- 18 Ağustos 2009
- 5.396
- 4.366
- 698
Eşim 41 e girdi azalma olmuyor40 tan sonra da mı azalmıyor?
MaşallasııııKaç saat spor yapiyorum ev işleri o bu hiç durmuyor normalde de onda da bi azalma yok @Aysenimi seni kim kandirdi böyle anlatsana biraz isteklisindir veya degilsindir hastalik ilac kullanimi falan etkiler ama o kadar
Arkadaşım ne seninki normal ne konu sahibininki. Bu iş karşılıklı rıza ve istekle olan bir şey. Hiç olmaması da çok büyük sorun, taraflardan birinin üzgünken de zorlanması sorun.Ne güzel işte.Bulmuşsunuz bunuyorsunuz.Bizimkiler bize el sürmüyor.
Benimki de 39 daha azaldığını görmedimEşim 41 e girdi azalma olmuyor
Günde 5 litre falan içerse belkiAdaçayı=Östrojen
Anam adamlar zaten prensesligin eşiğinde duruyor, bir de östrojen basıldıklarını düşünemiyorumGünde 5 litre falan içerse belki
2 günde 1 çok değil ama siz psikolojik olarak iyi olmadığınız için isteksiz olmanız çok normal. Eşinize şap vermek yerine, siz psikolojik destek alıp afrodizyak gıdalar tüketseniz daha iyi olmaz mı?Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
E bu sefer kadın alkol alıp eşi uyursa yine sinir olmaz mıBence içki için
Ne zaman şarap içsek benim isteğim artar eşimin de tam tersi uykusu gelir
Bence alkol erkekleri uyutuyor kadınları azdırıyor anlamadığım şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?