve umursamaz. Keşke ülkenin çoğunluğu bu kadar dikkatli olsa halk sağlığı konusunda.öyle bir şey denmemiş. hastalık takıntısından bahsedip eskortluk yapman komik sadece. gibi karakteri misin kızım? ghjjdfdh bir de eskortluğu övmenilk seviştiğiyle evlenen aslında çok nadir yani sandığın gibi sen çok özgürsün diğer herkes ayyy zegs mi çohh ayıpp edep ya huuuuu kafasında olmayabilir. pek çok bekar kişi zegs yapıyor. pişmanlıklar içinde bile olsa seks sadece güm güm yaptık tamam oldu bitti bir konsept değil birkaç seneye bunu da anlarsın diye düşünüyorum. yaptığın anda bitmiyor yani olay. seçimlerin güvenliğin, psikolojin, kimlik algın, beden algın için de önemli. sağlıklı insanlar partnerlerini dikkatli seçmeye çalışıyor veya seçemese de bunun sağlıklı olduğunu biliyor o yüzden sana da aynısını yapmanı salık vermişler anlamamışsın. ayrıca çoğunluğun yaşı senden büyüktür büyük sözü dinle az senin yaşındayken herkesin salakça hataları olmuştur -eskortluk hariç manyak mısın kızım-
özetle seks yapmayı kafanda özgürlüğe işaret eden bir konsept olarak konumlandırma, bu kararlarını kötü yönde etkiliyor ve uzun vadede çöküntüye yol açar. seks hayatın (gerçi aşk hayatın da) kendinle olan ilişkinin birebir aynası. kendine iyi davran
anne baba problemleri ya da cinsel şiddet geçmişi varsa uzmanla görüş bunu iyi niyetle yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?