Cinsel ilişkide orgazm olamama

Belki ön sevişme çok uzun sürmüyor diye olabilir ama o olaya başlayınca uyarılmıyorum sanki sadece birlikte değilken olabiliyor. Peki sen sorunu bulup üstüne mi gittin canım

Belki ön sevişme çok uzun sürmüyor diye olabilir ama o olaya başlayınca uyarılmıyorum sanki sadece birlikte değilken olabiliyor. Peki sen sorunu bulup üstüne mi gittin canım

Kesinlikle o da yaşadığım problemler arasındaydı.
Ama bunu eşine söylemeden çözemezsin yani sen neyden hoşlandığını göstereceksin o da ona göre davranmayı öğrenecek.
Gerekirse elinden tut göster yani.
O düzeni bul yani kendin için, nereye nasıl dokunması napması gerekiyor ben bunu yönlendirdim oldu.
O zaman anladım ki orgazm olamayan kadın yok orgazm edemeyen erkek var:) (fizyolojik problemler hariç)
Bir de aklımda hep oldum olamıcam korkusu vardı, onu paylaştım, o gün çözüldü hatta :)

Kesinlikle o da yaşadığım problemler arasındaydı.
Ama bunu eşine söylemeden çözemezsin yani sen neyden hoşlandığını göstereceksin o da ona göre davranmayı öğrenecek.
Gerekirse elinden tut göster yani.
O düzeni bul yani kendin için, nereye nasıl dokunması napması gerekiyor ben bunu yönlendirdim oldu.
O zaman anladım ki orgazm olamayan kadın yok orgazm edemeyen erkek var:) (fizyolojik problemler hariç)
Bir de aklımda hep oldum olamıcam korkusu vardı, onu paylaştım, o gün çözüldü hatta :)
İnan benim de hep olamicam korkum var ya sanki hiç olamayacakmışım gibi. Biraz da eşimle alakalı galiba.

İnan benim de hep olamicam korkum var ya sanki hiç olamayacakmışım gibi. Biraz da eşimle alakalı galiba.

Bence baya onunla alakalı.
Ben bu konuda baskı görüp orgazm olamadığım için suçlanmıştım bile, bendeki endişeyi düşün ondan sonra :)
Ya olamazsam ya kızarsa falan.
Açık açık konuş, korkularını ve hoşlandığın şeyleri, bence işe yarayacak:)

Bence baya onunla alakalı.
Ben bu konuda baskı görüp orgazm olamadığım için suçlanmıştım bile, bendeki endişeyi düşün ondan sonra :)
Ya olamazsam ya kızarsa falan.
Açık açık konuş, korkularını ve hoşlandığın şeyleri, bence işe yarayacak:)
Aslında konuştum birkaç kere ama olmadı maalesef

Ön sevişmeyi daha uzun tutmamızı söyledim o da bi defa uzun tuttu sonra yine aynı. Gerçi o zaman da olmadı ama yine de yaklaşmıştım sanki

Ya ne kadar bencilce bir hareket çok kızdım şu an kocana, sadece kendi zevkini düşünüp çabalamaması hiç hoş değil :sinirli:

Ben de neden olmadığımı biliyorum. Eşimin evlilik öncesi beni zorlaması çok bıktırdı beni. Heyecan kalmadı görev gibi geliyor bana. Bazı şeylerin zorlamayla değil doğal akışıyla kendiliğinden olması gerekiyor. Zorlama derken şiddet anlamında demiyorum. İkna ve kandırma yönetimiyle. Çok kızıyorum şu an ona.

Bence olay tamamen erkekte bitiyor. Yani esiniz sizin de zevk almanızı önemseyecek ve isteyecek. Ön sevişme kesinlikle aceleye gelmeden uzun olacak ve birleşmeden önce oral yapılacak ki jele falan gerek kalmasın. İlk yıllarda benim de olmuyordu son yıllarda yüzde seksen oluyor diyeyim.
Bu arada eşim de bende birbirimizin ilkiyiz herseyi birlikte öğrendik. Erkek bilmiyor da yapmıyor gibi bir olay yok yani. Birleşme her sey den önce psikolojik bir süreç. Çok tramvatik günler yasayıp aylarca yapmadığımız oldu. Ama tekrar aylar sonra cinsel ilişkimiz başlayınca sanki o tecrübeyle bütün ilişkimize en baştan baslamış gibi olduk. Sanırım orgazm sonrası salgılanan hormonlar askı deprestiriyor...

Al benden de o kadar. Sadece duygusal bir anlamı var. Bir de ilk başta hissetsem de git gel yaptıkça his azalıyor. Islaklık arttığı için mi vajina genişleyip adapte olduğu için mi çözemedim.
bendede aynı durum var. genişlediği için diye düşünüyorum kendim içinde..

Bence olay tamamen erkekte bitiyor. Yani esiniz sizin de zevk almanızı önemseyecek ve isteyecek. Ön sevişme kesinlikle aceleye gelmeden uzun olacak ve birleşmeden önce oral yapılacak ki jele falan gerek kalmasın. İlk yıllarda benim de olmuyordu son yıllarda yüzde seksen oluyor diyeyim.
Bu arada eşim de bende birbirimizin ilkiyiz herseyi birlikte öğrendik. Erkek bilmiyor da yapmıyor gibi bir olay yok yani. Birleşme her sey den önce psikolojik bir süreç. Çok tramvatik günler yasayıp aylarca yapmadığımız oldu. Ama tekrar aylar sonra cinsel ilişkimiz başlayınca sanki o tecrübeyle bütün ilişkimize en baştan baslamış gibi olduk. Sanırım orgazm sonrası salgılanan hormonlar askı deprestiriyor...
Biz de şu an o travmatik günleri yaşıyoruz son bir haftadır. Sen ne yaptın nasıl aştınız ilk defa evlendikten ne kadar süre sonra oldu. Ya bende o kadar zorlaştı ki ilişki sırasında olamıyorum evet ama onun dışında olurdum ama artık o da çok zor oluyor

Biz de şu an o travmatik günleri yaşıyoruz son bir haftadır. Sen ne yaptın nasıl aştınız ilk defa evlendikten ne kadar süre sonra oldu. Ya bende o kadar zorlaştı ki ilişki sırasında olamıyorum evet ama onun dışında olurdum ama artık o da çok zor oluyor
Canım biz evlenmeden 2 yıl önce yapmaya başlamıştık.ama o aralar ben de orgazm olamıyordum nedenine takmıştım. Tam olarak balayında oldu diyebilirim. Hernekadar aşık olup güvendiğim sansam da evlenince psikolojik bir rahatlama oldu. Tam olarak şöyle düşünmeye başladım bu çok önemli bir sey değil sadece karşılıklı eğleniyoruz, karşılıklı dans etmek gibi bir eylem. Yani kafamda büyütmedim. Hiçbir zaman da istemeden yapmadım neyseki libidosu yüksek bir insanım.
Bizim hiçbir zaman karşılıklı bir sorunumuz olmadı sadece hayat bizi zorladı. Hamileliğimin 9.ayında bebeğimi kaybettikten sonra 2 ay kadar depresyondaydım. Psikolojik yardımlarla bu süreci aştığımızda da gerçekten birbirimizi çok özlemiştik.. Sanki her şey ilk evlendiğimiz zamanlardaki gibi başa sardı.
Size de tavsiyem birbirinizle konuşun alamadığınız durum varsa da terapiye gidin. Cinselliğin evlilikte önemli olduğunu düşünüyorum ve sadece olsun diye değil zevk almak için yasıyorum. Tamamen o ana odaklandıktan sonra zamanla sizin de olur diye düşünüyorum.

Bende eşimden hiç ama hiç etkilenmiyorum evlilik resmen aşkı öldürdü. olması gerektiği için beraber oluyorum ne sarılıp öpesim geliyo neden cınsellık yaşayasım. 1 bucuk yıllık evliyim daha cınsellıkle vajinal orgazm olmadım. yaşım daha 28. bi ömür böyle nasıl geççek bilmiyorum :)

Back
X