- 13 Eylül 2025
- 194
- 117
- 18
- 23
- Konu Sahibi RozaDiyorlar
-
Ayıp ahlaksız bunu geç eskort olmak suçturPara karşılığı da yaptım ee?bir kadının bunu yapması niye ayıp ya da ahlaksız acaba
Bilgilendirme için teşekkürler.Oral sevmem,
Yapmam, yaptırmam.
O da eksik kalsın.
Yani hastalıklar konusunda obsesyonları olan biriyim.O yüzden olsa gerek ki sizi anladım.Bekarım ve 44 yaşındayım.Yani sabit bir partnerım yok.Haliyle hayatıma giren insanların da bir sürü geçmiş ilişkisi oluyor.Açıkçası ben cinselliği biraz ağardan alıyorum.O arada zaten ne pimpirik olduğum konusunda tanınmış oluyorum. Dümdüz soruyorum hastalık durumunu he tabi kişinin kendi de bilmeyebilir o da bir risk ama yükselince kaygı butonum kapanıyor :) Prezervatif HPV konusunda yüzdeyüz koruyucu değil prezervatifi takana kadar geçen sürede de bulaşabilir.Ten teması yeterli bulaş için.Kendinizi neden oral yapmak zorunda hissediyorsunuz ki? Hoşunuza gitmiyorsa yapmayın .Ama prezarvatifle oral fikri benim bile hoşuma gitmedi,o baya absürt.Merhabalar herkese. Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Senelerdir süren ciddi ilişkileriniz dışında mesela biriyle cinsellik yaşarken nasıl korunuyorsunuz ve kişiye hijyen gibi konuları nasıl açarsınız incitmeden? Bu konuda biraz dikkatliyim ve oral ilişkiyi bile karşı taraf prezervatif kullanmadan yapmak istemiyorum. Kendime de oral yaptırmıyorum.
Ama şimdi bunu söylesem karşı taraf muhtemelen kötü tepki verir diye korkuyorum. Ve birşeyler yaşamadan önce hastalık hijyen konusunu nasıl kibarca sorabilirim bir kişiye? Çoğu kişi özellikle erkekler dikkat etmediği için soramıyorum. Tanıdığım bazı kadın arkadaşlarım bile asla korunmuyor hap dahi almayanı bile gördüm. Kendisini uyarınca da (hastalık, hijyen) konularında ne olacak hiçbir şey olmaz diyorlar. Durum böyle olduğu için partnerime bunu nasıl sorabilirim? Oral ilişkide prezervatif kullandırma şartı koymak sizce absürt mü?
Olay bambaska ciktiHenüz bu kadar basit bir konuyu soramadığını, insanlarla bedeninizin en özel kısımlarını paylaşmanız garip değil mi? Belki de zihniniz tiksinti yoluyla sizi korumaya çalışıyor.
Yabancıları dinle bence bu konuda. Okulda bile cinsel eğitim alıyorlar. Bizimkiler duyduğu ve işine gelene göre yazıyor. Daha ülkenin yarısı doğum kontrol hapıyla ertesi gun hapını ayırt edemiyor.Anormal birşey değil ki neden bu kadar tepki verdiniz. Hatta oralde de prezervatif öneriyorlar ve sordum sadece ben de. Aktif hayattan kasıt farklı insanlarla görüşüyorum bu nedenle mesela hep test veririm korunsam bile ne olur ne olmaz. Önemli şeyler. Karşımdaki çok partnerli birisi
Seks işçisi de değilim aslında bir kez yaptığım bir şeydi ha pişman mıyım değilim. Beğenmediğim insanlarla birlikte olmuyorum aramızda sevgililik ilişkisi olmasa da düzgün insanlar oluyor ve ayrıyeten gezip eğleniyoruz da. Ahlak anlayışımı yargılarlar belki ama çok farklı düşündüğümü fark ettim buradaki insanlardan. Onlara göre çok eşli olmak ayıp ve iğrenç birşeymiş. Herkesin kendi görüşü. Hpv aşısını da mutlaka olacağım.Ben diğer üyelerin aksine düşünüyorum. Seks işçileri kesinlikle yüksek düzeyde korunmalı; hem kendileri hem de partneri için. Toplumda cinsel hastalıklar çok partnerli ve korunmasız sevişenler insanlar yüzünden yayılıyor. Kondom hpv'den yüzde 50 koruyordu sanırım. Gayet iyi oran. Konu sahibi kesinlikle hpv aşısını ol ve korun. Testler sadece hastalığı erken tespit için yarar. Aids'i erken tespit etsen de kurtulamazsın.
Cok esli olmak ayıp ve igrenc degil. Kimse oyle bir sey demedi, carpitiyorsunuz. Para karsiligi birlikte olmak icin bu yorumlar yapıldı.Seks işçisi de değilim aslında bir kez yaptığım bir şeydi ha pişman mıyım değilim. Beğenmediğim insanlarla birlikte olmuyorum aramızda sevgililik ilişkisi olmasa da düzgün insanlar oluyor ve ayrıyeten gezip eğleniyoruz da. Ahlak anlayışımı yargılarlar belki ama çok farklı düşündüğümü fark ettim buradaki insanlardan. Onlara göre çok eşli olmak ayıp ve iğrenç birşeymiş. Herkesin kendi görüşü. Hpv aşısını da mutlaka olacağım.
Ayip toplumsal bi kavram onu bilemicem. Ama igrenc bulmak daha kisisel bi durum. Cok esli olmak bence igrenc, hatta igrenc otesi bisey. Daha kendi duygu ve dusuncelerini paylasacak kadar bile yakin olmadigin bi adamin bi yerlerini yalamakSeks işçisi de değilim aslında bir kez yaptığım bir şeydi ha pişman mıyım değilim. Beğenmediğim insanlarla birlikte olmuyorum aramızda sevgililik ilişkisi olmasa da düzgün insanlar oluyor ve ayrıyeten gezip eğleniyoruz da. Ahlak anlayışımı yargılarlar belki ama çok farklı düşündüğümü fark ettim buradaki insanlardan. Onlara göre çok eşli olmak ayıp ve iğrenç birşeymiş. Herkesin kendi görüşü. Hpv aşısını da mutlaka olacağım.
öyle bir şey denmemiş. hastalık takıntısından bahsedip eskortluk yapman komik sadece. gibi karakteri misin kızım? ghjjdfdh bir de eskortluğu övmenAhlak anlayışımı yargılarlar belki ama çok farklı düşündüğümü fark ettim buradaki insanlardan. Onlara göre çok eşli olmak ayıp ve iğrenç birşeymiş.
Ay ben kınıyorum valla ya. İçin için çok eşlileri sapkın görüyorum. Bu konuda da medeni olamayacağımCok esli olmak ayıp ve igrenc degil. Kimse oyle bir sey demedi, carpitiyorsunuz. Para karsiligi birlikte olmak icin bu yorumlar yapıldı.
Tenizliğe özen gösterdiğini söylemek zor değil, kırıcı hiç değilMerhabalar herkese. Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Senelerdir süren ciddi ilişkileriniz dışında mesela biriyle cinsellik yaşarken nasıl korunuyorsunuz ve kişiye hijyen gibi konuları nasıl açarsınız incitmeden? Bu konuda biraz dikkatliyim ve oral ilişkiyi bile karşı taraf prezervatif kullanmadan yapmak istemiyorum. Kendime de oral yaptırmıyorum.
Ama şimdi bunu söylesem karşı taraf muhtemelen kötü tepki verir diye korkuyorum. Ve birşeyler yaşamadan önce hastalık hijyen konusunu nasıl kibarca sorabilirim bir kişiye? Çoğu kişi özellikle erkekler dikkat etmediği için soramıyorum. Tanıdığım bazı kadın arkadaşlarım bile asla korunmuyor hap dahi almayanı bile gördüm. Kendisini uyarınca da (hastalık, hijyen) konularında ne olacak hiçbir şey olmaz diyorlar. Durum böyle olduğu için partnerime bunu nasıl sorabilirim? Oral ilişkide prezervatif kullandırma şartı koymak sizce absürt mü?
Bilgilendirme için teşekkürler.
Herkes merak içindeydi, şu an çok rahatladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?