• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek azaltici şeyler ?

Aslında normali bu :)

Siz eşinize piskolojikmen iyi olmadığınızı söylediniz mi , buna rağmen mi adam size tavır trip yapıyor?
 
Kaç saat spor yapiyorum ev işleri o bu hiç durmuyor normalde de onda da bi azalma yok @Aysenimi seni kim kandirdi böyle anlatsana biraz isteklisindir veya degilsindir hastalik ilac kullanimi falan etkiler ama o kadar
Maşallasıııı🧿🧿😅😀 kem gözlere şiş
 
Mental olarak yorgun bir dönemdesiniz ve eşiniz anlayış gösterip kendi zevkine ara veremiyor yani.. iyice nefret etmeye başladım erkeklerden ben 🥲
 
Ben buradaki kadınların çoğunu hic anlamıyorum ya. Tamam tabi ki bitkisel öneri falan saçma ona lafım yok da diğer illa seviş baskisi niye? Robot mu bu insan ya? Dönemsel olarak kötüyüm istemiyorum diyor hala daha baskı kuruluyor. Bak hic sevişmeyen var şükret falan. Canı istemiyorsa istemiyordur. Hayat arkadaşlığı böyledir, bugün zor dönemden geçilir yarin modu yükselir eski düzene döner. Yatakta rol yapmak zorunda kalıyorum diyor hala daha ne var normal demek zorbalık artık.
 
Hamileyim kocam çok tedirgin bebeğe bi şey olcak diye ama benim libido tavan sinirlerim zırplıyor çünkü riskli bir durum yok doktor ilişki yasağı koymadı adamın tepesine binicem artık sonunda, o yüzden valla öp de başına koy hahahaahah
 
canım yoğun bi dönemdesin anlayış beklemen normal, bizdede bazen haftada 2 olur bazen 7 olur, bence karşılıklı anlayışla ortayı bul, istemediğin zaman onu rahatlatsan? el, dil vb.
 
Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
2 günde 1 çok değil ama siz psikolojik olarak iyi olmadığınız için isteksiz olmanız çok normal. Eşinize şap vermek yerine, siz psikolojik destek alıp afrodizyak gıdalar tüketseniz daha iyi olmaz mı?
 
Bence içki için 😂
Ne zaman şarap içsek benim isteğim artar eşimin de tam tersi uykusu gelir 😂
Bence alkol erkekleri uyutuyor kadınları azdırıyor anlamadığım şekilde
E bu sefer kadın alkol alıp eşi uyursa yine sinir olmaz mı 🤣konu sahibi belki içki içmiyor da olabilir bilemedim
 
Back
X