Cinsel ilişkide karşı tarafı incitmeden bazı konuları nasıl konuşabilirim?

Okb hastasıyım desem ilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
Sanki esas konuşulması gereken konu bu gibi.
Belli ki hayatınızın çoğu noktasında sıkıntı çıkarıyor size.
İlacın yeterli gelmediğini doktorunuzla konuşabilirsiniz.
Ayrıca sadece ilaç değil terapi de iyi gelebilir bu desteği de alın mutlaka.

Şöyle aslında birkaç sene önce terapi aldım. Babam da bu arada aynı sorun var. Yani aileden gelen birşey gibi biraz da. Terapi aldım uyguladım psikoloğun dediklerini ancak sadece o dönemlik bir çözüm sağladı. Sonra psikiyatriye gittim. Baş ağrım olurdu mesela beyin tümörüydü ilk aklıma gelen, hemen koştum randevu aldım. İlaç kullanıyorum ama kalıcı bir çözüm sağlamadı maalesef, onun için tekrar görüşeceğim.

Okb hastasıyım desem ilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
Onu çözmeniz gerek o zaman. Kimsenin şurada betimlediğiniz gibi bir seks hayatından keyif alacağını sanmıyorum.

Siz prezervatifle yapacaksınız peki o nasıl yapacak? Streçleyecek misiniz?
Konusu geçmişken bilgi olsun belki ihtiyacı olan okur evet gerçekten kadınların korunması için de bariyer yöntemleri var ülkemizde rastlamadım ancak dental dam olarak geçiyor. Ya da bir prezervatifin ucunu kesip silindiri boyundan keserek dikdörtgen hale getirerek ev yapımı da hazırlanabilir. Hetero çiftlerdense çok eşli gey kadınların daha dikkat ettiği bir şey ancak sanırsam

Bende aslında buna benzer birşey demek istedim ülkemizde çok yaygın değil ama oral sekste prezervatif ile korunma yurtdışında oluyor yabancı forum sitelerinde falan okudum çünkü ve oral yolla bulaşan riskler için öneriyorlardı. O yüzden bana çok normal geldi nedense ama insanlara tuhaf geliyor

Biliyorum da kullanana, kullanmak isteyene, satın alana denk gelmedim. Üstelik konforlu bir şey de değil. Prezervatif yine konforlu en azından.

Oral yapmasaniz olmuyor mu yani condomla oral mi olir igrenc yani ustundeki butun kayganlaatirciyi yiyorsunuz resmen Birlikte bi duş alin aeviame oncesi bi de partner degistiriyorsaniz devamli hastalik sorabilirsiniz gayet. Boyle seylere kotu tepki vereceklerle birlikte olmayan erkek mi bitti

Kullanan vardir illa ki ama ne kadar zevk aliniyor, o var. Sonucta oral seks zevk almak/vermek icin yapilan bir sey. Arada prezervatif olduktan sonra anlami yok.

Ha adamda hastalık vardir, baska sekilde olmuyordur, o ayri.

Ama ben kadin halimle bana prezervatifle oral yap diyen adama bsg derim

Şöyle aslında sevgili sayılmayız zaten kafa dengi samimi esprili bir insan. Güzel vakit geçiriyoruz ve bu da önemli olanın bu olduğunu söyledi. Ve kendisi eğlenmeyi farklı insanlarla takılmayı seven biri geçmişte de yaşamış merak edip sormak istedim ama geçmişten bahsetmeye gerek yok oralara girmeyelim dedi. Benimle konuşurken bir de farklı şehirde de konuştuğu varmış sağolsun çok dürüst bir insan onu da söyledi Sorsam sanırsam yargılamaz ama emin olamadım sadece genelde insanlar ya sen bana hasta mı diyorsun diye tepki verirler ya

Kocamda raporlu şekilde okb hastası geçiniz bu olmadı sevişmeyin en temizi neymiş erkekler oral yapmaktan hoşlanmaz mış bunu da hiç yapmayan söylermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…