• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiden sonra ağrı

cogito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
44
0
86
44
İzmir
arkadaşlar merhaba 31 haftalık hamileyim. bir süredir cinsel ilişkiden sonra kasık-rahim kısmında ağrım oluyor. sabah kalktığımda geçiyor ama yine rahatsız edici. doktora sormaya çekindim şimdiye kadar hep erteledim. sizce neden? artık doğuma kadar ilişkiye son vermek mi gerek

canım doktorundan utanma sana en iyi bilgiyi doktorun verir bence ara anlat durumu belkide yasaklar ilişkiyi önemli bir konu bu ihmal etme sor doktora için rahatlasın

Bendede oluyor o agri, ben normaldir diye tahmin ediyorum. o yuzden hiç sormadim doktora. bir gun sonra geçiyor zaten

25 haftalik hamileyim .. Ve bu zaman kadar 2 kez iliskiye girdik .. Onu da hatirlamiyorum ne zamandi ...Esim hamile oldugumda beridir garibim yanasmiyor korkuyor . Ben de cok korkuyorum ..

Valla bilmiyorum canım ama doktoruna sor istersen.biz bıraktık gerçi kardeş kardeş takılıyoruz bu ara :)) Artık lohusalık bitene kadar öyle olcak galiba :))

gebelikte ilşki rahım kasılmalarına sebeb oluyor ama gecıcı kasılmalar netdede arastırdığınızda aynı yazıları bulabılırsınız ama gene bı doktora danısın neolur ne olmaz...a.s.

canım kendını kasıyor olabılırsın o yuzden agrıların olabılır.cokta zorlamayın bencee

bende nette okumustum ilişkiden dolayı kasılmalar olabılır,normaldır yazıyordu... korunarak ve cok zorlamadan ılıskıye gırdıkten sonra bır sıkıntı teskıl etmeyecegını okumustum

Back
X