- 27 Ekim 2023
- 8.044
- 22.376
- 268
- Konu Sahibi RozaDiyorlar
-
Yok bu ayri bir tanidik, forumdan degil
Sanki esas konuşulması gereken konu bu gibi.Okb hastasıyım desemilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
Başak burcu erkeği bul titiz ve takıntılılar gül gibi geçinip gidersinizOkb hastasıyım desemilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
Şöyle aslında birkaç sene önce terapi aldım. Babam da bu arada aynı sorun var. Yani aileden gelen birşey gibi biraz da. Terapi aldım uyguladım psikoloğun dediklerini ancak sadece o dönemlik bir çözüm sağladı. Sonra psikiyatriye gittim. Baş ağrım olurdu mesela beyin tümörüydü ilk aklıma gelen, hemen koştum randevu aldım. İlaç kullanıyorum ama kalıcı bir çözüm sağlamadı maalesef, onun için tekrar görüşeceğim.Sanki esas konuşulması gereken konu bu gibi.
Belli ki hayatınızın çoğu noktasında sıkıntı çıkarıyor size.
İlacın yeterli gelmediğini doktorunuzla konuşabilirsiniz.
Ayrıca sadece ilaç değil terapi de iyi gelebilir bu desteği de alın mutlaka.
Bu sefer iki takıntılı bir araya gelirsek birbirimizi yeriz galibaBaşak burcu erkeği bul titiz ve takıntılılar gül gibi geçinip gidersinizama bu konuda titizler mi bilemicem
Aman diyeyim sonra steril tulumlarla falan yapmasınlarBaşak burcu erkeği bul titiz ve takıntılılar gül gibi geçinip gidersinizama bu konuda titizler mi bilemicem
Onu çözmeniz gerek o zaman. Kimsenin şurada betimlediğiniz gibi bir seks hayatından keyif alacağını sanmıyorum.Okb hastasıyım desemilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
Konusu geçmişken bilgi olsun belki ihtiyacı olan okurSiz prezervatifle yapacaksınız peki o nasıl yapacak? Streçleyecek misiniz?
Bende aslında buna benzer birşey demek istedim ülkemizde çok yaygın değil ama oral sekste prezervatif ile korunma yurtdışında oluyor yabancı forum sitelerinde falan okudum çünkü ve oral yolla bulaşan riskler için öneriyorlardı. O yüzden bana çok normal geldi nedense ama insanlara tuhaf geliyorKonusu geçmişken bilgi olsun belki ihtiyacı olan okurevet gerçekten kadınların korunması için de bariyer yöntemleri var ülkemizde rastlamadım ancak dental dam olarak geçiyor. Ya da bir prezervatifin ucunu kesip silindiri boyundan keserek dikdörtgen hale getirerek ev yapımı da hazırlanabilir. Hetero çiftlerdense çok eşli gey kadınların daha dikkat ettiği bir şey ancak sanırsam
Biliyorum da kullanana, kullanmak isteyene, satın alana denk gelmedim. Üstelik konforlu bir şey de değil. Prezervatif yine konforlu en azından.Konusu geçmişken bilgi olsun belki ihtiyacı olan okurevet gerçekten kadınların korunması için de bariyer yöntemleri var ülkemizde rastlamadım ancak dental dam olarak geçiyor. Ya da bir prezervatifin ucunu kesip silindiri boyundan keserek dikdörtgen hale getirerek ev yapımı da hazırlanabilir. Hetero çiftlerdense çok eşli gey kadınların daha dikkat ettiği bir şey ancak sanırsam
Yeniyim kaçırdığım bir konu falan mı var
Çok konu var aşkoYeniyim kaçırdığım bir konu falan mı var
Kullanan vardir illa ki ama ne kadar zevk aliniyor, o var. Sonucta oral seks zevk almak/vermek icin yapilan bir sey. Arada prezervatif olduktan sonra anlami yok.Bende aslında buna benzer birşey demek istedim ülkemizde çok yaygın değil ama oral sekste prezervatif ile korunma yurtdışında oluyor yabancı forum sitelerinde falan okudum çünkü ve oral yolla bulaşan riskler için öneriyorlardı. O yüzden bana çok normal geldi nedense ama insanlara tuhaf geliyor
Şöyle aslında sevgili sayılmayız zaten kafa dengi samimi esprili bir insan. Güzel vakit geçiriyoruz ve bu da önemli olanın bu olduğunu söyledi. Ve kendisi eğlenmeyi farklı insanlarla takılmayı seven biri geçmişte de yaşamış merak edip sormak istedim ama geçmişten bahsetmeye gerek yok oralara girmeyelim dedi. Benimle konuşurken bir de farklı şehirde de konuştuğu varmış sağolsun çok dürüst bir insan onu da söylediOral yapmasaniz olmuyor mu yani condomla oral mi olir igrenc yani ustundeki butun kayganlaatirciyi yiyorsunuz resmenBirlikte bi duş alin aeviame oncesi bi de partner degistiriyorsaniz devamli hastalik sorabilirsiniz gayet. Boyle seylere kotu tepki vereceklerle birlikte olmayan erkek mi bitti
Ahh nerede öyle erkek bir bana denk gelseAma ben kadin halimle bana prezervatifle oral yap diyen adama bsg derim
Kocamda raporlu şekilde okb hastası geçiniz bu olmadıOkb hastasıyım desemilaç da kullanıyorum ama ne fayda.. Özellikle hastalık korkusu ve kontrol takıntısı var hala da yenebilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?