• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek azaltici şeyler ?

1000001766.webp
Bazılarımızın konuya bakışı🤣

Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
Adama gizli gizli bir şeyler yedireceğinize kendiniz için arttıran bir şey bulun :halay:

konu sahibi valla güleyim mi ciddiye mi alayım bilmiyorum :D kız bütün tariflerde kurbağa bacağı var adamı çin lokantasına götür 1 ay midesi ağzında gezer sana bulaşmaz :D

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Karşılıklı konuşarak çözmek yerine neden şap ot vs düşünüyorsunuz ki. Konuşurken ona istemediğiniz sevmediğinizi hissettir memelisiniz. Bence iletişimle alakalı bir sıkıntı yaşıyoraunuz. Bunu çözerseniz daha iyi olacaktır.

Back
X