Cinsel ilişkide orgazm olamama

Benim en büyük problemim eşimden utanmak. Hoş hala utanırım. Çıplak uzanamam asla yanına. Belki en büyük sorun bu. O yüzden karanlıkta ya da loş ışıkta olmayı tercih ediyoruz. Eşim ilk zamanlar sinir oluyordu ama zamanla sen böyle zevk alacacaksan tamam olur diye düşünmeye başladı. Eşim Elle uyarıp ya da ağızla tam rahatlamadan önce eşime gel diyorum. Böylece o içimdeyken rahatlıyorum. Biz böyle çözdük.
Maalesef çok istiyorum ama eşim oral denemiyor

Hosuma gidiyor diyorsunya belki bi sure daha devam etmesi uzun tutmasi gerekiyor olabilir . Arkadasin da dedigi gbi once kendj bedenini kesfetmelisin sonra esinj bu yonde yonlendirmelisin

Hosuma gidiyor diyorsunya belki bi sure daha devam etmesi uzun tutmasi gerekiyor olabilir . Arkadasin da dedigi gbi once kendj bedenini kesfetmelisin sonra esinj bu yonde yonlendirmelisin
Hep deneyip hüsran yaşıyorum yine uğraşıcam ama bu tarz jeller belki yardımcı olur diye araştırıyorum bu ara

Jelle vs alakasi oldgnu dusunmuyorum kullanmadim ama . Beyinde basliyor once kendini adapte etmeyle odaklanmayla geriside esinle ilgli biraz iste seninle ilgilenmesi . Insallah olur ne diyeyim

Bunun o kadar çok nedeni var ki, Forumda maalesef buna çözüm bulamazsınız.

Ama birkaç başlıkta yazmam gerekirse.
Orgazm bozukluğunun tedavisinde; öncelikle bu soruna neden olan etken bulunarak, buna yönelik tedavi planlanmalıdır. Eğer orgazm bozukluğu organik ya da psikiyatrik sorunlara bağlı olarak gelişmişse ilk önce buna yönelik bir tedavi uygulanmalıdır. Diğer yandan; partner ilişkisindeki problemlere bağlı olarak ortaya çıkmışsa da öncelikli olarak çift terapisi uygulanmalı, ardından cinsel terapi uygulanmalıdır.

Orgazm bozukluğu; cinselliğin diğer evrelerinde yaşanan sorunlara bağlı olarak da görülebilmektedir. Böyle bir durumda, sorunun ortaya çıktığı evreye özgü tedavi planlanmalı, orgazm sorunu diğer tedaviler sonrasında değerlendirilmelidir.

Bnde 6 yıllık evliliğim boyunca yalnızca bi kez vajinal orgazm oldum sonrasında sadece klitoris orgazm. Fakat neden diye sordum kendime cevabı şuydu vajinal orgazm birlikteliğinde gerçekten uzun sürmüştü ve çok çok rahattım herşey kendiliğinden aktı gitti işte o gerçek sexti bana göre. Kendini şartlama olmuyorsa diğer türlü olur amaç zevk almak zaten

Bunun o kadar çok nedeni var ki, Forumda maalesef buna çözüm bulamazsınız.

Ama birkaç başlıkta yazmam gerekirse.
Orgazm bozukluğunun tedavisinde; öncelikle bu soruna neden olan etken bulunarak, buna yönelik tedavi planlanmalıdır. Eğer orgazm bozukluğu organik ya da psikiyatrik sorunlara bağlı olarak gelişmişse ilk önce buna yönelik bir tedavi uygulanmalıdır. Diğer yandan; partner ilişkisindeki problemlere bağlı olarak ortaya çıkmışsa da öncelikli olarak çift terapisi uygulanmalı, ardından cinsel terapi uygulanmalıdır.

Orgazm bozukluğu; cinselliğin diğer evrelerinde yaşanan sorunlara bağlı olarak da görülebilmektedir. Böyle bir durumda, sorunun ortaya çıktığı evreye özgü tedavi planlanmalı, orgazm sorunu diğer tedaviler sonrasında değerlendirilmelidir.
Aslında farklı yerlerde de çözüm aramaya çalıştım ama bulamadım doktorluk bi durum da değil sanırım genel olarak psikolojik olduğundan bahsetmekse olabilir çünkü en çok yaklaştığım zamanlar en duygusal geçen geceler ama yine de bilemiyorum nasıl aşılacak nerden yardım alınmalı

Bnde 6 yıllık evliliğim boyunca yalnızca bi kez vajinal orgazm oldum sonrasında sadece klitoris orgazm. Fakat neden diye sordum kendime cevabı şuydu vajinal orgazm birlikteliğinde gerçekten uzun sürmüştü ve çok çok rahattım herşey kendiliğinden aktı gitti işte o gerçek sexti bana göre. Kendini şartlama olmuyorsa diğer türlü olur amaç zevk almak zaten
Peki arada fark var mıydı bir de daha sonra da denedin mi olsun tekrar diye

biraz rahat olup kendinizi eşinizle yaptıgınız işe verin kaygılarınızı kafanızdan atın sadece yaptıgınız işe odaklanın

Canım internetten biraz araştır istersen nasıl yapıldığı anlatılıyo baya yardım al oralardan nasıl hiç olmaz şimdiye kadar çok şaşırdım

Sağolun arkadaşlar aslında ilişkiden önce elle hazırlanma va denedim ama eşim girdiği an olmuyor. Burda jel kullanan ve faydasını gören arkadaşlar vardı uyarıyı arttırdığı için hangi markadan memnunlar merak ediyorum denemek istiyorum

Durex çileklisi bir de vişnelisinden memnunum, ekstra uyarıcı etki yapıyor :KK45:

Back
X