Değildir de bana çok geliyor. Özellikle şu sıra² günde 1 çok mu
Normalde ayak uyduruyordum ama 35oldum artık duruldum ayrıca yoğun da bir süreçten geçiyorum istemiyorum ama rol yapıyorum kırılmasın diyeSizinkini artırsak?
Eşine o zaman tatlı dille bu aralar biraz azaltalim de ama azlincada eşin bu sefer de eski performans veya başka şeyler oluncada niye böyle oldu deme canım yanlış da anlama beni çünkü 3 gün arayla gayet normal sağlıklı bir ilişki olması gerektiği şekildeDeğildir de bana çok geliyor. Özellikle şu sıra
Çok yoğunum onunla bununla kafa yoracak hiç halim yokDırdır yap kaynanani eleştir eltini kıskan gorumcenle kavga çıkar ayda bire düşer saniyorum :)
Normal olan o ben de farkımdayım. Ama bitkisel azalmasını istiyorum bir ot çay var mi bildiginiz ?Eşine o zaman tatlı dille bu aralar biraz azaltalim de ama azlincada eşin bu sefer de eski performans veya başka şeyler oluncada niye böyle oldu deme canım yanlış da anlama beni çünkü 3 gün arayla gayet normal sağlıklı bir ilişki olması gerektiği şekilde
YokNormal olan o ben de farkımdayım. Ama bitkisel azalmasını istiyorum bir ot çay var mi bildiginiz ?
Eşine o zaman tatlı dille bu aralar biraz azaltalim de ama azlincada eşin bu sefer de eski performans veya başka şeyler oluncada niye böyle oldu deme canım yanlış da anlama beni çünkü 3 gün arayla gayet normal sağlıklı bir ilişki olması gerektiği şekilde
Akrepler siz isteklisiniz biliyoruz da ben istemiyorum da anlayınBu normal bir ilişki sıklığı. Psikolojik olarak arada insan yorgun olabilir, bunu eşinle konuşsan anlayış gösterir bence. Onun dışında öp başına koy kocanı vallahi
hahahja nasıl denk geldi ya gerçektenAkrepler siz isteklisiniz biliyoruz da ben istemiyorum da anlayın
35 dediğin 80 değil ki, cinselliğin en iyi yaşandığı yaşlar.Normalde ayak uyduruyordum ama 35oldum artık duruldum ayrıca yoğun da bir süreçten geçiyorum istemiyorum ama rol yapıyorum kırılmasın diye
Benim istekli veya isteksiz oluşum değil tamam size göre fazla olabilir ama 2.gun arayla normal çoğu kişi burda ilişki olmuyor diye boşanma aşamasında veya çare aramakda her gün ilişki oluyor deseniz haklisin derim ama 2 gün arayla normal olduğunu belirttim tabiki de haklısın her insanın isteği farklıdırAkrepler siz isteklisiniz biliyoruz da ben istemiyorum da anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?