Cinsel ilişkide karşı tarafı incitmeden bazı konuları nasıl konuşabilirim?

Yani hastalıklar konusunda obsesyonları olan biriyim.O yüzden olsa gerek ki sizi anladım.Bekarım ve 44 yaşındayım.Yani sabit bir partnerım yok.Haliyle hayatıma giren insanların da bir sürü geçmiş ilişkisi oluyor.Açıkçası ben cinselliği biraz ağardan alıyorum.O arada zaten ne pimpirik olduğum konusunda tanınmış oluyorum. Dümdüz soruyorum hastalık durumunu he tabi kişinin kendi de bilmeyebilir o da bir risk ama yükselince kaygı butonum kapanıyor :) Prezervatif HPV konusunda yüzdeyüz koruyucu değil prezervatifi takana kadar geçen sürede de bulaşabilir.Ten teması yeterli bulaş için.Kendinizi neden oral yapmak zorunda hissediyorsunuz ki? Hoşunuza gitmiyorsa yapmayın .Ama prezarvatifle oral fikri benim bile hoşuma gitmedi,o baya absürt.

Prezervatifle nasıl oral yapacaksınız ya lateks alerjiniz varsa bogazınıza kadar kabarırsınız valla acillik olmayın da .Mesela benim lateks alerjim var normalde bile kullanınca kabarıyorum latekssiz kullanabiliyorum agzıma değse hık da giderim.En iyisi hic yapmam diyin olsun bitsin cinsellik maalesef pek hijyenik bir eylem değil özbakım ve tek eşlilik yeterli bence ama karar sizin.

Yabancıları dinle bence bu konuda. Okulda bile cinsel eğitim alıyorlar. Bizimkiler duyduğu ve işine gelene göre yazıyor. Daha ülkenin yarısı doğum kontrol hapıyla ertesi gun hapını ayırt edemiyor.

Ben diğer üyelerin aksine düşünüyorum. Seks işçileri kesinlikle yüksek düzeyde korunmalı; hem kendileri hem de partneri için. Toplumda cinsel hastalıklar çok partnerli ve korunmasız sevişenler insanlar yüzünden yayılıyor. Kondom hpv'den yüzde 50 koruyordu sanırım. Gayet iyi oran. Konu sahibi kesinlikle hpv aşısını ol ve korun. Testler sadece hastalığı erken tespit için yarar. Aids'i erken tespit etsen de kurtulamazsın.

Seks işçisi de değilim aslında bir kez yaptığım bir şeydi ha pişman mıyım değilim. Beğenmediğim insanlarla birlikte olmuyorum aramızda sevgililik ilişkisi olmasa da düzgün insanlar oluyor ve ayrıyeten gezip eğleniyoruz da. Ahlak anlayışımı yargılarlar belki ama çok farklı düşündüğümü fark ettim buradaki insanlardan. Onlara göre çok eşli olmak ayıp ve iğrenç birşeymiş. Herkesin kendi görüşü. Hpv aşısını da mutlaka olacağım.

Cok esli olmak ayıp ve igrenc degil. Kimse oyle bir sey demedi, carpitiyorsunuz. Para karsiligi birlikte olmak icin bu yorumlar yapıldı.

Ayip toplumsal bi kavram onu bilemicem. Ama igrenc bulmak daha kisisel bi durum. Cok esli olmak bence igrenc, hatta igrenc otesi bisey. Daha kendi duygu ve dusuncelerini paylasacak kadar bile yakin olmadigin bi adamin bi yerlerini yalamak Prezervatifli ya da degil... Her turlu igrenc... Hayvanlik gibi geliyo bana.

Ahlak anlayışımı yargılarlar belki ama çok farklı düşündüğümü fark ettim buradaki insanlardan. Onlara göre çok eşli olmak ayıp ve iğrenç birşeymiş.
öyle bir şey denmemiş. hastalık takıntısından bahsedip eskortluk yapman komik sadece. gibi karakteri misin kızım? ghjjdfdh bir de eskortluğu övmen ilk seviştiğiyle evlenen aslında çok nadir yani sandığın gibi sen çok özgürsün diğer herkes ayyy zegs mi çohh ayıpp edep ya huuuuu kafasında olmayabilir. pek çok bekar kişi zegs yapıyor. pişmanlıklar içinde bile olsa seks sadece güm güm yaptık tamam oldu bitti bir konsept değil birkaç seneye bunu da anlarsın diye düşünüyorum. yaptığın anda bitmiyor yani olay. seçimlerin güvenliğin, psikolojin, kimlik algın, beden algın için de önemli. sağlıklı insanlar partnerlerini dikkatli seçmeye çalışıyor veya seçemese de bunun sağlıklı olduğunu biliyor o yüzden sana da aynısını yapmanı salık vermişler anlamamışsın. ayrıca çoğunluğun yaşı senden büyüktür büyük sözü dinle az senin yaşındayken herkesin salakça hataları olmuştur -eskortluk hariç manyak mısın kızım-
özetle seks yapmayı kafanda özgürlüğe işaret eden bir konsept olarak konumlandırma, bu kararlarını kötü yönde etkiliyor ve uzun vadede çöküntüye yol açar. seks hayatın (gerçi aşk hayatın da) kendinle olan ilişkinin birebir aynası. kendine iyi davran
anne baba problemleri ya da cinsel şiddet geçmişi varsa uzmanla görüş bunu iyi niyetle yazıyorum

Son düzenleme:
Cok esli olmak ayıp ve igrenc degil. Kimse oyle bir sey demedi, carpitiyorsunuz. Para karsiligi birlikte olmak icin bu yorumlar yapıldı.
Ay ben kınıyorum valla ya. İçin için çok eşlileri sapkın görüyorum. Bu konuda da medeni olamayacağım

Tenizliğe özen gösterdiğini söylemek zor değil, kırıcı hiç değil

Bilgilendirme için teşekkürler.

Herkes merak içindeydi, şu an çok rahatladık.

Konu yoğunluklu olarak oral seks üzerine.
Konu sahibi bireysel yorumları merak etmese bize sormaz.
Bireysel yorumum “sevmiyorum ve ihtiyaç duymuyorum”.
Yani konu sahibini bu açıdan makul buluyorum.
Sizi bağlamayan bir yorumu es geçemeyip tepkisellik göstermenizse sizle ilgili, ben çözemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…