- 20 Kasım 2018
- 15.116
- 56.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi RozaDiyorlar
-
Hasta mı diyorsun diye tepki vermese bile işte dogru soylediginden emin olamazsiniz. Icinize sinmiyorsa sorun tabii ki ama nasil guveneceksiniz?Şöyle aslında sevgili sayılmayız zaten kafa dengi samimi esprili bir insan. Güzel vakit geçiriyoruz ve bu da önemli olanın bu olduğunu söyledi. Ve kendisi eğlenmeyi farklı insanlarla takılmayı seven biri geçmişte de yaşamış merak edip sormak istedim ama geçmişten bahsetmeye gerek yok oralara girmeyelim dedi. Benimle konuşurken bir de farklı şehirde de konuştuğu varmış sağolsun çok dürüst bir insan onu da söylediSorsam sanırsam yargılamaz ama emin olamadım sadece genelde insanlar ya sen bana hasta mı diyorsun diye tepki verirler ya
Şöyle aslında sevgili sayılmayız zaten kafa dengi samimi esprili bir insan. Güzel vakit geçiriyoruz ve bu da önemli olanın bu olduğunu söyledi. Ve kendisi eğlenmeyi farklı insanlarla takılmayı seven biri geçmişte de yaşamış merak edip sormak istedim ama geçmişten bahsetmeye gerek yok oralara girmeyelim dedi. Benimle konuşurken bir de farklı şehirde de konuştuğu varmış sağolsun çok dürüst bir insan onu da söylediSorsam sanırsam yargılamaz ama emin olamadım sadece genelde insanlar ya sen bana hasta mı diyorsun diye tepki verirler ya
Valla bence zorunluluk yoksa yok oyle bir erkek. Varsa da delidir ahshAhh nerede öyle erkek bir bana denk gelse
Hastalık korkum var okbden kastım bu. Herkeste farklı takıntılar ve korkular oluyor. Oral konusu da şöyle çoğu erkeğin kokuya vs takıldığını duydum. Hastalıktan değil de vajinanın normal doğal kokusundan söz ettim. Öyle birşey olmasa dahi çekiniyorum bu yüzdenKocamda raporlu şekilde okb hastası geçiniz bu olmadısevişmeyin en temizi neymiş erkekler oral yapmaktan hoşlanmaz mış bunu da hiç yapmayan söylermiş
Hastalık konusu mesele değil, sorulabilir, tahlil istenebilir. Bundan rahatsız olan da ilişkiyi ilerletmez, olur biter.Şöyle aslında sevgili sayılmayız zaten kafa dengi samimi esprili bir insan. Güzel vakit geçiriyoruz ve bu da önemli olanın bu olduğunu söyledi. Ve kendisi eğlenmeyi farklı insanlarla takılmayı seven biri geçmişte de yaşamış merak edip sormak istedim ama geçmişten bahsetmeye gerek yok oralara girmeyelim dedi. Benimle konuşurken bir de farklı şehirde de konuştuğu varmış sağolsun çok dürüst bir insan onu da söylediSorsam sanırsam yargılamaz ama emin olamadım sadece genelde insanlar ya sen bana hasta mı diyorsun diye tepki verirler ya
Başak burcu erkeği bul titiz ve takıntılılar gül gibi geçinip gidersinizama bu konuda titizler mi bilemicem
20 yılım geçti hala geçiyor hiç öyle birşey yok ikisi farklı şeylerAman diyeyim sonra steril tulumlarla falan yapmasınlar
Başak burcu deneyimim hic yok hocam, dogrudur. Koleksiyonumda yok der gibi oldu bu da ya ahshd20 yılım geçti hala geçiyor hiç öyle birşey yok ikisi farklı şeyler
Ben de hiç korunmuyorum.hiçbir şeycik de olmadı.20 senedir evli ve tek eşli olup hasta masta olan tipler var ama.nasıl iştir anlamıyorum valla.eee sevişmeden önce 2 saniye vücuduna su tutsan bitti gitti işte.o kadar pis bir eylem değil.çok abartılıyor.hiç temizlik konusunda uyarma ihtiyacı hissettiğim erkek arkadaşim da olmadı.bence bu genellemeler doğru değil.Merhabalar herkese. Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Senelerdir süren ciddi ilişkileriniz dışında mesela biriyle cinsellik yaşarken nasıl korunuyorsunuz ve kişiye hijyen gibi konuları nasıl açarsınız incitmeden? Bu konuda biraz dikkatliyim ve oral ilişkiyi bile karşı taraf prezervatif kullanmadan yapmak istemiyorum. Kendime de oral yaptırmıyorum.
Ama şimdi bunu söylesem karşı taraf muhtemelen kötü tepki verir diye korkuyorum. Ve birşeyler yaşamadan önce hastalık hijyen konusunu nasıl kibarca sorabilirim bir kişiye? Çoğu kişi özellikle erkekler dikkat etmediği için soramıyorum. Tanıdığım bazı kadın arkadaşlarım bile asla korunmuyor hap dahi almayanı bile gördüm. Kendisini uyarınca da (hastalık, hijyen) konularında ne olacak hiçbir şey olmaz diyorlar. Durum böyle olduğu için partnerime bunu nasıl sorabilirim? Oral ilişkide prezervatif kullandırma şartı koymak sizce absürt mü?
Bana da sorsan ona bayılıyorlar demek farklı şeyler biliyoruzvajinanın normal doğal kokusundan söz ettim
Aaa yakışmadıBaşak burcu deneyimim hic yok hocam, dogrudur. Koleksiyonumda yok der gibi oldu bu da ya ahshd
Vajinanın kokusundan rahatsız olan üç beş kişi mutlaka vardır da bunu genele yayamayız. Aksine çoğu erkek için tetikleyicidir. Feromon kaynıyor çünkü.Hastalık korkum var okbden kastım bu. Herkeste farklı takıntılar ve korkular oluyor. Oral konusu da şöyle çoğu erkeğin kokuya vs takıldığını duydum. Hastalıktan değil de vajinanın normal doğal kokusundan söz ettim. Öyle birşey olmasa dahi çekiniyorum bu yüzden
Bazen oturup düşünüyorum aslında bu da sanırım boşluktan onun için ayrı bir konu gerekHastalık konusu mesele değil, sorulabilir, tahlil istenebilir. Bundan rahatsız olan da ilişkiyi ilerletmez, olur biter.
Ama takıntılarınız yüzünden aktif ve çok partnerli seks hayatı yürütebilecek gibi görünmüyorsunuz. Tek eşli olmayı, evlilikten sonraya saklamayı düşünmez misiniz? Risk her halükarda mevcut ama evlilik içinde daha düşük olur en azından.
Tek eşli olacaksınız en azından, takıntılarınızı atlatmaya iyi gelebilir. Ha deyince de evlenilmez gerçi ama sizin için daha mantıklı gibi sanki.Bazen oturup düşünüyorum aslında bu da sanırım boşluktan onun için ayrı bir konu gerekama yeni insanlar tanımayı, birşeyler yaşamayı, eğlenmeyi seviyorum. Ama dediğiniz gibi evlilik daha mantıklı bu takıntılarımı düşünürsem tüm kontroller yapılıyor çünkü evlendiğin zaman. Geçmişte de benim gibi bir partnerim vardı o da ilk ve sondu. Görüştüğüm gün elime kolonya sıkmıştı ben biraz titizim kusura bakma diye. Neyse ben öksürüyordum adam ağzıma boğaz spreyi sıkmıştı kendine de sıkmıştı hasta olmayalım diye daha da görüşmedim. Ben o kadar karşımdaki insanları sıkmıyorum ama düşünce olarak kalıyor sadece
Kendimi senin yerine koydum benim içim içimi yerdiBen de hiç korunmuyorum.hiçbir şeycik de olmadı.20 senedir evli ve tek eşli olup hasta masta olan tipler var ama.nasıl iştir anlamıyorum valla.eee sevişmeden önce 2 saniye vücuduna su tutsan bitti gitti işte.o kadar pis bir eylem değil.çok abartılıyor.hiç temizlik konusunda uyarma ihtiyacı hissettiğim erkek arkadaşim da olmadı.bence bu genellemeler doğru değil.
Ahshd valla dusundum de gercekten başak yok sanirim. En kisa zamanda bulmam lazim bir başşak ahshAaa yakışmadıhiç o konuda birşeyden tiksinip iğrendiğini görmedim sen bi doğal kokumuz için ne düşünüyorsun hocam
Ay kalkar giderim oyle adamin yanindan. O ne ya oyle.Bazen oturup düşünüyorum aslında bu da sanırım boşluktan onun için ayrı bir konu gerekama yeni insanlar tanımayı, birşeyler yaşamayı, eğlenmeyi seviyorum. Ama dediğiniz gibi evlilik daha mantıklı bu takıntılarımı düşünürsem tüm kontroller yapılıyor çünkü evlendiğin zaman. Geçmişte de benim gibi bir partnerim vardı o da ilk ve sondu. Görüştüğüm gün elime kolonya sıkmıştı ben biraz titizim kusura bakma diye. Neyse ben öksürüyordum adam ağzıma boğaz spreyi sıkmıştı kendine de sıkmıştı hasta olmayalım diye daha da görüşmedim. Ben o kadar karşımdaki insanları sıkmıyorum ama düşünce olarak kalıyor sadece
Böyle hayat yaşanmaz.o dedikleri kadar olsa dünyada kadın mı kalırdı.her zamanki gibi abarttikça abartıyorlar.o kanser yapan tür de kimbilir bilmem ne virüsünün bilmem ne varyantinin bilmem ne türü.seks bu kadar tehlikeli birsey değil.dünyadaki bütün insanlar yaşıyor.hayat kadını falan değilsiniz rahat olun biraz.Tiksinmiyorum ama hpv oral yolla bulaşıyor çok yaygın burada da konularda görüyoruz ve erkeklerde herhangi bir belirtisi ve tespit etme adına erkekler üzerinde herhangi bir test yapılamıyor maalesef. Hiç yapmamak daha doğru o vakit.
Elimi öpmeden önce sıkmıştı bu arada... Elim mi kokuyor falan niye böyle yaptıysa diye utandım bir deAy kalkar giderim oyle adamin yanindan. O ne ya oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?