Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de içime girince artık ne kadar elimle denersem deniim olmuyor böyle olunca ben bi şey anlamıyorum ilişkidenVajinal orgazm mit falan bence ya. Ben ilişkide kilitoral bile olamıyorum. İçime girdiği an uyuşuyorum niyeyse.
Al benden de o kadar. Sadece duygusal bir anlamı var. Bir de ilk başta hissetsem de git gel yaptıkça his azalıyor. Islaklık arttığı için mi vajina genişleyip adapte olduğu için mi çözemedim.Aynen ben de içime girince artık ne kadar elimle denersem deniim olmuyor böyle olunca ben bi şey anlamıyorum ilişkiden
Siz de başlarda böyle bi sorun yaşadınız mıBen 15 yıllık evliyim.
1-Kadınlar için jeller, azdırıcı ilaçlar işe yaramıyor.
Kayganlaştıcı azı iyidir ama fazla sürülünce his kaybı oluşturuyor.
Kadınlar duygusal oldukları için dikkat edin en çok zevk aldığınız ilişkiler eşinizle duygusal olarak en çok yakınlaştığınız anlardan sonra olanlardır. Eşinize karşı soğukluk, kızgınlık, öfke varsa zaten istense de orgazm olmaz.
Şöyle bir yöntem izleyip kendinizi gözlemleme şansınız olabilir. Kendi elle orgazm olup eşiyle olamayanlar için.
Eşiniz uyuduktan sonra kendi kendinize tek başına başlayın. Hazır olmaya yakın eşinizi uyarın, eşiniz uykudayken. Tam rahatlamaya yakın eşinizin üzerine gidin.
Bi deneyin.
Nasıl aşmıştınızEvliliğimin ilk yıllarında yaşamıştım.
Anladım canım ama ilişki anında yapsam da olmuyorNasil desem ki iliski disinda her ne seklde olabiliyorsan iliski aninda da o tarz seyler yap .anlatabildigime emin degilim bukadar yazabildim![]()
Bana da hep soruyor hep hayır ama hoşuna gitti diyorum gerçekten öyle hoşuma gidiyor ama bu tam olarak rahatlamak olmuyor aslaBen değil de eşim çok kafaya takıyordu. Biter bitmez hemen, rahatladın mı diye soruyordu. Yalandan evet diyordum. Bu kez de ne zaman rahatladın diyordu. Onun böyle sürekli sorması beni daha çok strese sokuyordu. Beraber deneyerek sağolsun eşim çok gayretli ve beni düşünen biri olduğu için yılmadı. Şimdi ikimiz de birbirimizi iyi tanıdığımız için nasıl zevk aldığımızı biliyoruz. Bi de kendimizi de tanıdık tabi. İnsanın kendi bedenini çözmesi de çok önemli.