- 5 Eylül 2025
- 51
- 22
- 3
- Konu Sahibi RozaDiyorlar
-
Aslında şöyle hijyenik ve düzgün birisi. O konuda sıkıntı yok. Sağlık alanında çalışıyorum ve o kadar şey gördüm ki, yani çok yaygın. Oytun Erbaş diyordu ya bir programda,birlikte olacağım kadınlarda sağlık raporu mutlaka istiyorum diye ben de o kafadayım birazEmin oldugun biri olmadan yapma o zaman, değişik çünkü, dur bilirkisiye yonlendiricem, o çözer şimdi@Bibibella
Siz prezervatifle yapacaksınız peki o nasıl yapacak? Streçleyecek misiniz?Aslında oral için de öneriyorlar hpv açısından, bizim ülkemizde yaygın değil ama yabancı forumlarda vs hep konuşulan birşey. O yüzden bana çok normal geliyor sanırım
Diyelim ki hastalığı var, sisteminde mutlaka çıkıyor mu. Gizleme gibi bir yolu yoksa olmadı ona bakarsınızAslında şöyle hijyenik ve düzgün birisi. O konuda sıkıntı yok. Sağlık alanında çalışıyorum ve o kadar şey gördüm ki, yani çok yaygın. Oytun Erbaş diyordu ya bir programda,birlikte olacağım kadınlarda sağlık raporu mutlaka istiyorum diye ben de o kafadayım birazErkeklerde hpvyi tespit etme yöntemi olmadığı için aklıma geldi
Hastalığı oldugunu kendisi de bilmiyor olabilir ayrica. Belirti vermediyse ve rutin kontrol yaptirmiyorsa haberi bile yoktur.Diyelim ki hastalığı var, sisteminde mutlaka çıkıyor mu. Gizleme gibi bir yolu yoksa olmadı ona bakarsınız
Ben oral yaptırmıyorum zaten o nedenle bir de oral yapılmasından yani bana da yapılmasından ilginç bir şekilde hiç zevk alamıyorum neden bilmiyorumSiz prezervatifle yapacaksınız peki o nasıl yapacak? Streçleyecek misiniz?
Ahdhdh aklima ortak bir tanıdığımız geldi tovbeler olsunSiz prezervatifle yapacaksınız peki o nasıl yapacak? Streçleyecek misiniz?
Kesinlikle o nedenle ilişkiye prezervatif ile giriyorum. Oral de kafama takıldı sadece. Arkadaşların dediği gibi yapmamak en mantıklısıHastalığı oldugunu kendisi de bilmiyor olabilir ayrica. Belirti vermediyse ve rutin kontrol yaptirmiyorsa haberi bile yoktur.
Adam yapmak istiyorsa? Erkek için zevk unsuru bu. Bu kadar kasarak sevişilmez. Hiç sevişmemeniz daha mantıklı.Ben oral yaptırmıyorum zaten o nedenle bir de oral yapılmasından yani bana da yapılmasından ilginç bir şekilde hiç zevk alamıyorum neden bilmiyorum
Hpvden cekiniyorsaniz aşı da olabilirsiniz. Saglik sekstorundesiniz, biliyorsunuzdur, iliskide prezervatif bile kullansaniz prezervatifin kapatmadigi bolgelerden temasla bulasabiliyor cunku. Kesin korunma yolu yok.Kesinlikle o nedenle ilişkiye prezervatif ile giriyorum. Oral de kafama takıldı sadece. Arkadaşların dediği gibi yapmamak en mantıklısı
Siz istemiyorsanız karşı tarafa da yapmayın bence de. Prezervatifle oral diyince aklıma 124324 kat streç filme sarıldığından ses kısarken bile cebelleştiğimiz TV kumandaları geldi istemsizceBen oral yaptırmıyorum zaten o nedenle bir de oral yapılmasından yani bana da yapılmasından ilginç bir şekilde hiç zevk alamıyorum neden bilmiyorum
Bilemiyorum oral sadece bir kez yaşadım ve zevk alamadım. Hijyenime dikkat ediyorum ama artı olarak korkuyorum ya onu rahatsız eden birşey olursa ya da koku vs ki erkeklerin oral yapmayı bu yüzden sevmediğini de duydum o yüzden açıkçası korkuyorum öyle bir durum olursa diyeAdam yapmak istiyorsa? Erkek için zevk unsuru bu. Bu kadar kasarak sevişilmez. Hiç sevişmemeniz daha mantıklı.
Öpüşme ile bile bulaşma ihtimali var. Onu ne yapacağız?Hpvden cekiniyorsaniz aşı da olabilirsiniz. Saglik sekstorundesiniz, biliyorsunuzdur, iliskide prezervatif bile kullansaniz prezervatifin kapatmadigi bolgelerden temasla bulasabiliyor cunku. Kesin korunma yolu yok.
Seven de var sevmeyen de. Genelleme degil yani sevmiyor olmalari. Kimi icin ayri bir zevk kadina oral yapmak.Bilemiyorum oral sadece bir kez yaşadım ve zevk alamadım. Hijyenime dikkat ediyorum ama artı olarak korkuyorum ya onu rahatsız eden birşey olursa ya da koku vs ki erkeklerin oral yapmayı bu yüzden sevmediğini de duydum o yüzden açıkçası korkuyorum öyle bir durum olursa diye
Fazla kasıyorsunuz cidden. Seks böyle bir şey değil. Hesapla kitapla zevk alınmaz.Bilemiyorum oral sadece bir kez yaşadım ve zevk alamadım. Hijyenime dikkat ediyorum ama artı olarak korkuyorum ya onu rahatsız eden birşey olursa ya da koku vs ki erkeklerin oral yapmayı bu yüzden sevmediğini de duydum o yüzden açıkçası korkuyorum öyle bir durum olursa diye
O tanıdığı bilen herkes andı bı şu anAhdhdh aklima ortak bir tanıdığımız geldi tovbeler olsun
Okb hastasıyım desemAy aşırı titiz insanlar gibi geldiniz. Kalkıp lateks emeceksiniz yaniBu kadarı da takıntı. Ben kaçarım böyle hijyen takıntılılardan. Ayrıca hpv kondomla korumuyor, hpv ye karşı hiç bir koruyuculuğu da yok.
Yok bu ayri bir tanidik, forumdan degilO tanıdığı bilen herkes andı bı şu an
Sonu masumlar apartmanı ama.Okb hastasıyım desemilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
O kadar kasamayacagim valla. Ben zevkime bakarim agaÖpüşme ile bile bulaşma ihtimali var. Onu ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?