Cinsel ilişkide karşı tarafı incitmeden bazı konuları nasıl konuşabilirim?

Hasta mı diyorsun diye tepki vermese bile işte dogru soylediginden emin olamazsiniz. Icinize sinmiyorsa sorun tabii ki ama nasil guveneceksiniz?

Önüne gelenle yatan birine hastalik sormak gayet normal.

Kocamda raporlu şekilde okb hastası geçiniz bu olmadı sevişmeyin en temizi neymiş erkekler oral yapmaktan hoşlanmaz mış bunu da hiç yapmayan söylermiş
Hastalık korkum var okbden kastım bu. Herkeste farklı takıntılar ve korkular oluyor. Oral konusu da şöyle çoğu erkeğin kokuya vs takıldığını duydum. Hastalıktan değil de vajinanın normal doğal kokusundan söz ettim. Öyle birşey olmasa dahi çekiniyorum bu yüzden

Hastalık konusu mesele değil, sorulabilir, tahlil istenebilir. Bundan rahatsız olan da ilişkiyi ilerletmez, olur biter.

Ama takıntılarınız yüzünden aktif ve çok partnerli seks hayatı yürütebilecek gibi görünmüyorsunuz. Tek eşli olmayı, evlilikten sonraya saklamayı düşünmez misiniz? Risk her halükarda mevcut ama evlilik içinde daha düşük olur en azından.

Ben de hiç korunmuyorum.hiçbir şeycik de olmadı.20 senedir evli ve tek eşli olup hasta masta olan tipler var ama.nasıl iştir anlamıyorum valla.eee sevişmeden önce 2 saniye vücuduna su tutsan bitti gitti işte.o kadar pis bir eylem değil.çok abartılıyor.hiç temizlik konusunda uyarma ihtiyacı hissettiğim erkek arkadaşim da olmadı.bence bu genellemeler doğru değil.

Vajinanın kokusundan rahatsız olan üç beş kişi mutlaka vardır da bunu genele yayamayız. Aksine çoğu erkek için tetikleyicidir. Feromon kaynıyor çünkü.

Bazen oturup düşünüyorum aslında bu da sanırım boşluktan onun için ayrı bir konu gerek ama yeni insanlar tanımayı, birşeyler yaşamayı, eğlenmeyi seviyorum. Ama dediğiniz gibi evlilik daha mantıklı bu takıntılarımı düşünürsem tüm kontroller yapılıyor çünkü evlendiğin zaman. Geçmişte de benim gibi bir partnerim vardı o da ilk ve sondu. Görüştüğüm gün elime kolonya sıkmıştı ben biraz titizim kusura bakma diye. Neyse ben öksürüyordum adam ağzıma boğaz spreyi sıkmıştı kendine de sıkmıştı hasta olmayalım diye daha da görüşmedim. Ben o kadar karşımdaki insanları sıkmıyorum ama düşünce olarak kalıyor sadece

Tek eşli olacaksınız en azından, takıntılarınızı atlatmaya iyi gelebilir. Ha deyince de evlenilmez gerçi ama sizin için daha mantıklı gibi sanki.

Kendimi senin yerine koydum benim içim içimi yerdi Evlilerde de oluyor ama çok eşliliğe falan bakmıyor bu iş doğru

Aaa yakışmadı hiç o konuda birşeyden tiksinip iğrendiğini görmedim sen bi doğal kokumuz için ne düşünüyorsun hocam
Ahshd valla dusundum de gercekten başak yok sanirim. En kisa zamanda bulmam lazim bir başşak ahsh

Oral yapmayi seven de çıktı karsima sevmeyen de. Zevk meselesi tamamen. Bazisi severek yapiyor cidden, bazilari hatir icin, bazilari hic. Beklentiler uyustuktan sonra sorun yok ama sevene devamli hayir demek, sevmeyene devamli yap demek surdurulebilir bir sey degil.

Ay kalkar giderim oyle adamin yanindan. O ne ya oyle.

Böyle hayat yaşanmaz.o dedikleri kadar olsa dünyada kadın mı kalırdı.her zamanki gibi abarttikça abartıyorlar.o kanser yapan tür de kimbilir bilmem ne virüsünün bilmem ne varyantinin bilmem ne türü.seks bu kadar tehlikeli birsey değil.dünyadaki bütün insanlar yaşıyor.hayat kadını falan değilsiniz rahat olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…