Cinsel ilişkide karşı tarafı incitmeden bazı konuları nasıl konuşabilirim?

Ferhans yorumu yapayim bari, insanlar bir tane bulamazken cokesli insanlar 2, 3 taneyi nerden buluyor
Ya herkesin kendi kriterleri var miss.

Ben mesela çok eşli olsam da öyle üç beş on kişiyle görüşmem, ne bileyim sabah biriyle akşam biriyle olmam, ya da sırf seks olsun diye partner bulmam. Birisiyle sevişmem için geçmemiz gereken yollar var. Zaten ben öyle direkt bir "hadi gel sevişek" fuckbuddyliğine girmem, mutlaka başka paylaşımlarımız olur, vakit geçiririz seks dışında da.

Mesela hayatımda (aynı anda olan) partnerlerim 2 yıllık, 3 yıllık falan. Öyle zırt pırt adam eklemiyorum

Başkasıyla ilişki yoluna girmişsem buna devam etmiyorum, yani adlı adınca bir ilişkim varken başkasıyla görüşmüyorum.

Ama işte herkesin beklentisi farklı. Kimisi de çat diye sevişir, ondan ona gider, seks dışında bir odağı beklentisi yoktur vs.

İşte bence sen çapkınsın etik değerlerin var çokeşli değilsin. Çok eşli benim için ferhans mesela

e dedi ya biriyle bitince diğerlerine dönüyorum. Aynı anda olmuyor diye
Hayır. Aynı ay içinde bir şehir dışındakiyle bir bulunduğum yerdekiyle seviştim dedi. Biriyle 2 biriyle 3 senedir görüşüyorum dedi.

Duygusal ilişkim olursa fuckbuddyleri yedek kulübesine çekiyorum dedi.

Aynı andadan kasıt aynı gün içinde değil.

e dedi ya biriyle bitince diğerlerine dönüyorum. Aynı anda olmuyor diye

Benim için döğüşmen guzumm

Şaka bi yana kafam yandı resmen ama bahsettiğim şey şuydu benim. Kimse bulduğu ilk insanla sadece cinsel hayatı olunca tek eşli olmaz. Yani o zaman çokeşlilik nadir olurdu. Kastettiğim şey böyle bir gün onla yarın diğeriyle, daldan dala durumuydu. Konu sahibi ve ferhans tam öyle bir kafadalar yani bence.
Benim için döğüşmen guzumm

Gitti namus. Artık sen de ferhanssın
Bak nasıl karıştırıyor ortalığı
Ben öyle demiyorum aaa anlatamadım kendimi.
Ben diyorum ki sık sevgili değiştiren insan çokeşli sınıfına girmez. Çokeşli olması için çok kişiyle aynı anda ilişkisi olması lazım diyorum.
Şimdi biz de geçmişte bir kaç ilişki yaşadık. Ama hiç bir zaman kendşmi çokeşli sınıfına sokmam. Çünkü ilişkide sadakate önem veriyorum. Sayıca fazla olması beni çokeşli yapmaz çünkü sadakate önem veriyorum

Çünkü ilişkide sadakate önem veriyorum. Sayıca fazla olması beni çokeşli yapmaz çünkü sadakate önem veriyorum
İşte sadakati ben "ilişki"de gösteriyorum. Yani ciddi flört veya sevgililik varsa başkasına bakmam, başkasıyla olmam. O zaten direkt aldatmak olur.
Partnerlik varsa sırf ayda bir sevişiyorum diye o adama bağlı kalmam sadece. Ama o adam sevgilim olursa kalırım çünkü sevgili yani. Ayıptır

Mesela açık ilişki ya da polyamorus dedikleri üç dört kişilik sevgililik beni bozar. Kafasını kırarım

Bekarken çok eşli, ilişkideyken tek eşliyim diyeyim kendi adıma toparlamak için

Kızma ayol uğraşıyorum

Eğer eskortluk yaptıysa daha takıntılı olması normal değil mi? Tek esliysen eşinin geçmişini bilirsin, birlikte yaşadığın insan sonuçta. En çok takıntılı olması gerekenler seks işçisi olanlar. Türkiye Aids'in en hızlı yayıldığı ülke idi ve seks işçileri korunmayı önemsiyorsa dalga geçerek korunmaktan vazgeçirmek yerine korunan kisileri desteklemeliyiz. Buradaki çoğu kadın bana niye virüs bulaşsın diye üstten bakıp dalga geçiyor ama ülkede hpv ve aids olan kadınların cogu kocasından kapıyor. Onlar da seks işçilerinden kapıyor. Ben bu kızı takdir ettim, normalde ülke insanı yapılan yorumlardaki gibi lakayt ve umursamaz. Keşke ülkenin çoğunluğu bu kadar dikkatli olsa halk sağlığı konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…